- Reaction score
- 1.042
Oτι λεει ο τιτλος ,ψαχνω για tannoy dc1 η dc2 κατά προτίμηση μαύρα
Απο Αθηνα !
Απο Αθηνα !
μπορείς να βρεις woofer για το ένα dc2? Μίλαγα με Tannoy 2 μήνες και δεν υπάρχει ανταλλακτικό. Μόνο ebay μου απάντησαν αν βρεις κάτι. Σε υπεράριστη κατάσταση από συσκευασία μέχρι manual. 2xdc1, 1xdcc, 2xdc2. Από 1 woofer άλλαξα ηχεία..... Το woofer δεν έχει κάψει πηνίο αλλά έχει ξεραθεί η ελαστική ανάρτηση του κώνου, με recone kit μπορείς να προσπαθήσεις αν θέλεις, εγώ απογοητεύτηκα και δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ.Τα ειδα σ ευχαριστω ! Αλλα το χρωμα ειναι το μονο που δεν μ αρεσει![]()
Τα 2 dc1 ποσο τα δινεις? Εχω ολη την σειρα απλα σκεφτομουνα για μελλοντικο wide για να ειναι ομοιομορφαμπορείς να βρεις woofer για το ένα dc2? Μίλαγα με Tannoy 2 μήνες και δεν υπάρχει ανταλλακτικό. Μόνο ebay μου απάντησαν αν βρεις κάτι. Σε υπεράριστη κατάσταση από συσκευασία μέχρι manual. 2xdc1, 1xdcc, 2xdc2. Από 1 woofer άλλαξα ηχεία..... Το woofer δεν έχει κάψει πηνίο αλλά έχει ξεραθεί η ελαστική ανάρτηση του κώνου, με recone kit μπορείς να προσπαθήσεις αν θέλεις, εγώ απογοητεύτηκα και δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ.