Χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ - Συχνές αποσυνδέσεις - Πού οφείλονται; Υπάρχει λύση;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.429
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ , με μόνη διαφορά ότι εδώ δεν υπάρχει σήμα κινητής ούτε για δείγμα .
Μόνιμα.
Το ρούτερ αλλάχθηκε , και έφυγα από το μαύρο speedport 2 plus και πήγα σε ZTE , κατόπιν δικής μου απαίτησης , στρώνοντας , κάπως . Τους περασμένους 3 μήνες έκανα καθημερινά restarts , τις τελευταίες μέρες έχει κάπως στρώσει , και δεν θέλει καθημερινά, αλλά μία φορά την εβδομάδα σίγουρα.

Reaction score
3.180
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ , με μόνη διαφορά ότι εδώ δεν υπάρχει σήμα κινητής ούτε για δείγμα .
Μόνιμα.
Το ρούτερ αλλάχθηκε , και έφυγα από το μαύρο speedport 2 plus και πήγα σε ZTE , κατόπιν δικής μου απαίτησης , στρώνοντας , κάπως . Τους περασμένους 3 μήνες έκανα καθημερινά restarts , τις τελευταίες μέρες έχει κάπως στρώσει , και δεν θέλει καθημερινά, αλλά μία φορά την εβδομάδα σίγουρα.
Το θέμα είναι πως τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου (τότε το παρατήρησα, έστω). Δεν ξέρω τι στο διάλο συμβαίνει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.073
Στη γειτονιά σου έχει κανείς άλλος πρόβλημα;

Reaction score
4.389
Το θέμα είναι πως τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου (τότε το παρατήρησα, έστω). Δεν ξέρω τι στο διάλο συμβαίνει.
Θα έγινε καμιά αλλαγή καμπίνας στην περιοχή και σκάλισαν την γραμμή σου.
Ζήτα παραμετροποίηση σε χαμηλότερη ταχύτητα ( τί έχεις τώρα;) .
Στην τελική τεχνικός να έρθει να ελέγξει το δίκτυο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.349
Μόνιμα.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα κύρ Γιάννη, με θές και εξοχή και υψηλές ταχύτητες :tongue:
Άμα θες να αλλάξουμε πολύ ευχαρίστως, έλα εσύ εδώ σακάτ που έχουμε υψηλές και σταθερές ταχύτητες, να έρθω εγώ εκεί σαπάν και χέσκα για το ίντερνετ :lolsign:

Reaction score
3.180
Θα έγινε καμιά αλλαγή καμπίνας στην περιοχή και σκάλισαν την γραμμή σου.
Ζήτα παραμετροποίηση σε χαμηλότερη ταχύτητα ( τί έχεις τώρα;) .
Στην τελική τεχνικός να έρθει να ελέγξει το δίκτυο.
IMG_8574.jpeg

Reaction score
4.389
Ίσως σε άλλαξαν dslam η κάτι δεν πάει καλά με τις ρυθμίσεις σου. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα τεχνικού λάθους, δηλαδή να άλλαξαν κάποια καμπίνα και να σε μεταφεραν και να έχει πρόβλημα κάποιο κούμπωμα-επαφή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.097
Ιδέες;
Άλλαξε πάροχο, βρες κάποιον που, στη συγκεκριμένη περιοχή, αντιμετωπίζει λιγώτερο συνωστισμό. Αν το κόστος της συνδρομής κρίνεται εξυπηρετήσιμο, κάνε ένα τηλεφώνημα στη Starlink, και ρώτησε πόσο εύκολα εφικτό είναι το δοφυφορικό Internet σε χαμηλό όροφο πολυκατοικίας.

Ο Μάρκου φταίει, αλλά ρε παιδί μου, κάνε εσύ ένα τηλεφώνημα στη Σταρλίνκ. Πώς έλεγε ο Κωνσταντάρας εκείνη την ασύλληπτη ατάκα, καλός γιατρός, θα του κάνω ένα τηλεφώνημα. Ε, καλός πάροχος, θα του κάνω ένα τηλεφώνημα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.429
Ο Μάρκου ευελπιστεί σε κανά μήνα -άηντε δύο να έχει έστω 300MBPS , όχι παραπάν .
Εχουν περάσει FTTH μέχρι τις κολώνες.
Λογικά σε λίγο θα είναι εμπορικά διαθέσιμο , όπως μου είπε ο τεχνικός.
Οψόμεθα. Τώρα είς Φιλίππους είς τον ΟΤΕ θα δείξει .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent