Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

D

desmios2025

Guest
Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά δε μας είπες, εσύ τώρα μπήκες από το πουθενά κάνοντας νέο λογαριασμό απλά για να ζητήσεις και να την πείς κι απο πάνω και στους υπολοίπους που σε μυρίστηκαν?
αν και δεν θα επρεπε να απαντησω σε ανθρωπο με τετοιο υφος θα σου πω τα εξης... 1ον η προσφορα δεν απεκλεισε καποιον και αρα δεν μπορουσα να φανταστω οτι αφορουσε συγκεκριμενα μελη... 2ον ρωτησε τους διαχειριστες ποτε εκανα την εγγραφη... πριν η μετα την αγγελια? και 3ον ημουν πολυ παλιο μελος του site και εκανα εκ νεου εγγραφη γιατι εχω καταργησει το παλιο mail μου για λογους ασφαλείας..... γκε γκε ????? (για να σου μιλησω στο ύφος σου)

Reaction score
619
αν και δεν θα επρεπε να απαντησω σε ανθρωπο με τετοιο υφος θα σου πω τα εξης... 1ον η προσφορα δεν απεκλεισε καποιον και αρα δεν μπορουσα να φανταστω οτι αφορουσε συγκεκριμενα μελη... 2ον ρωτησε τους διαχειριστες ποτε εκανα την εγγραφη... πριν η μετα την αγγελια? και 3ον ημουν πολυ παλιο μελος του site και εκανα εκ νεου εγγραφη γιατι εχω καταργησει το παλιο mail μου για λογους ασφαλείας..... γκε γκε ????? (για να σου μιλησω στο ύφος σου)
Για να σου μιλήσω κι εγω στο ύφος σου.

Ωραίο το παραμυθάκι αλλά δε πείθει.

Γκέγκε αμα λάχει να ουμ?

D

desmios2025

Guest
Για να σου μιλήσω κι εγω στο ύφος σου.

Ωραίο το παραμυθάκι αλλά δε πείθει.

Γκέγκε αμα λάχει να ουμ?
να σου πω οτι δεν με νοιαζει καν αν σε πειθει η οχι αμα λαχει ναουμ?

Reaction score
619
να σου πω οτι δεν με νοιαζει καν αν σε πειθει η οχι αμα λαχει ναουμ?
Το "να ουμ" είναι 2 λέξεις. Εκτός αν είσαι Εβραίος.
Βέβαια δεν αποκλείει το ένα το άλλο θα μου πεις... :D

Sorry αλλά δίνεις καλές πάσες και δε μπόρεσα να κρατηθω...

Reaction score
1.595
ακομα και ενας ανθρωπος να ηθελε να δωσει κατι τζαμπα, δωρεαν. για τις γιορτες ρε παιδι μου, δεν νομιζω πως θα θελησει κανεις να το κανει αμα ειναι γινονται αυτα τα πραγματα. ποιο ευκολα θα ηταν να τα πουλησει δηλαδη τελικα...

D

desmios2025

Guest
Το "να ουμ" είναι 2 λέξεις. Εκτός αν είσαι Εβραίος.
Βέβαια δεν αποκλείει το ένα το άλλο θα μου πεις... :D

Sorry αλλά δίνεις καλές πάσες και δε μπόρεσα να κρατηθω...
και με τους εβραιους εχεις προβλημα ε? φασιστάκο.....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.632
ακομα και ενας ανθρωπος να ηθελε να δωσει κατι τζαμπα, δωρεαν. για τις γιορτες ρε παιδι μου, δεν νομιζω πως θα θελησει κανεις να το κανει αμα ειναι γινονται αυτα τα πραγματα. ποιο ευκολα θα ηταν να τα πουλησει δηλαδη τελικα...
Λάθος. Εάν ψάξεις στο forum, υπάρχουν αρκετά threads με αντικείμενο τη δωρεά αντικειμένων/προϊόντων από μέλη σε μέλη, τα οποία κύλησαν ομαλότατα - με την πλακίτσα μας, με τα πειράγματα κτλ. Η συμμετοχή των μελών ήταν αδρά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.020
Λάθος. Εάν ψάξεις στο forum, υπάρχουν αρκετά threads με αντικείμενο τη δωρεά αντικειμένων/προϊόντων από μέλη σε μέλη, τα οποία κύλησαν ομαλότατα - με την πλακίτσα μας, με τα πειράγματα κτλ. Η συμμετοχή των μελών ήταν αδρά.
Δεν ήταν όμως Χριστούγεννα, τα Χριστούγεννα λέει μπαίνει μέσα μας ο έξω από δω, γιαυτό έχουμε φούλ δολοφονίες, βιοπραγίες και άλλα τέτοια ωραία.

Κανονίστε να μπει και μένα κάνας διάολος μέσαμ και να με γυρίσουν τα μυαλά, θα πάρω καμιά βαριοπούλα και θα κάνω το γιαμάχα 1400 κομματάκια...

D

desmios2025

Guest
από την στιγμή που έχεις ζητήσει διαγραφή λογαριασμού πριν κάνα 2ωρο...γιατί κάνεις τσαμπουκάδες τώρα?
Εγω κανω τσαμπουκαδες ρε? διεγραψε τον λογαριασμο μου τωρα και τελειωνε....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.888
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios