Υποτιτλοι;

Reaction score
9
Βρε παιδια βοηθατε γιατι θα μου ανεβει το ζαχαρο!
Αρχειο mkv με ξεχωριστους υποτιλους σε srt.
Στον εναν υπολογιστη με XP, εμφανιζει υποτιτλους, ακομα και με WMP.
Σε αλλον με vista, δεν...
Ουτε με km, ουτε με zoom, ουτε με WMP.
Δοκιμασα να τους ανοιξω με το subtitle workshop, να τους αλλαξω format, αλλα μου δινει μονο επιλογες γλωσσας, και καταληξη αρχειου
Τι εχουν τα ερμα και ψοφαν;

Reaction score
9
Απάντηση: Υποτιλοι;

Εδω μετα απο φιλοσοφικες αναζητησεις ετων μαθαμε τι ειναι το φελεκι, στο ζαχαρο θα κολλησωμε;

Reaction score
58

το αρχειο της ταινιας και των υποτιτλων πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα !

πχ

salt-720p.mkv
salt-720p.srt

και δοκιμασε τον vlc player !!

Reaction score
19

Εδω μετα απο φιλοσοφικες αναζητησεις ετων μαθαμε τι ειναι το φελεκι, στο ζαχαρο θα κολλησωμε;
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το σχόλιό σου, αλλά ευελπιστώ δεν θύμωσες μαζι μου που δεν είχα τις γνώσεις να σε βοηθήσω, αλλά γέλασα με τον χιουμοριστικό τρόπο που περιέγραψες το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...

Αν θύμωσες μαζί μου σου λέω να ξέρεις εγώ σίγουρα σου είμαι υπόχρεος για το γέλιο που προσέφερες και, νομίζω, όλοι το έχουμε ανάγκη!

Να'σαι καλά!:126:

Reaction score
9

Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το σχόλιό σου, αλλά ευελπιστώ δεν θύμωσες μαζι μου που δεν είχα τις γνώσεις να σε βοηθήσω, αλλά γέλασα με τον χιουμοριστικό τρόπο που περιέγραψες το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...

Αν θύμωσες μαζί μου σου λέω να ξέρεις εγώ σίγουρα σου είμαι υπόχρεος για το γέλιο που προσέφερες και, νομίζω, όλοι το έχουμε ανάγκη!

Να'σαι καλά!
Οχι βεβαια! Και το δευτερο μου μηνυμα χιουμοριστικο ητο!
Το λοιπο επανερχομαι...
Εδω μετα απο φιλοσοφικες αναζητησεις ετων μαθαμε τι ειναι το φελεκι, στο ζαχαρο θα κολλησωμε;:142::143::619:

Reaction score
9

JD - και δοκιμασε τον vlc player !![/quote said:
Δοκιμασα και τον vlc και ουτε αυτος.
Τωρα εχω δοκιμασει wmp,km,zoom,vlc, αλλα...:203::623:
Καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει;
Παντως με δεξι κλικ στο παραθυρο αναπαραγωγης του km, subtitles - subtitles explorer, μου τους εμφανιζει σε μαυρο παραθυρο που συγχρονιζουν και ειναι και σωστοι :203:

Reaction score
0
Re: Υποτιλοι;

Εχει προβλημα ο WMP και δεν επιτρεπει να φορτωσει το φιλτρο DirectVobSub 'η σχετικό

μπορείς ενναλακτικά να εμφανισεις τους υποτίτλους ενεργοποιώντας
το ενσωματομενο φιλτρο υποτίτλων στο ffdshow video decoder (πρεπει να εμφανιζεται στο system tray).

με λιγα λογια τα βιστα εχουν προβλημα...(βαλε τα 7 για λιγοτερα προβληματα)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν είναι πρόβλημα των Vista, αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο codec pack καλό είναι να το απεγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις με τον Media Player Classic HomeCinema, απλά δες στα options—playback η επιλογή Auto-load subtitles να είναι τσεκαρισμένη.

Reaction score
9

Δεν είναι πρόβλημα των Vista, αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο codec pack καλό είναι να το απεγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις με τον Media Player Classic HomeCinema, απλά δες στα options—playback η επιλογή Auto-load subtitles να είναι τσεκαρισμένη.
Oντως ειχα εγκατεστημενο το k-lite.
Το επεγκατεστησα, εγκατεστησα το media player classic home cinema, αλλα μολις ανοιγει, "κρασαρει".
Κατεβασα το τελευταιo k-lite mega codec pack, o classic συνεχιζει να κρασαρει, αλλα τουλαχιστον εμφανιζει υποτιτλους ο wmp, και ο zoom.
Ο vlc μου βγαζει μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει το αρχειο των υποτιτλων!
Πουαχ...:111: μηχανηματα του διαβολου!:140:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Υποτιτλοι;

Κάτι δεν πάει καλά με το PC σου, είναι αδύνατο να μην δουλεύει ο MPC-HC, σίγουρα έχουν μείνει πολλά σκουπίδια που επηρεάζουν την λειτουργία του.
Σου προτείνω να εγκαταστήσεις τα Windows από την αρχή και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα προγράμματα που βάζεις.

Reaction score
9
Απάντηση: Υποτιτλοι;

Κάτι δεν πάει καλά με το PC σου, είναι αδύνατο να μην δουλεύει ο MPC-HC, σίγουρα έχουν μείνει πολλά σκουπίδια που επηρεάζουν την λειτουργία του.
Σου προτείνω να εγκαταστήσεις τα Windows από την αρχή και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα προγράμματα που βάζεις.
Ειναι htpc, και εχω βαλει μονο τα χρησιμα για audio-video + τα προγραμματα διαχειρισης της nokia.
Ισως κατι να παιχτηκε με codecs conflict, εννοωντας στις ρυθμισεις που επελεξα κατα την εγκατασταση...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM