Τριαλαλι - τριαλαλο

Reaction score
3.743
Εσυ δεν εχεις χώρο, ο Μάκης που τα έχει κιόλας δεν έχει επίσης χώρο , ο Ear έχει περάσει σε πιο εκλεκτές λύσεις .... δεν τα δίνετε σε εμένα να τα χαρώ μιας και μου "κάνουν" και λίγο σαν την "λάμπα" των ηχείων ; :D

Πιο πιθανό να το λέει για εμένα. :D
Δεν τα οδηγεί ο ενισχυτής σου.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
ε παρε neumann 310 να τελειωνουμε
Όταν σκεφτόμουν.τη λύση των ενεργών και αυτά είχα στο στόχαστρο εννοείται (ωραίο ηχείο) και τα genelek που μου έγραψε παραπάνω ο wnet.
Το ´´προβλημά´´ με αυτά είναι πως για να μην πάνε στράφι τα μισά χρήματα οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και να στήσεις by the book και εκεί με εμένα υπάρχει θέμα…
Υπάρχει και η λύση τύπου ls60 που είναι ελκυστική, προτιμητέα κατα έμε από Sonos κλπ και μέσα στο μπατζετ.
Δεν νιώθω ακόμα άνετα με τόσες τεχνολογίες ενσωματωμενες μέσα σε ένα ηχείο, όλα με το κουνητο κλπ…
Γεροντοφοβιες…. :rolleyes:

Κοιτα που στο τέλος θα επικρατήσει η τρέλα των Klipsh..!!,

Last edited:

Reaction score
21.112
Δεν τα οδηγεί ο ενισχυτής σου.
Ο λαμπάτος ίσως όχι αλλά εχω και άλλους 400 watt. Εξάλλου λες να μην το ξέρω ; ;H λες να μην τα έχω ακούσει τι ακριβώς "κάνουν" ; Αλλά ευχαριστώ για την πληροφορία.
για να μην πάνε στράφι τα μισά χρήματα οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και να στήσεις by the book και εκεί με εμένα υπάρχει θέμα…
Γιατί ; Ποιά ηχεία δεν θέλουν στήσιμο by thε book για να αποδώσουν ;

Να τα πάρεις. Μικρά είναι, όμορφα είναι , καλά παίζουν λένε, subs έχεις, άσπρα είναι δεν μαζεύουν (φαίνεται η) σκόνη. Τι άλλο ;

:D:D

Reaction score
21.112
Μα αυτά δεν ανήκουν στην κατηγορία "μεγάλα" Δημήτρη ;

Μα θα μας τρελάνεις, μεγάλα ή μικρά ... αποφάσισε.

:D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.056

είσαι 2καναλος....
με λίγο ζόρι μπορείς 310 με τα σαμπ τους
1743165652370.png

επόμενη λύση....σε αυτό το μπάτζετ για δυο τεμάχια....genelec

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
[QUOTE="thva, post: 3254096, member: 14798"

Να τα πάρεις. Μικρά είναι, όμορφα είναι , καλά παίζουν λένε, subs έχεις, άσπρα είναι δεν μαζεύουν (φαίνεται η) σκόνη. Τι άλλο ;

[/QUOTE]

Ρε όταν παίρνεις πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό (γιατί κακά τα ψέματα εδώ μιλάμε για κορυφαίο στουντιακο) χωρίς να έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνει π.χ. Genelec. χωρίς μετρήσεις, οριοθέτηση σταθερού χώρου.ακρόασης, ε τοτε αιμορραγείς περισσότερο από το να παίζεις το🐥 σου με μικτά φθηνά ηχεία…

Reaction score
21.112
[QUOTE="thva, post: 3254096, member: 14798"

Ρε όταν παίρνεις πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό (γιατί κακά τα ψέματα εδώ μιλάμε για κορυφαίο στουντιακο) χωρίς να έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνει π.χ. Genelec. χωρίς μετρήσεις, οριοθέτηση σταθερού χώρου.ακρόασης, ε τοτε αιμορραγείς περισσότερο από το να παίζεις το🐥 σου με μικτά φθηνά ηχεία…
[/QUOTE]

Που το ξέρεις σίγουρα ; Δοκίμασες ;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865

Που το ξέρεις σίγουρα ; Δοκίμασες ;
[/QUOTE]

Klipsh μέχρι να σβήσει ο Ήλιος… :tongue:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
.
Η εξελιξη της συζητησης ειναι ανταξια του τιτλου: τριαλαλι - τριαλαλο...
Διακρίνω μια πικρία - προσμονή για κάτι διαφορετικό?
Εγώ ξεκινώ - τελειώνω τις συζητήσεις ειδικά αυτές που αφορούν ηχητικα με μια ελαφρότητα. Απ' την άλλη αν έχεις βρει κάποιο ερέθισμα μέσα από τα γραφόμενα ώστε να ξεκινήσεις έναν πιο σοβαρό κύκλο κουβέντας θα μπορούσες ελεύθερα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
Εσύ να πάρεις τα 30ρια. Είμαι σίγουρος ότι κάτι Magico και κάτι Wilson είναι καβουρδιστήρια μπροστά τους.
Η σταδιοδρομία μου με ιστία τελείωσε...
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διακρίνω την αξία τους.
Ακόμα και τα klipsch heresy iv που λιμπιζομαι αν και ογκωδη είναι ξαπλωμένα στο πάτωμα. χαμηλά πράγμα που μου αρέσει, δημιουργεί μια ζεστασιά. Παίρνεις ένα κουβερτινι και δύο μαξιλαρες. το χειμώνα και πλαγιαζεις δίπλα τους... Άλλη σχέση...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.119
Η σταδιοδρομία μου με ιστία τελείωσε...
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διακρίνω την αξία τους.
Ακόμα και τα klipsch heresy iv που λιμπιζομαι αν και ογκωδη είναι ξαπλωμένα στο πάτωμα. χαμηλά πράγμα που μου αρέσει, δημιουργεί μια ζεστασιά. Παίρνεις ένα κουβερτινι και δύο μαξιλαρες. το χειμώνα και πλαγιαζεις δίπλα τους... Άλλη σχέση...
εχει και πιο μεγαλα που μπαινουν στη γωνια και μπορεις να δεσεις αιωρα αναμεσα τους. :boast:
στο αντιτιμο περιλαμβανεται το δικαιωμα να μπορεις να πεις οτι δε με νοιαζει το ποσο χαλια ακουγονται - και να εχεις καποια δικιο (στο οτι δε με νοιαζει - το χαλια ειναι δεδομενο).

Reaction score
3.743
Ένας συνάδελφός μου πουλά τα Heresy II. Ενδιαφερεται ο νηματοθετης;

Reaction score
21.112
Ένας συνάδελφός μου πουλά τα Heresy II. Ενδιαφερεται ο νηματοθετης;
Αυτό το παίζει καλά ; :D 😍 Με λαμπάτους τα παίζανε αυτά τότε, για αυτό ρωτάω. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.853
Members
38.380
Νεότερο μέλος
jimdrak12