Φθηνό κλιματιστικό για το Ντολμαδάκι του ΦτΦΜΔΠ

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.315
Winia https://www.instagram.com/goschercy_official/p/CZuOXD4PhzJ/?locale=zh-hans&hl=ar

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.151
Παράγγειλε το κουρίτσι μου το Comfee by Midea 18, παίρνει το πρωί τηλέφωνο, έχετε ετοιμοπαράδοτο το Comfee by Midea, το έχουμε. Παίρνει λίγο μετά τον λήσταρχο εγκαταστάτη, πήρα το Comfee by Midea πότε μπορείς; :roflmao:
Με αγγαρεύει να πάμε εκεί, της λέω οτι δεν θα οδηγήσω αν μόλις μπει στο κομμωτήριο δεν πει "το Comfee by Midea", λέει ΟΚ αλλά μου παίζει πουστι@ γιατί μπαίνουμε και μετά απο τόσο δούλεμα λέει το Comfee η βρωμίτσα.
Το Comfee by Midea πες στην κυρία, της λέω αυστηρά, το Comfee by Midea λέει για να μην οδηγήσει στον γυρισμό. :biggrin:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.338
Εντάξει το Comfee by Midea, αλλά γιατί τελικά πήρε 18άρι για να αντικαταστήσει το 12άρι; Δεν ανταποκρινόταν το 12άρι πριν;

Ρωτάω γιατί η υπερδιαστασιολόγηση στα AC δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Από πλευράς κατανάλωσης, κόστους εγκατάστασης, θορύβου, μεγέθους κλπ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.942
Εντάξει το Comfee by Midea, αλλά γιατί τελικά πήρε 18άρι για να αντικαταστήσει το 12άρι; Δεν ανταποκρινόταν το 12άρι πριν;

Ρωτάω γιατί η υπερδιαστασιολόγηση στα AC δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Από πλευράς κατανάλωσης, κόστους εγκατάστασης, θορύβου, μεγέθους κλπ.
γυναικείες φουστιές :biggrin:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.151

Πού να ξέρω μάνα μου, βγάζεις άκρη; Η άλλη έχει 18 όπως έγραψα.
Η τρίτη δεν ξέρω, το χωλ με γραφεία και κουζίνες έχει ντουλάπα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent