ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Κεντρικό SONY LAc305

Reaction score
54
Κεντρικό SONY σειράς LA305 (ss-lac305ed) , 100 βατ, 8 ωμ, μαγνητικά θωρακισμένο χαρίζεται σε όποιον το χρειάζεται.

Reaction score
0
Αν είναι μικρό θα το ήθελα κι εγώ... Αναλαμβάνω το κόστος αποστολής με courier από τον χώρο σου...

Reaction score
54
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Κεντρικό SONY LAc305

Παιδιά μου έστειλε πρώτος ένα π.μ ο idomeneas
και είμαι αναγκασμένος να κρατήσω προτεραιότητα. Αν δεν το πάρει πάτε κατά σειρά ΟΚ?

Reaction score
54

Νίκο, ειλικρινά το δικό σου παράδειγμα ακολούθησα! (πού να το φανταστείς...)
Σε ευχαριστώ.

Reaction score
0
Πάντως το πιο σωστό είναι να το πάρει ο M_V που είναι ο πρώτος που απάντησε δημόσια διότι τα πμ είναι αμφισβητίσημα... σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι στην απ' έξω... :( :p

Reaction score
54

Φίλε karasardeli ,χωρίς να έχεις εντελώς άδικο σε αυτό που λες, εγώ τι να πω στον φίλο που έστειλε π.μ αμέσως μόλις έβαλα την αγγελία, ότι έπρεπε να γράψει δημόσια;
Εξάλλου αν ήταν να το δώσω σε κάποιον γνωστό μου δε θα έμπαινα στον κόπο να βάλω αγγελία, ούτε σας γνωρίζω για να έχω προτιμήσεις. Τέλος πάντων επειδή ο idomeneas2002 που μου έστειλε το π.μ δεν έχει απαντήσει
στο απαντητικό μου μήνυμα, αν δεν απαντήσει μέχρι το βράδυ , το ηχειάκι πάει κατά σειρά στον m-v.

Reaction score
0
Ας ελπίσουμε λοιπόν και ο m-v με την σειρά του να αποφάισε να μην το πάρει ώστε να το πάρω εγώ που το χρειάζομαι... :p

m_v

Reaction score
24
Ας ελπίσουμε λοιπόν και ο m-v με την σειρά του να αποφάισε να μην το πάρει ώστε να το πάρω εγώ που το χρειάζομαι... :p

Ήρθα δεύτερος, έστω και από π.μ., οπότε χάνω.

Reaction score
54

O idomeneas2002 μου απάντησε με 2 π.μ. Ελπίζω να γράψει και δημόσια όπως του ζήτησα.
(προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Reaction score
0

Κύριοι πράγματι έχω στείλει μήνυμα από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μου καταχωρήθηκαν 2 φορές τα απλά reply ....μάλλον έχει κάποια ασυμβατότητα η Opera με το site.

Reaction score
54

Παρελήφθη από τον idomenea2002.

Μην ξεχάσεις να το ορίσεις ως small φίλε μου στον ενισχυτή σου, είτε έχεις ,είτε δεν έχεις υπογούφερ (θα στείλει ο ενισχυτής το μπάσο στα μροστινά ηχεία).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid