Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Προφανώς με κάποιο μοντέλο της B&W. To πρόβλημα είναι ότι τα καλά subwoofer είναι και ακριβά, οπότε αν θες κάτι καλό πρέπει να ανεβείς πάνω από τα 1500€. Εναλλακτικά περίμενε καλύτερα το B&W CM7 που θα είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι του CM1 (δαπέδου) και σε τιμή πολύ κοντά σε αυτό που μπορείς να διαθέσεις. Για το CM7 δες εδώ.thrasos said:Εχω ακουσει τα B&W CM1 και μου αρεσαν. Το προβλημα ειναι τα χαμηλα. Δεν θελω να περασω τα 1500 ευρω για τα ηχεια και το υπογουφερ.
Και οι δύο που αναφέρεις είναι καλές επιλογές, αλλά αν δεν τους ακούσεις με τα αυτιά σου να οδηγούν τα ηχεία που θέλεις μην περιμένεις να κάνεις σωστή επιλογή. Εκτός αυτών των δύο μπορείς να κοιτάξεις και προς Musical Fidelity ή TACT ή CYRUS μεριά. Αλλά πάντα πρώτα θα ακουσεις και μετά θα αποφασίσεις. Προσοχή το CM1 έχει χαμηλή ευαισθησία, οπότε ένας ενισχυτής με επαρκή ισχύ είναι απαραίτητος...thrasos said:Με τι ενισχυτη θα επαιζαν σωστα (οριο 1000ευρω)? consonance η unison ειναι καλεσ επιλογες?
Τα KEF είναι καλά ηχεία για τα λεφτά τους αλλά απ' ότι ξέρω υπάρχει πρόβλημα με την αντιπροσωπεία.thrasos said:Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τα kef iq3? με τι υπογουφερ μπορω να τα συνδυασω? Ειναι πολυ χειροτερα απο τα CM1?
Προτάσεις υπάρχουν πολλές αλλά το θέμα είναι σε τι χώρο θα παίξουν και τι χρήση θα έχουν. Για δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες...thrasos said:Επισης ακουω και αλλες προτασεις για ηχεια ραφιου & υπογουφερ ενισχυτη με οριο κατω απο τα 2500 ευρω.