Χαράς ευαγγέλια γι αναλογικούς...π(ι)ουρέϊτζερς

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Χαράς ευαγγέλια γι αναλογικούς...π(ι)ουρέϊτζερς

Πολύ περισσότερον, η σημειακή επαφή της ακίδας είναι αδύνατη, καθ' όσον το PVC είναι απλώς ένα μαλακό πολυμερές, ένα "πλαστικό" υλικό, όπως θα λέγαμε στην απλή γλώσσα. Παρουσιάζει δε, ας την πω έτσι, χρονικά ελαστική υστέρηση, υπό την έννοιαν ότι, μετά την ανάγνωση του αυλακιού, πρέπει να παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε το τμήμα του πρανούς που ήλθε σε επαφή με την ακίδα να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, η οποία, με τη σειρά της, δεν είναι ακριβώς η αρχική (!!!), καθώς η ακίδα το έχει φθείρει, έχει αποξέσει πολλά μόρια (!!!). Ακόμη κι αν πιάσει κανείς απλώς ένα δίσκο με τα δάκτυλά του, αυτός θα αφήσει κάποια μόριά του επάνω στο δέρμα. Το PVC είναι παρωχημένο υλικό πλέον, λόγω αυτής της "ταξιδιάρικης" τάσης των μορίων του, και έχει αντικατασταθεί σχεδόν πλήρως από το πολυαιθυλένιο και το pet. Άσε που κατηγορείται ως καρκινογόνο και τελεί υπό διωγμόν (!!!). Η χρήση του έχει απαγορευθεί ακόμα και για συσκευασία καλλυντικών. Μόνο σε κινεζο-κομπιουτεροκαλώδια το έχω δει να χρησιμοποιείται.
Για να δουμε τι άλλα..... "όπλα" θα χρησιμοποιηθουν εναντιον του βινυλίου.....

Μαλλον για "weapon of mass distruction" το βλέπω σε λίγο..... :thumbsdown:

Reaction score
8.905

Εμένα πάντως άρχισαν και μου δημιουργούνται πολλά κενά...
Ερωτήσεις έγιναν, αλλά απάντηση "...στον καιρό"!:whistling:
Το ότι δεν απαντήθηκαν... εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα, ότι μαζί με τους “ψηφιακούς” και οι “αναλογικοί” ακούνε με pdf reader... Σόρυ, εννοούσα με προσπέκτους (παραδοσιακά) οι αναλογικοί! :roflmao:

Reaction score
13

19 αιωνας, ανγκστρομ(οπου ανηκει και το πικαπ). 21 αιωνας, νανομετρα........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.660
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin