- Reaction score
- 6.190
Όχι δε με ενδιαφέρει η ηχομόνωση. Γενικά θέλω πολύ περιορισμένο κόστος.
1.92 είναι το ύψος του δωματίου περίπου. Το 1.82 ήταν η απάντηση στην ερώτηση του ΚεφαλάΤι τραγικά λάθη κάνετε με τα παιδιά ορέ!!!! Κ κάποιος άλλος κάπου διάβασα πάλι το ίδιο θέμα είχε, έπρεπε να υπήρχε απόλυτη ησυχία να μην ξυπνήσει το παιδί, τώρα πλήρωνε......
Εγω την κόρη μού την έμαθα να κοιμάται με φασαρία και ρεφερενς να έπαιζα δεν θα ξυπναγε...........
Αμα έχει ύψος 182 κ του βάλεις κ έξτρα ηχομονοτικα υλικά διάχυση απορρόφηση κτλ πως θα μπαίνεις στα γόνατα?
Μην ασχοληθείς καν για μενα
Πάλι πολύ χαμηλό, δεν αξίζει........1.92 είναι το ύψος του δωματίου περίπου. Το 1.82 ήταν η απάντηση στην ερώτηση του Κεφαλά
Δεν έχει τοιχο στην πάνω πλευρά. Ουσιαστικά παίζει χωρίς boundary στην πάνω πλευρά δηλαδή... Σίγουρα όμως στις υψηλές συχνότητες θα υπάρχει θέμα και αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο.Πάλι πολύ χαμηλό, δεν αξίζει........
Εγώ λέω για το ύψος σε σχέση με σένα, δεν ψυχοπλακωνεσε πού είναι τόσο χαμηλό?Δεν έχει τοιχο στην πάνω πλευρά. Ουσιαστικά παίζει χωρίς boundary στην πάνω πλευρά δηλαδή... Σίγουρα όμως στις υψηλές συχνότητες θα υπάρχει θέμα και αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο.
Ααα δεν ξέρω για σενα αλλά εγώ δεν έχω συμβιβασμούς, είμαι οκκομπλέ σε όλαΌλοι με συμβιβασμούς ζούμε, γιατί ο Αλέξανδρος να αποτελεί εξαίρεση;
Για το πλάτος και μήκος μιλάς έτσι; Γιατί το δωμάτιο έχει ουσιαστικά άπειρο ύψος.Και εγω ψηφίζω να μην ασχοληθεις. Ειναι πολυ μικρο το δωμάτιο για να λυθούν θεματα ακουστικης και να ειναι ταυτόχρονα ευχαριστη η ακροαση μουσικης.
Μονοκαναλο;;;;;Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από πολυκάναλο, μόνο από μονοκάναλο ;-).
Θεωρητικά πολυκάναλο και χαμηλό RT είναι ΟΚ. Βάζεις και κανένα concert hall preset με extra reverb και είσαι ΟΚ ;-)