Υπογουφερ για να συνδιαστει με τα B&W CM1

Reaction score
0
Γεια σας
Θα ηθελα την βοηθεια σας.
Με πιο υπογουφερ κατα την γνωμη σας μπορω να συνδυασω τα B&W CM1 και πως θα το συνδεσω σε ενα δικαναλο ολοκληρωμενο ενισχυτη.
ευχαριστω

Reaction score
7.067
Εχει preout ενισχυτης? Ενα τοσο καλο ηχειο θελει και ενα καλο υπογουφερ,ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις?

Reaction score
0
Εχω ακουσει τα B&W CM1 και μου αρεσαν. Το προβλημα ειναι τα χαμηλα. Δεν θελω να περασω τα 1500 ευρω για τα ηχεια και το υπογουφερ. Με τι ενισχυτη θα επαιζαν σωστα (οριο 1000ευρω)? consonance η unison ειναι καλεσ επιλογες?

Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τα kef iq3? με τι υπογουφερ μπορω να τα συνδυασω? Ειναι πολυ χειροτερα απο τα CM1?

Επισης ακουω και αλλες προτασεις για ηχεια ραφιου & υπογουφερ ενισχυτη με οριο κατω απο τα 2500 ευρω.

Reaction score
25.251
α δηλαδη δεν εχεις τα ηχεια ακομα.
μηπως να ψαξεις κατι πουνα σουκανει τα κεφια και στο χαμηλο, γιατι αυτα τα 2.1 συστηματα δεν μου καθονται καλα ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Thrasos καλώς όρισες στο AV-Site
Βάζεις πολλά ερωτήματα μαζεμένα αλλά θα προσπαθήσω να τα απαντήσω ένα ένα

thrasos said:
Εχω ακουσει τα B&W CM1 και μου αρεσαν. Το προβλημα ειναι τα χαμηλα. Δεν θελω να περασω τα 1500 ευρω για τα ηχεια και το υπογουφερ.
Προφανώς με κάποιο μοντέλο της B&W. To πρόβλημα είναι ότι τα καλά subwoofer είναι και ακριβά, οπότε αν θες κάτι καλό πρέπει να ανεβείς πάνω από τα 1500€. Εναλλακτικά περίμενε καλύτερα το B&W CM7 που θα είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι του CM1 (δαπέδου) και σε τιμή πολύ κοντά σε αυτό που μπορείς να διαθέσεις. Για το CM7 δες εδώ.

thrasos said:
Με τι ενισχυτη θα επαιζαν σωστα (οριο 1000ευρω)? consonance η unison ειναι καλεσ επιλογες?
Και οι δύο που αναφέρεις είναι καλές επιλογές, αλλά αν δεν τους ακούσεις με τα αυτιά σου να οδηγούν τα ηχεία που θέλεις μην περιμένεις να κάνεις σωστή επιλογή. Εκτός αυτών των δύο μπορείς να κοιτάξεις και προς Musical Fidelity ή TACT ή CYRUS μεριά. Αλλά πάντα πρώτα θα ακουσεις και μετά θα αποφασίσεις. Προσοχή το CM1 έχει χαμηλή ευαισθησία, οπότε ένας ενισχυτής με επαρκή ισχύ είναι απαραίτητος...

thrasos said:
Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τα kef iq3? με τι υπογουφερ μπορω να τα συνδυασω? Ειναι πολυ χειροτερα απο τα CM1?
Τα KEF είναι καλά ηχεία για τα λεφτά τους αλλά απ' ότι ξέρω υπάρχει πρόβλημα με την αντιπροσωπεία.

thrasos said:
Επισης ακουω και αλλες προτασεις για ηχεια ραφιου & υπογουφερ ενισχυτη με οριο κατω απο τα 2500 ευρω.
Προτάσεις υπάρχουν πολλές αλλά το θέμα είναι σε τι χώρο θα παίξουν και τι χρήση θα έχουν. Για δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες...

Reaction score
0
Ο χωρος ειναι 30 τ.μ. αλλα λογω προβληματων χωροταξικων πρεπει να παω σε λυση υπογουφερ δορυφορων. Επισης καλο θα ηταν το συστημα να μπορει να γινει home cinema.
Θα ακουω κυριως μουσικη (ροκ, τζαζ, χορευτικη και πολυ λιγο κλασσικη) και καλο θα ηταν να μπορουσαν να παιξουν λιγο δυνατα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871
Αν μπορέσεις να φτάσεις τα Dynaudio BM15A, ο προενισχυτής είναι υπόθεση επιπλέον διακοσίων ευρώ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Reaction score
164
Θράσο, έχεις προσωπικό μήνυμα (για άσχετο λόγο)
Ρεεε βάλτε ένα popup όταν έχουμε μήνυμα! :p

Reaction score
0
Καλημέρα και από εμένα. Άκουσα για ενεργά και μπήκα.
Τα ηχεία που σου προτείνουν οι συμφορουμίτες (Dynaudio BM15A) είναι κορυφαία σε απόδοση αλλά αν πρέπει να τα εγκρίνει η σύντροφος μάλλον τα ξεχνάς, μοιάζουν με πλυντήριο (IMHO) και δεν έχουν και σήτα μπροστά. Αν τώρα δεν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα και σε ενδιαφέρει η επέκταση σε 5.1 θα αντιπρότεινα για αρχή τα DynaudioAcoustics BM5A με subwoofer το BM9S με το οποίο δένουν τέλεια με προοπτική αλλά δύο BM5A για πίσω.
Καλή συνέχεια στο ψάξιμο

Reaction score
0
παιδια ευχαριστω για τις προτασεις αλλα ψαχνω ηχεια στο μεγεθος των CM1 αντε ελαχιστα μεγαλυτερα σε διαστασεις.

Reaction score
47
Τα CM1 είναι καταπληκτικά ηχεία, και ενώ έχουν χαμηλή ευαισθησία η αντίστασή τους είναι νορμάλ. Σίγουρα θέλουν ένα ενισχυτή >50W, αλλά τίποτε το εξωτικό απο οδήγηση. Επίσης έχουν αξιοπρεπέστατο μπάσο για το μέγεθός τους, ειδικά αν τοποθετηθούν στις δικές τους βάσεις (ακριβούτσικες) και κοντά στον πίσω τοίχο. Το σίγουρο είναι οτι θέλουν καλό υπογούφερ και στο μαγαζί τα έχω ταιριάξει ωραία με το Sunfire Dominator DD-8.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489