Χαρίζεται κασετόφωνο AIWA AD-WX828

tht

Reaction score
444
Χαρίζετε το παρακάτω κασετόφωνο . Λόγο μακροχρόνιας ακινησίας πρέπει να θέλει ιμάντες ( το μοτέρ δουλεύει αλλά δεν γυρνάει η κασέτα) Παραλαβή από τον σταθμό του μετρό Αγ. Αντωνίος ή μετά από συνεννόηση στο Περιστέρι.

Δώρο κασέτα FUJI 60 με κομμάτια από "The 13th Floor Elevators"

1000001924.jpg

Reaction score
2.405
Συγχαρητήρια για την κίνηση. Αν τυχόν αποφασίζατε να το στείλετε με box now θα με ενδιέφερε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αλλάξει ποτέ ιμάντες σε κασετόφωνο αλλά έχω αλλάξει σε video VHS και πολλά DVD player για να ανοιγει το πορτακι τα οποια μετα χαρισα σε χαριστικο φορουμ, οπότε θα ήθελα να το παλέψω να το φτιάξω.

Reaction score
2.763
Συγχαρητήρια για την προσφορά
Δεν με ενδιαφέρει

Last edited:

Reaction score
563
Συγχαρητήρια για την προσφορά σου. Δεν ενδιαφέρομαι.

Reaction score
35
Χαρίζετε το παρακάτω κασετόφωνο . Λόγο μακροχρόνιας ακινησίας πρέπει να θέλει ιμάντες ( το μοτέρ δουλεύει αλλά δεν γυρνάει η κασέτα) Παραλαβή από τον σταθμό του μετρό Αγ. Αντωνίος ή μετά από συνεννόηση στο Περιστέρι.

Δώρο κασέτα FUJI 60 με κομμάτια από "The 13th Floor Elevators"

View attachment 358925
Συγχαρητήρια για την κίνηση.Ειμαι εντός

Reaction score
6
Καλησπερα!

Θα με ενδιεφερε μια και μου λειπει ενα κασετοφωνο για να συμπληρωσω το vintage stereo που χτιζω. Να σας στειλω ενα pm για να το κανονισουμε καπως; Ευχαριστω!

Reaction score
846
Αν μπορεί να σταλεί με ελτά κούριερ και παραλαβή απο το χώρο σας με δική μου χρέωση με ενδιαφέρει και εμένα!

Reaction score
2.763
Να ξέρετε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα αλλαγής των ιμάντων στο συγκεκριμένο μηχάνημα.
Απαιτείται ειδικός με μεγάλη υπομονή και εμπειρία . Επίσης μετά από τόσα χρόνια απραξίας οι πυκνωτές θα είναι σε παλύ κακή κατάσταση και υπάρχουν πολλες δεκάδες ηλεκτρολυτικών πυκνωτών στο κασετόφωνο.

Οι ιμάντες είναι δύο ανά πλευρά, διαφοερτικών διαστάσεων και δύσκολο να βρεθούν στην ελληνική αγορά τα εργοστασιακά αυθεντικά μεγέθη.

Reaction score
1.246
Συγχαρητήρια για την κίνηση. Με ενδιαφέρει. !
Ευχαριστώ

tht

Reaction score
444
Αρχικά είχα σκοπό να το δώσω στον πρώτο ενδιαφερόμενο αλλά λόγο μετακόμισης μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ με μεταφορικές και ταχυδρομεία. Αν εξακολουθεί να ενδιαφέρετε ο Dimpas είναι δικό του μιας και είμαστε μια γειτονιά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.430
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot