Χάρμα ώτων και οφθαλμών...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Ίσα ίσα που πρόλαβα να μαζέψω το σαγόνι μου από κάτω για να βγάλω τις φωτό. :lol:
Επί του παρόντος no comment. Ακούω μουσική και όταν συνέλθω θα γράψω και τίποτιςςς :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
- Ποιόν έγδυσα μωρέ που του κάνω την τιμή να βάλω τα παλιοσίδερά του σπίτι μου :lol:

- Σπύρε άντε έλα να τα ακούσουμε ωρέ! H goldmund στο manual λέει 48 ώρες στην πρίζα πριν ακούσεις για να την... ακούσεις, (τάδε έφη ο νοικοκύρης). ΣΚ δηλαδή θα είναι ότι πρέπει. Γενικώς όποτε γουστάρεις όμως μιας και θα τα κρατήσω για κανα δίμηνο.... :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
την Κυριακή θα είμαι Θεσσαλονίκη για ένα γάμο...

Αν ξεμπλέξω νωρίς κάτι γίνετε...

Reaction score
49
:oops: :oops: :oops:
Συγνώμη αλλά δεν εξηγείτε και σε μένα τον άσχετο! τι είναι αυτά που βλέπουμε? :?:

Reaction score
49
- Micromega classic data
- Goldmund DAC
Εχω το κάτωθι σύστημα:
Tsakiridis Alexander
Yamaha MX-D1 τελικός.
Primare DVD30.

Επίσης έχω μία συλλογή MP3 σε σκληρό δίσκο ή και σε CD που θάθαλα να την αξιοποιήσω (εφ'οσον γίνεται κατι).

Πως μπορούν να μου χρησιμεύσουν τα παραπάνω :?: :?: :?:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Φίλε Γιώργο,
το Micromega classic data είναι transport και το goldmund mimesis 14, (η λεπτή φετούλα με τα αυτιά για rack), είναι ο μετατροπέας του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό.

Μαζί δηλαδή κάνουν μια ωραία ψηφιακή πικαπάντζα ήτοι ένα CDPlayer. :wink:
Το εν λόγω transport δεν παίζει mp3 αλλά απλά CD.

Το εν λόγω σετάκι είναι του Costas EAR. Το έχω ακούσει και παλιότερα πάρα πολλές φορές στο δικό του σύστημα. Οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες και τότε. Είμαι από αυτούς όμως που πιστεύουν ότι αν δεν ζήσεις με μια συσκευή, δεν ξέρεις πως παίζει πραγματικά και καλύτερα να εκφέρεις την άποψή σου με μέτρο.
Για κανα μήνα και κάτι λοιπόν, θα έχω τα παραπάνω σπίτι μου για να ακούω μουσικούλες. Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που ακούω, αλλά τι να σας κάνω που εγώ είμαι στο χωριό και εσείς στην πόλη :lol:
Γι αυτό σας έβαλα τις φωτογραφίες :wink:

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν μπορούν να περιγραφούν και χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός, ίσως είναι η καλύτερη πηγή που έχω ακούσει και σίγουρα χτυπάει κατά μέτωπον πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις. Από την άλλη όμως δεν έχω ακούσει και πολλές πηγές αυτού του επιπέδου για να είμαι σε θέση να κάνω αντικειμενική σύγκριση. Αν δεν κάνω λάθος όταν αγοράστηκαν (πριν από αρκετά χρόνια), κόστισαν κάτι παραπάνω από εκατομύριο έκαστο και είναι λογικό αν ψάξει κάποιος τα χαρακτηριστικά τους και τον τρόπο κατασκευής αυτών (τάξη Α, no opamps, κορυφαίο philips transport κλπ κλπ). Ο καρντάσης μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κορυφαία πηγή λοιπόν, φυσικά μέχρι την επόμενη.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... :wink:

p.s. Γιώργο τo DVD το χρησιμοποιείς σαν την βασική σου πηγή?

Reaction score
49
Νίκο σ'ευχαριστω γιά τις πληροφορίες σου.
Νόμιζα ότι υπάρχει τρόπος με κάποιο μηχάνημα να βελτιώσει κανείς ψηφιακή πληροφορία (ακόμα και mp3) γιά να έχει καλύτερα ηχητικά αποτελέσματα.

Οσον αφορά το DVD ναι το χρησιμοποιώ σαν πηγή.
Μπορείς να το δείς κάτωθι:
http://www.audiotra.de/primare/primare_dvd30.html
http://www.sumikoaudio.net/primare/products/dvd30.htm#spec

Ευχαριστώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Αν η δειγματοληψία των mp3 που έχεις δεν είναι καλή, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Παρεπιπτόντως για ακαδημαϊκούς και όχι λόγους, στο επόμενο συγκριτικό πηγών που θα κάνουμε, θα έχουμε και 1-2 DVD Players universal.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.192
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giannisx4