Τemu....επιστροφές

Reaction score
7.258
Μετά από δύο χρόνια αγορώ απο το temu, έπεσα πάνω σε αγορά....σκουπίδι. Πρακτικά άχρηστο αυτό που ήρθε με σαφώς παραπλανητικές φωτό και ανακριβή περιγραφή στην σελίδα πώλησης. Υπάρχει διαδικασία για επιστροφή χωρίς κόστος κλπ,αλλά το έχει δοκμάσει κανείς? Είναι όντως έτσι? Ρωτάω γιατί πριν έξι μήνες επέστρεψα ένα dac που δεν λειτουργούσε, που είχα πάρει απο το γερμανικό amazon, αλλά πότε δεν πήρα πίσω τα χρήματα μου

Reaction score
862
Αν δώσεις κακό feedback, το σύστημα σου κάνει πρόταση επιστροφής των χρηματων πριν το δημοσιεύσεις.
Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μια περίπτωση σε μένα, μιλάμε όμως για πολύ μικρό ποσό, 2-3 Ευρώ

Reaction score
7.258

αυτά είναι όσα ισχύουν απο την σελίδα του temu και για αυτό είμαι επιφυλακτικός.Εδώ βγήκαν απατεώνες οι άλλοι που πουλούσαν από το amazon.de........δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Κινέζους.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.690
Γνωρίζω κόσμο που έχει επιτρέψει πράγματα χωρίς πρόβλημα και μάλιστα όχι τόσο ευτελούς αξίας, ήταν κάποιες δεκάδες ευρώ.

Τώρα αν θα σου κάτσει εσένα ή στραβή βέβαια δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας (γιατί και το Amazon προφανώς δεν είναι κάποια απάτη αλλά να, εσένα σου έκατσε) όμως σίγουρα σε γενικές γραμμές δεν είναι ψέμα η διαδικασία που λένε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.903
Members
38.628
Νεότερο μέλος
hatzopou