Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.064
.. με τιποτα, βγηκα απο το φολντερ... δε μπορω να βλεπω.Έλα, ''τσίμπα'' κανένα φακό τώρα που ζεστάθηκες..
μια αγαπημενη μ. 2006
(μεγαλη παρασκευη βγηκε)
.. με τιποτα, βγηκα απο το φολντερ... δε μπορω να βλεπω.Έλα, ''τσίμπα'' κανένα φακό τώρα που ζεστάθηκες..
Από την συγκεκριμένη τετράδα εμένα μου αρέσει περισσότερο η πρώτη..@vlasis Σταθερη αξια σε οτι και αν τραβηξει το καδρο του ειναι προσεγμενο, η επεξεργασια του αψογη και παντα εχει κατι να πει.
@Δημητρης 777 Απαξιωνει στις ψηφιακες παρουσιασεις του τις φωτογραφιες του με αυτα τα περιγραμματα - καδρα παρ' ολα αυτα η δευτερη και η τεταρτη μου αρεσαν, για αυτο και το Like.
Θεικό το πόδι μπροστά σε συνδυασμό με το κεφάλι τόσο ψηλά..Εχω πει πως εχω κολημα στο να μπορεσω να πετυχω αναλογες ποζες σε διαφορετικες μερες και ωρες. Αυτη ειναι μια σαν την προηγουμενη (λιγο πιο πανω).
Μου αρεσε αυτη η ποζα του Aχιλλεα που αν ηταν ανθρωπος θα εμοιαζε με την ποζα του Johnnie Walker
View attachment 284736
...αστο ισταγκραμ και τους ιφλοθεσερζ μιστερ, για τα λαικ τα κανουν τουτοι.Diane Arbus, Josef Koudelka, Sebastiao Salgado, ή τις κινηματογραφικής αισθητικής εικόνες του Andrei Tarkovsky
...αστο ισταγκραμ και τους ιφλοθεσερζ μιστερ, για τα λαικ τα κανουν τουτοι.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο, εδώ στο fb την Whitney Houston όλο μπροστά μου την βλέπω να ποστάρει...Ποιούς βρε έχεις πετύχει στο tumblr?
(χάθηκα..)
Την Diane Arbus?