- Reaction score
- 100.958
Δεν τους το λες εσύ, να σε ακούσουν crystal clear;πες τα Ισπανάκια...ότι το χομσινεμα δεν θέλει χαιενδιές![]()

Δεν τους το λες εσύ, να σε ακούσουν crystal clear;πες τα Ισπανάκια...ότι το χομσινεμα δεν θέλει χαιενδιές![]()
Χαζό να ρίχνεις τόσα λεφτά στην εμφανίσει και να τα κρύβεις πίσω απο την οθόνη....Mοιάζει να παίρνει τους κώνους απο JBL
Με δικές της καμπίνες επιπέδου 'synthesis' γι'αυτό και το κόστος.
View attachment 94022 View attachment 94023
Να δεις που θα έχουν και τους ίδιους γείτονες...Τις ομοιότητες εδώ δεν τις πρόσεξες όμως , στη μέση τα μηχανήματα L-R τα σαμπ μέχρι και η εξώπορτα είναι δεξιά!
![]()
![]()
και η μπαλκονοπορτα αριστεραΤις ομοιότητες εδώ δεν τις πρόσεξες όμως , στη μέση τα μηχανήματα L-R τα σαμπ μέχρι και η εξώπορτα είναι δεξιά!
![]()
![]()
πέρασε την μία τιγρέ δερματίνη εσύ..και η μπαλκονοπορτα αριστερα![]()
Kαι τα γατιά δεν πάνε πίσω , τα ίδια..τον βλέπουν και στρίβουν γωνία.Να δεις που θα έχουν και τους ίδιους γείτονες...![]()
Kαι τα γατιά δεν πάνε πίσω , τα ίδια..τον βλέπουν και στρίβουν γωνία.
![]()
![]()
![]()
γιατι μου βαζεις ιδεες ρε σατανα?View attachment 95081
View attachment 95083
ASCENDO Immersive Audio Comparison between our 50” and 15” woofer. Experience how true 5Hz feel
http://aia-cinema.com/news/
Όντως.γιατι μου βαζεις ιδεες ρε σατανα?
Όντως.
Με 4 τέτοια 50-ιντσα σαμπ στο χώρο σου, ένα στο μέσο κάθε τοίχου, θα ηρεμήσεις με το θέμα σαμπ.
Αλλιώς δε βλέπω σωτηρία...
Νομίζω πως είναι ιδανικά για το μέγεθος του χώρου σου. Θα μπορούσες ίσως να βάλεις και 5ο τέτοιο σαμπ, ενσωματωμένο στο δάπεδο, κάτω από την καρέκλα σου. Σκέψου το.
Όντως.
Με 4 τέτοια 50-ιντσα σαμπ στο χώρο σου, ένα στο μέσο κάθε τοίχου, θα ηρεμήσεις με το θέμα σαμπ.
Αλλιώς δε βλέπω σωτηρία...
Νομίζω πως είναι ιδανικά για το μέγεθος του χώρου σου. Θα μπορούσες ίσως να βάλεις και 5ο τέτοιο σαμπ, ενσωματωμένο στο δάπεδο, κάτω από την καρέκλα σου. Σκέψου το.