Χαρίζεται PS3 Fat + Controller

Reaction score
65
Καλησπέρα στην ομάδα.

Μιας που ήμουν ο τυχερός στην κλήρωση που έγινε πριν λίγο καιρό στο φόρουμ, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να χαρίσω κάτι σε ένα μέλος του φόρουμ.

Υπάρχει λοιπόν ένα ps3 fat λειτουργικό μαζί με ένα γνήσιο χειριστήριο και καλώδιο ρεύματος. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως blu-ray player(δοκιμασμένο). Το μόνο που θα χρειαστεί ο τυχερός που θα το κερδίσει είναι ένα hdmi καλώδιο και ένα mini usb για να φορτίζει το χειριστήριο.

Screenshot_1.png

Η κονσόλα είχε αγοραστεί πριν περίπου 2 χρόνια από αγγελία όμως δεν χρησιμοποιήθηκε παραπάνω από 5λ. Κρίμα είναι να κάθεται.

Φαντάζομαι θα υπάρξουν παραπάνω από μια συμμετοχές, οπότε ας πούμε ότι μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι και 31/1 23:59 και ο νικητής θα ανακοινωθεί αργότερα τις ημέρες εκείνες.

Να σημειωθεί οτι όποιος το κερδίσει θα παραλάβει απο Αθήνα, εκτός αν μπορεί να ετοιμάσει κωδικό box ο ίδιος και απλά να τον σημειώσω επάνω στο πακέτο.

Reaction score
779
Καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για την χειρονομία !!!!!

Δηλώνω συμμετοχή !! Μακάρι να είμαι ο τυχερός καθώς είχα το συγκεκριμένο και το σκυλομετάνιωσα που το έδωσα.....

Είμαι ακόμα ενεργός gamer και θεωρώ την συγκεκριμένη κονσόλα κορυφαία παρότι δεν την έχω πλέον στην κατοχή μου..!!!

Σύμπαν ακούει ;;;;

Reaction score
2.780
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή
Έχω ένα χαλασμένο και ένα σωρό παιχνίδια πολλά από άφτα άπαιχτα

Reaction score
9.015
Πολλά συγχαρητήρια για τη κίνησή σου, πριν λίγο ήσουν ο τυχερός και τώρα χαρίζεις....... Respect.🤝
Ας το κερδίσει όποιος το χρειάζεται.!!!

Reaction score
156
Συγχαρητήρια για την κίνηση!! Είμαι ΕΚΤΟΣ. Αγαπημένη κονσόλα… αλλά που χρόνος…

Reaction score
264
Καλησπέρα και συγχαρητήρια.
Με ενδιαφέρει και εμένα και για χρήση ως cd player μιας και δεν έχω και για να ξεκινήσω κανένα παιχνίδι σταδιακά με τον μικρό.
Και παλι μπράβο για την κίνηση.

Reaction score
1.430
Συγχαρητήρια για την κίνηση Γιάννη.
Θα με ενδιέφερε και εμένα κυρίως για ακροάσεις CD.

Reaction score
20
Συγχαρητήρια για την κίνηση σου!
Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για την κονσόλα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.165