- Reaction score
- 11.270
Ξαναδίνουμε εξετάσεις.και τι γινεται το σεπτεμβριο;
Ξαναδίνουμε εξετάσεις.και τι γινεται το σεπτεμβριο;
Εσυ είσαι ο βασιλιάς της διάχυσης... Μη θες να γίνεις και της ισοστάθμισης !!!εγω θα μεινω μεταξεταστεος, και αναξεταστεος το 2021, ισως μεχρι τοτε κατι θα εχω μαθει
Στην Κέρκυρα μένεις ρε μπαγάσα????Έλληνας στην ψυχή,στη διαμονή σινιόρε όλες τις ώραι-ς
Σημειώνεται ότι είναι δυνατή περαιτέρω διόρθωση στην απόκριση πλάτους αφότου θα έχει εισαχθεί δεδομένη καμπύλη σε περιβάλλον rePhase.Η ενότητα Paragraphic Gain EQ παρέχει 17 ζώνες ανά ομάδα αλλά και 16 εναλλακτικές ομάδες από ζώνες,συνολικό πλήθος 272 δυνατές ζώνες διόρθωσης.
κλαιω , σ ωραιοςΕσυ είσαι ο βασιλιάς της διάχυσης... Μη θες να γίνεις και της ισοστάθμισης !!!
Γενικώς μιλώντας,η τονική ισορροπία των Fluid όπως προβλέφθηκε από τη σχεδίαση αλλοιώνεται ούτως ή άλλως υπό τυπικές οικιακές συνθήκες.Η διόρθωση αποσκοπεί ακριβώς στην αποκατάσταση της τονικής ισορροπίας συνδυασμένη με την ακροαματική ικανοποίηση εντός αφρόντιστου χώρου,όπως ακριβώς είναι δεδομένο για όλες τις ωραίες υλοποιήσεις.Άσχετη ερωτηση. Hidden guru τα Fluid monitors που αν είδα καλα διαθέτεις, χαρακτηρίζονται με non fatiguing tonality.
Απορία: με την ισοστάθμιση που κανεις δεν αλλάζεις την τονικότητα τους;
Άντρες έτοιμοι για όλα και με...΄΄θηλυκά΄΄ μυαλά. :ΑΣτατιστικά, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ο μπουτιας να είναι θηλυκό
παιζει να ειναι και μελος φιλαρμονικης και απο εκει να του βγηκαν τα βιτσια τα περιεργαΣτατιστικά, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ο μπουτιας να είναι θηλυκό
αυτο θα ρωτουσα και εγω... η καταλαβαινουμε οσα εγραψε ο μπουτχιας η αγορα ενισχυτη? δαγκωτο το 2 !!!Δε χρειάζεται τίποτε άλλο, παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές των φαλακρων γιατρών, αγοράζοντας ένα σύγχρονο προενισχυτή. Δηλαδή ένα av processor με όλα τα καλούδια, εύχρηστο και με άτμος, κι όχι ένα βινταζ δικάναλο προ, δε γίνεται δουλειά.
Εκτός κι αν καταλάβεις τι λέει ο μπουτχιας. Οπότε πάσο.
Στατιστικα, αλλα και ρεαλιστικα, μεγαλυτερη εως απολυτη πιθανοτητα υπαρχει η Rosi να μην ειναι θυληκο...Στατιστικά, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ο μπουτιας να είναι θηλυκό
Που είναι και το ζητούμενο! Thanks prof!Γενικώς μιλώντας,η τονική ισορροπία των Fluid όπως προβλέφθηκε από τη σχεδίαση αλλοιώνεται ούτως ή άλλως υπό τυπικές οικιακές συνθήκες.Η διόρθωση αποσκοπεί ακριβώς στην αποκατάσταση της τονικής ισορροπίας συνδυασμένη με την ακροαματική ικανοποίηση εντός αφρόντιστου χώρου,όπως ακριβώς είναι δεδομένο για όλες τις ωραίες υλοποιήσεις.
Με τέτοιο γνώμονα θα έπρεπε κι εσύ να ενεργήσεις.
Γι αυτό πάντως μου αρέσουν ακόμα και ΄΄αδιόρθωτα΄΄,γι αυτό κι έγιναν αρκετές προσπάθειες μέχρις ότου η ικανοποιητική καμπύλη στην οθόνη να συνδυαζόταν με ακρόαση που θα με ικανοποιούσε εξίσου.
Άντρες έτοιμοι για όλα και με...΄΄θηλυκά΄΄ μυαλά. :Α