- Reaction score
- 1.147
τελικά να λειτουργεί η συσκευή, να έχουμε τέτοιο μηχάνημα στο σπίτι και να δούμε thread βελτίωσης ήχου με χρήση απιονισμένου νερού
Ευχαριστώ αλλά αυτό δεν είναι εξήγηση για το πως δουλεύει η μηχανή. Αυτό είναι sci-fi για να το πω κομψά.Βεβαίως και είναι απλό.
Θα έχεις μια τέτοια συσκευή στο σπίτι σου και δεν θα πληρώνεις Εταιρία παροχής ρεύματος.
Επίσης ένα κουτάκι στο αυτοκίνητο σου θα τροφοδοτεί τους ηλεκτροκινητήρες και θα πληρώνεις για καύσιμα το χρόνο, 3 ευρώ.
Δεν χρειάζονται περισσότερα νομίζω για ένα υποβρύχιο χωρίς ανάγκη ανάδυσης για μήνες και τα σχετικά.
Δεν ζήτησες εξήγηση της λειτουργίας της. Μόνο για την συγκεκριμένη φράση μου για τον παγκόσμιο χάρτη ενέργειας. Δες το προηγούμενο μήνυμα σου...Ευχαριστώ αλλά αυτό δεν είναι εξήγηση για το πως δουλεύει η μηχανή. Αυτό είναι sci-fi για να το πω κομψά.
Και για να μην το κουράζουμε πολύ, την έννοια του αεικίνητου και τις βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής τους εχεις υπόψη σου; Αν όχι παω πάσο, δεν έχει νόημα, αν ναι εξήγησε μας πως καταφέρνει να τους καταρρίπτει ή αλλιώς να παραμένει σύμφωνος με αυτούς.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΑυτό γιατί απλά, έχει παραχωρηθεί στον Κο Ζωγράφο φυλασσόμενο εργαστήριο εντός Στρατιωτικής Βάσης για να συνεχίσει το έργο του.
Το πρώτο σκέλος με ενδιαφέρει, πίστευα ότι ήταν αυτονόητο.Δεν ζήτησες εξήγηση της λειτουργίας της. Μόνο για την συγκεκριμένη φράση μου για τον παγκόσμιο χάρτη ενέργειας. Δες το προηγούμενο μήνυμα σου...
....
Προφανώς δεν έχετε κατανοήσει περί τίνος πρόκειται
Δεν είναι ακριβώς αεικίνητο όπως το εννοείς. Ας μείνουμε πως η απόδοση της είναι αρκετά υψηλότερη από τον αποδοτικότερο τρόπο παραγωγής ενέργειας σήμερα, που είναι η πυρηνική.
ΚΙ Ο ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.δεν μ ενδιαφερουν επιστημιονικοφανεις αναλύσεις.Η ουσία μ ενδιαφέρει.Ο ανθρωπος δεν πουλησε σε κανεναν τίποτα αχρηστο.Συνεπώς απατεώνας δεν είναι.Τι είναι δεν ξερω.
Απ αυτά που διαβαζα τοσο καιρο στο παρον νημα είναι εμφανές ότι τον αντιπαθούν μερικοι απλα πειδη είναι κολητός του Τριανταφυλλόπουλου
Ειναι δυσκολο να σπασεις τα στεγανα και να τα βαλεις με τους κολοσσους του πετρελαιου.Τέτοια ''παγκόσμια επανάσταση'' και διάλεξε τον ζούγκλα να το δείξει!
Δεν χρειάζεται!
Ενημερώνονται απ' τον υπουργό.![]()
Μην είμαστε υπερβολικοί. Απλά έτυχε μια συγκυρία γεγονότων και είχα μια λίγο καλύτερη ενημέρωση πάνω στο θέμα από αυτή που γνωστοποιήθηκε μέσω τον media.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ "ΜΥΗΜΕΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ?
Μιας και αναφέρθηκες σε θερμοδυναμική, (γνώση σχεδόν 200 ετών με αναφορά τις μηχανές εσωτερικής καύσης). Ίσως βρεις ενδιαφέρον, ίσως και αδιάφορο, το παρακάτω νήμα:Και για να μην το κουράζουμε πολύ, την έννοια του αεικίνητου και τις βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής τους εχεις υπόψη σου; Αν όχι παω πάσο, δεν έχει νόημα, αν ναι εξήγησε μας πως καταφέρνει να τους καταρρίπτει ή αλλιώς να παραμένει σύμφωνος με αυτούς.
τι σχέση εχει ο Σωρρας ρε Γρηγόρη?ο ενας επαιρνε λεφτα για να σωσει τον κόσμο ταχα,και ένα σωρο απατες,ο Ζωγράφος πηρε λεφτα από κανεναν?ΚΙ Ο ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?
Αποφεύγεις να μου εξηγήσεις εσύ με δικά σου λόγια πως δουλεύει η μηχανή.Μιας και αναφέρθηκες σε θερμοδυναμική, (γνώση σχεδόν 200 ετών με αναφορά τις μηχανές εσωτερικής καύσης). Ίσως βρεις ενδιαφέρον, ίσως και αδιάφορο, το παρακάτω νήμα:
http://www.hellagen.gr/παράκαμψη/
ανησυχητικό αυτό. Να το κοιτάξεις...Έχω παρακολουθήσει όλες τις εκπομπές που σχετιζόταν με την εφεύρεση,...
ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ "ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ"....τι σχέση εχει ο Σωρρας ρε Γρηγόρη?ο ενας επαιρνε λεφτα για να σωσει τον κόσμο ταχα,και ένα σωρο απατες,ο Ζωγράφος πηρε λεφτα από κανεναν?
Και ο Γαλιλαιος χλευαστηκε οταν ειπε ''και ομως γυριζει''.
[DOUBLEPOST=1547023943][/DOUBLEPOST]
Ειναι δυσκολο να σπασεις τα στεγανα και να τα βαλεις με τους κολοσσους του πετρελαιου.
Φίλος χωρίς πρόσβαση που ξέρει, μου είπε οτι το προσωπικό που λειτουργεί στη μυστική βάση αποκτά γυαλιστερά μπλε μάτια αν έρθει σε παρατεταμένη επαφή με τον Ζωγράφο και τη "μηχανή".
Μου έδειξε και φωτό αλλά με όρκισε να μην τις αναφέρω πουθενά.
ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΔ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΈνα- ένα τα θυμάμαι. Τον διοικητή της μυστικής βάσης τον λένε Παύλο Ατρείδογλου. Ψάξτε τον.