Υπογουφερ 15 ιντσων σε τιμη σοκ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
512
Κοστος 200 ευροπουλα +50ε η παραγγελια
Αριστο πανω απο ολα ζυγισμενο και πολυ πολυ ποιοτικο και εντυπωσιακο ως 15αρι. Διδεται και εγγυηση 1 ετους για τα ολα.
Ωπως καταλαβενετε προκειται για δικια μου παραγωγη και λαμβανονται ολα τα μετρα ασφαλειας.
Προτιμιση χρωματος δεκτη. Ακομα και 1-2 διαστασεις για το καθε σπιτι. Δεκτη ακροαση του κλονου για παν ενδεχομενο. Παραδοση 1 εβδομαδα. Δυνατοτητα επιστροφης με τα χρηματα πισω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.723
Εϊναι εμπορική δραστηριότητα αυτή; Δεν είναι στη σωστή κατηγορία.

Reaction score
512
με συγχωρεις δεν το ηξερα, δεν εχω αδεια πιθανων αν θελεται διαγραφη δεν με νοιαζει. Υπαρχει σχετικη κατηγορια?

Reaction score
512
Εγω δεν θα το ελεγα εμπορικη δραστηριοτητα. Θα το ελεγα συνεργασια μεταξυ της κοινοτητας με σκοπο τις ιδιοκατασκευες για να αποκτισουμε εμπειρια και χρηματα μεταξυ μας και οποιος θελει. Τα επαναστατικα ειναι παρανομα?

Reaction score
51
αδελφε επανασταση με 200 europoula συν 50 κιολας για την παραγγελια δεν γινεται .. δεν εισαι μαλλον σε αλλη κατηγορια αλλα σε αλλο κοσμο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.723
με συγχωρεις δεν το ηξερα, δεν εχω αδεια πιθανων αν θελεται διαγραφη δεν με νοιαζει. Υπαρχει σχετικη κατηγορια?
Δε θέλουμε άδεια, δεν είμαστε εφοριακοί.
Αν είναι εμπορική δραστηριότητα πρέπει να πάει στις "προσφορές καταστημάτων".

Reaction score
512
Ενταξυ φιλε μου καταλαβαινω. Αυτο ομως ειναι μια αποψη. Υπαρχουν και αλλες και κοιτανε τωρα. Πολλοι λοι θα ηθελαν ενα τερας αποδωσης σε σχεση με το χρηματικο αντιτιμο και τον αναταγωνισμο που φιλε μου γνωριζω και την σφραγιδα δικιας του επεναμβασης. Υπαρχουν τετοιοι αφηστε να μιλησουν μπας και ξεκολλησουν οι κολοι μας απο τους καναπεδες.

Reaction score
512
Δε θέλουμε άδεια, δεν είμαστε εφοριακοί.
Αν είναι εμπορική δραστηριότητα πρέπει να πάει στις "προσφορές καταστημάτων".
Ευχαριστω πολυ εισαι σωστος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Κάνε μας τη χάρη ρε danas πρωτοχρονιάτικα.
Εσύ δεν ξέρεις να γράψεις μια λέξη και θα φτιάξεις και sub.
Tο θέμα κλειδώνεται.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos