Χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ - Συχνές αποσυνδέσεις - Πού οφείλονται; Υπάρχει λύση;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.993
Για να μην έχει σήμα από το χιόνι στον Πύργο των Αθηνών δεν θα μπορεί ούτε να φτάσει στη δουλειά από την χιονόπτωση. :biggrin:

Μόνο σε ισχυρή βροχόπτωση θα υπάρχει θέμα, αλλά πλέον θα μιλάμε για λίγα λεπτά έως λίγες ώρες, για 5-10 μέρες το χρόνο και αν...
Έχεις ένα δίκιο, αν και με Κούλη όλα είναι πιθανά. Μπορεί να δούμε και αρκούδες στην Αθήνα 😂

Reaction score
140
Έχεις ένα δίκιο, αν και με Κούλη όλα είναι πιθανά. Μπορεί να δούμε και αρκούδες στην Αθήνα 😂
Απ ότι φαίνεται ο ικανότερος και παραγωγικοτερος πρωθυπουργός απ το ‘74 και μετά σου έχει γίνει εφιάλτης, δεν χάνεις ευκαιρία να στρεφεσε εναντίων του για εντελώς άσχετους λόγους

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.993
Απ ότι φαίνεται ο ικανότερος και παραγωγικοτερος πρωθυπουργός απ το ‘74 και μετά σου έχει γίνει εφιάλτης, δεν χάνεις ευκαιρία να στρεφεσε εναντίων του για εντελώς άσχετους λόγους
Τρομερή παραγωγικότητα (για αυτούς που έχουν κονέ και πουλάνε 4GB sticks προς 27 ευρώ το ένα στην κυβέρνηση, για εμπλεκόμενους σε τραγωδίες όπως τα Τέμπη, πλοία με ναρκωτικά, κλπ).

Που του φτιάχνω άγαλμα του ευεργέτη; 😂

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.741
Το βασικότερο πρόβλημα όμως είναι ότι σε ιστοσελίδες που απαιτούν κάποιου είδους ισχυρή αυθεντικοποίηση πχ Gov.gr ή νομικές πλατφόρμες, έχω τραγικά χαμηλές ταχύτητες και συχνά η σύνδεση μου γίνεται timeout και με πετάει έξω με αποτέλεσμα να χάνω εργασία και να εκνευρίζομαι.
Μπορεί κανείς να εξηγήσει το γιατί; Το facebook παράδειγμα δεν με πετάει ποτέ έξω, ή το youtube μπορεί να χαμηλώνει την ποιότητα αλλά οκ δουλεύει.
Είναι θέμα της γραμμής;
Όχι. Απλώς, ο server του υπουργείου είναι υπερφορτωμένος. Κάνε ακριβώς την ίδια δουλειά από το σπίτι, στις 3 το πρωί, να διαπιστώσεις τη διαφορά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.693
Στις ως τώρα βροχές και κακοκαιρίες, δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα στην σύνδεση της starling.

Πετάει το ίντερνετ, μαζί μετά βιολιά.

Reaction score
907
Όχι. Απλώς, ο server του υπουργείου είναι υπερφορτωμένος. Κάνε ακριβώς την ίδια δουλειά από το σπίτι, στις 3 το πρωί, να διαπιστώσεις τη διαφορά.
Δεν ισχύει διότι όταν κάνω αυτές τις δουλειές από το σπίτι ή το εξοχικό μου, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, δεν έχω προβλήματα αργής ανταπόκρισης ή αυτόματης εξόδου από τις εφαρμογές.
Οι server του Υπουργείου είναι όντως σχετικά αργοί, αλλά τις περισσότερες ημέρες και ώρες ανταποκρίνονται επαρκώς.

Reaction score
6.790
Γενικότερα δεν θέλω να γράφω γιατί υπάρχουν και οι επιστήμονες που τα ξέρουν όλα με ότι μλκ πδφ κυκλοφορεί στην πιάτσα και τους προσβάλουμε εμείς οι κοινοί θνητοί που έχουμε διαφορετική άποψη αλλά ίσως βοηθήσω οπότε δεν πάνε να μαμηθούνε και αυτοί😀😀. Κοσμοτε Σαλαμίνα με tp link router και ταχύτητα όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!!
IMG_2534.PNG

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.741
Εν τοιαύτη περιπτώσει, μπορείς να κάνεις το εξής. Μάθε σε ποιον πάροχο ανήκει το κουτί στο οποίο καταλήγει η σύνδεση, και πήγαινε σ' αυτόν. Η πιθανότητα να βελτιωθεί η ποιότητα της σύνδεσης είναι σημαντική. Εκτός αν τρέχει κάτι τοπικά, εντός της οικοδομής. Προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο, στο κέντρο της πρωτεύουσας να μην υπάρχει καν υγιής 100άρα σύνδεση με χαλκό. Εντάξει, ξέρω σε τί είδους χώρα ζούμε, αλλά και πάλι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.542
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof