Χαρίζεται SONY TC-K81 (Κασσετόφωνο) + 190 κασσέτες ...υπό έναν όρο!

Reaction score
2.557
Το SONY TC-K81 (για όσους δεν το ξέρουν) ήταν το κασσετόφωνο επιλογής του Ήχου. Εξαιρετικό κασσετόφωνο από τη SONY που συγκρίνεται άνετα με τα Nakamichi.

Είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση αλλά θέλει αλλαγή 2 ιμάντων (είναι πολυκαιρισμένοι και χάνει στροφές στο τέλος της ταινίας που έχει λίγο ζόρι). Είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Επειδή δεν μου χρησιμεύει πιά, το χαρίζω μαζί με περίπου 190 κασσέτες, γραμμένες ή του εμπορίου. Επίσης μαζί δίνω και μια κασσέτα καθαρισμού κεφαλών με το υγρό της και έναν απομαγνητιστή κεφαλών.

Το θέμα είναι ότι θέλω να μεταφέρω σε CD 5-6 κασσέτες που έχουν για μένα συναισθηματική αξία. Επομένως θα δοθεί σε συμφορουμίτη που, αφού αλλάξει τους 2 ιμάντες, θα μου το παραχωρήσει 2-3 μέρες να κάνω αυτή τη δουλειά και μετά του το ξαναδίνω.

Reaction score
1.614
Δηλωνω ενδιαφερον μονο για τις κασετες!
Αν θελεις, μπορω να σου μεταφερω εγω το περιεχομενο των κασετων που σε ενδιαφερουν σε δισκακια CD-R (audio).
Δεν με ενδιαφερει το περιεχομενο τους, αλλα η τυχον ποικιλια τυπων κασετων που δεν εχω (ως συλλεκτης).
Επισης, με ενδιαφερει και η κασετα απομαγνητισμου.
Συγχαρητηρια για την προσφορα σου!

Reaction score
1
Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το κασσετόφωνο και μπορώ να σου περάσω τις κασέτες που θες σε cd μέσω του pionner pdr 609!
Ευχαριστώ!

Reaction score
2.557
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Το AVSITE έχει μέλη μερακλήδες του αναλογικού ήχου!

Με βολεύει πάρα πολύ η πρόταση του συμφορουμίτη jaggel (13:14 σήμερα με pm) γιατί μου δίνει άμεσα ένα άλλο κασσετόφωνο (DENON DRS-640) να κάνω τη μεταφορά.

Αν ο Jaggel δεν ενδιαφέρεται για τις κασσέτες (ή για όλες τις κασσέτες) ή για τον απομαγνητιστή ας συννενοηθεί με τον S.PANAGIOTOPOULO. Αν πάλι βολεύει να παραδώσω κάτι εγώ και στους δύο κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν θα κάνω κλήρωση αλλά προτιμώ την άμεση λύση γιατί δεν έχω χώρο και χρόνο και έρχονται γιορτές...

Jaggel έχεις πμ για να κανονίσουμε παράδοση.

gonis

Luger
Reaction score
12.486
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Το AVSITE έχει μέλη μερακλήδες του αναλογικού ήχου!

Με βολεύει πάρα πολύ η πρόταση του συμφορουμίτη jaggel (13:14 σήμερα με pm) γιατί μου δίνει άμεσα ένα άλλο κασσετόφωνο (DENON DRS-640) να κάνω τη μεταφορά.

Αν ο Jaggel δεν ενδιαφέρεται για τις κασσέτες (ή για όλες τις κασσέτες) ή για τον απομαγνητιστή ας συννενοηθεί με τον S.PANAGIOTOPOULO. Αν πάλι βολεύει να παραδώσω κάτι εγώ και στους δύο κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν θα κάνω κλήρωση αλλά προτιμώ την άμεση λύση γιατί δεν έχω χώρο και χρόνο και έρχονται γιορτές...

Jaggel έχεις πμ για να κανονίσουμε παράδοση.
Ο Jaggel δεν τηρησε το fair play...(κατα τη γνωμη μου)

Reaction score
2.557
Δεν νομίζω να πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια. Γι αυτό άλλωστε έβαλα και την ώρα του pm.
Εαν ποστάριζε θα ήταν δεύτερος μετα τον leo1964 και με πιό ενδιαφέρουσα πρόταση. Άρα το κασσετόφωνο θα πήγαινε σε αυτόν (η συγκεκριμένη αγγελία δεν πολυβολέυει για κλήρωση λόγω του ειδικού όρου).

ΥΓ Και φυσικά το DENON δεν μου το χαρίζει, απλά μου το δανείζει άμεσα...

Reaction score
5.673
κατα την γνωμη μου εχει δικαιωμα να το δωσει οπου θελει οπως θελει οποτε θελει .
κακως απολογειται για κατι που ειναι δικο του και το χαριζει οπου θελει .
μπραβο για την κινηση !

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members