Χαρίζονται διάφορα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.974
Όποιος θέλει να ζητήσουμε την ακύρωση της κλήρωσης λόγω απουσίας συμβολαιογράφου, μου σφυράει κλέφτικα :roflmao:
Εσύ κόπιασε στο νησί και θα σε φτιάξω καλά! :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.666
Αυτόματα γενικώς, όχι απαραίτητα kinetic, όσα κουρδίζουν με την κίνηση του καρπού
Τα kinetic είναι στην πραγκατικότητα quartz που η κίνηση του καρπού φορτίζει τη μπαταρία τους, πατέντα της seiko

minas

Πισιά
Reaction score
4.064
Αυτόματα γενικώς, όχι απαραίτητα kinetic, όσα κουρδίζουν με την κίνηση του καρπού
Τα kinetic είναι στην πραγκατικότητα quartz που η κίνηση του καρπού φορτίζει τη μπαταρία τους, πατέντα της seiko
Είπα "τύπου", γιατί κάποιος που δεν έχει εικόνα από αυτόματα, αναγνωρίζει πιο εύκολα το όνομα :)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.666
Το κατάλαβα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν για πραγματικά κινέτικ τέτοιες συσκευές, το κινέτικ έχει αποθήκη ενέργειας εφόσον το φοράμε για κανένα 6μηνο, λειτουργίες εξοικονόμησης όπως μετακίνηση δείκτη ανά 5 (νομίζω) δεύτερα κλπ. Τα μηχανικά αυτόματα είναι που χρειάζονται μια τέτοια συσκευή, και πάλι περισσότερο εκείνα που έχουν day/date (ή Perpetual) γιατί εκεί άντε πιάσε ξαναρύθμισε εάν σταματήσει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.690
Members
38.359