wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.948
Up μωρέ!
Λοιπόν, για το Δώρο 1, δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση ο @tigergreg κι ο @makis.pol. Νικητής της κλήρωσης αναδείχθηκε ο @tigergreg!Για πάμε:
Για τα ακόλουθα τέσσερα (4) προϊόντα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στις κληρώσεις λήγει την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, στις 14:00. Διαβάστε προσεκτικά το post #1.
Δώρο 1: Ρολόι Aviator με μαύρο, δερμάτινο λουράκι. Διαθέτει λειτουργία χρονόμετρου, ημερομηνίας, ένδειξη (με δείκτη) 24ώρου, ενώ το καντράν διαθέτει ένδειξη παγκόσμιας ώρας, βάσει GMT και περιστρέφεται για να υπολογίζετε την ώρα σε διάφορες πόλεις. Θέλει μπαταρία και θέλει service: H κορόνα αποσπάται εντελώς από το ρολόι. Κόστος επισκευής εκτιμάται στα €50. Επίσης, έχει ένα μικρό σημάδι (γρατσουνιά) κοντά στο κέντρο του καντράν - δυσδιάκριτο μεν, αλλά είναι εκεί.
Δώρο 2: Comic "Η σκιά πέρα από τον χρόνο". Ιστορία (από τις πιο γνωστές) του H.P. Lovecraft, σε εικονογραφημένη έκδοση, στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις Αίολος. Το διάβασα μία φορά και το έβαλα στη βιβλιοθήκη μου. Είναι σε άριστη κατάσταση.
Δώρο 3: Φορητό media player Archos 2oc Vision. Έχει έξοδο ακουστικών, η ένταση ρυθμίζεται ηλεκτρονικά από το menu της συσκευής. Το είχα συνδεδεμένο στη θύρα USB του αυτοκινήτου, για αναπαραγωγή μουσικής. Οπτικά και λειτουργικά είναι σε κατάσταση καινούριου. Δεν είμαι σίγουρος για τη διάρκεια της μπαταρίας του.
Δώρο 4: Modem/router Zyxel. Διαθέτει μία (1) θύρα για σύνδεση με internet, τέσσερις (4) θύρες δικτύου, δύο (2) θύρες USB και δύο (2) θύρες τηλεφωνικών γραμμών. Σε λειτουργική κατάσταση. Δίνεται με τροφοδοτικό για ελληνικές πρίζες.
[...]
Ναι ρε, την έχω.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΛΠ?
ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ@Petros_Dalipis: Στείλε μου τη διεύθυνσή σου σε pm για να διευθετήσω την αποστολή του media player.
Δεν μένει κοντά σου, αλλά συμφώνησε να έρθει να παραλάβει από εσένα. Θα τα πούμε σε pm.ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ.
ΟΚΝαι, @tigergreg. Τηλεφώνησέ μου και θα έρθω.