Απάντηση: Φθινοπωρινός Διαγωνισμός μουσικής με δώρα!
Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Οι συμμετοχές έφθασαν τον εκπληκτικό αριθμό των ...... 2!:107: Συμμετείχαν ο a_kostas και ο zeds.
Οι σωστές απαντήσεις ήταν:
1) Γιώργος Ζαχαρόπουλος
2) Magus Wampyr Daoloth
3) http://www.metallian.com/bathory.php (η απάντηση είναι κάπου στη μέση της σελίδας)
4) α) Hellas salutes the Vikings
β) 1997
γ) 10
δ) Δύο από τα εξής συγκροτήματα:
Order of the Ebon Hand
Deviser
Tenebre
Flames
Kawir
Brain Fade
Exhumation
Dark Nova
Naer Mataron
Zemial
5) Το 1997 στο festival του περιοδικού Metal Invader, το “Open Air Festival”, στο ΟΑΚΑ
Από τις απαντήσεις των παιδιών διαφάνηκε ότι η ερώτηση (2) μπορούσε να έχει και δεύτερη απάντηση, την οποία έλεγξα στο διαδίκτυο και είναι έγκυρη. Τα παιδιά μου έστειλαν τις απαντήσεις τους με pm, όμως κανείς δεν απάντησε σωστά και στις πέντε ερωτήσεις. Συγκεκριμένα ο a_kostas απάντησε 4 στις 5 και ο zeds 3 στις 5. Επειδή όμως, αποφάσισα ότι οι δίσκοι πρέπει να δοθούν, θα χαρίσω τον δίσκο των Bathory και το 7" των Emperor στον a_kostas και τον δίσκο των Necromantia/Acherontas στον zeds.
Την διεύθυνση του a_kostas την έχω ήδη, οπότε θα παρακαλέσω τον zeds να μου στείλει τη διεύθυνσή του για να του στείλω τον δίσκο.
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον wizzy. Λυπάμαι για τη χαμηλή συμμετοχή του διαγωνισμού... Μάλλον είναι ένα δύσκολο και ξεπερασμένο είδος για την Ελλάδα πλέον... Δυστυχώς όλα σ' αυτή τη χώρα δείχνουν να λειτουργούν ως μόδα... Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του διαγωνισμού... Καθώς και συγχαρητήρια στον συνδιαγωνιζόμενο zeds...
Συγχαρητηρια και στους 2 συμμετεχοντες, αλλα και στον wizzy.
Ομολογουμενως οι διαγωνισμοι οταν αφορουν αυτο το ειδος ειναι δυσκολοι, αλλα δεν παυουν να ειναι σημαντικοι ως προς την προσπαθεια αλλα και την προσφορα του διοργανωτη.
Και εις αλλα με υγεια, και ευχομαι να συνεχισουν αυτου του ειδους οι προσφορες και οι συμμετοχες, ενεργα και πιο δραστηρια.
Έστειλα τους δίσκους στον zeds και στον a_kostas χτες, την Παρασκευή. Εκτός απροόπτου, την επόμενη Παρασκευή θα τους έχουν στα χέρια τους. Εύχομαι καλές ακροάσεις και στους δύο!