Υποτιτλους σε Western Digital live?

Reaction score
75
Τις αλλαξα και ως εκ θαυματος εχετε δικιο !!εχω προσθεσει καταληξεις στο τελος, ενδιάμεσα κτλ!!
Που να ξερω ότι δε φαινεται ολοκληρο το αρχειο !!Αν ηξερα δεν θα ρωταγα!!!!
υ.γ αν μου ελεγες πως ανεβαζω και μια οθονια θα ειμαστε οκ!!
υ.γ πρεπει να αλλαξω ολες τις ταινιες στο σκληρο τωρα!!!>:(
υ.γ πως αφερω το διπλο extension?

Reaction score
1.842
Για την οθονιά θα τα πούμε αφού πρώτα καταφέρεις να δεις μια ταινία με τον ελληνικό υπότιτλο. Ένα-ένα τα θέματα. Άλλαξε μόνο μια και τον υπότιτλό της και σύρε στην τηλεόραση και το WD Live.

Reaction score
75
Για την οθονιά θα τα πούμε αφού πρώτα καταφέρεις να δεις μια ταινία με τον ελληνικό υπότιτλο. Ένα-ένα τα θέματα. Άλλαξε μόνο μια και τον υπότιτλό της και σύρε στην τηλεόραση και το WD Live.
Αψογα !!όλα καλα επιτελους!!
αρκετα σας κουρασα για σημερα καληνύχτα και για την οθονια αυριο (y promise)!!!:)

Reaction score
1.842
:thumbsup:

Για την οθονιά.
Υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, εκτός της Ζωγραφικής (MS Paint); Και στοιχειώδης γνώση χειρισμού του;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.942
Μην τον κατηγορείς βρε 'σύ τον άνθρωπο: είναι απασχολημένος με τα μαθήματα που τον έβαλα να κάνει. :p

Reaction score
75
Μόλις άκουσε (διάβασε) ο Αντρέας για ένα ακόμα πρόγραμμα (επεξεργασίας εικόνας) έγινε μπουχός. :p
Ερχομαι εχθες από τη δουλεια κατά τις 9μμ !!Οποτε σκέφτομαι " θα κατσω στην καναπεδαρα μου και θα απολαυσω την ταινιαρα μου(μετα από τοσο κοπο μου αξιζει)!!Αφου πεφτει η απαραιτητη μασα για να στρωσει το στομαχι βαζω και τα παιδια για υπνο και είμαι ετοιμος!!παιρνω τον σκληρο τον ριχνω στο mp και παιρνω θεση!!
Περιμενω λοιπον να ....................................................................φορτωσει.....περιμενω .......................................περιμενω ..........................................................................................περιμενω ........................................Και τελικα φορτωσα εγω!!>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(Δεν εβλεπε το σκληρο :fuckyou:>:(>:(>:(!!!με τα πολλα και μετα από πολλες συνδεσεις αποσυνδεσεις κατά τις 12 παρα τα ειδε όλα και εγω πηγα για υπνο μες την καλη χαρα>:(>:( και πονοκεφαλο από τα νευρα!!!

Μην τον κατηγορείς βρε 'σύ τον άνθρωπο: είναι απασχολημένος με τα μαθήματα που τον έβαλα να κάνει. :p
Από ότι καταλαβα με ματιασατε για τις γνωσεις μου και για αυτό δεν εχω δει ακομα ταινια!!:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.018
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy