Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Λοιπόν κορίτσα, αποφάσισα πολλά χρόνια πριν οτι στις αγγελίες χαρίσματος δεν είναι η θέση μας να επιβάλλουμε κανόνες. Άλλος θέλει να συμμετέχουν όλοι κι άλλος μόνο κανονικοί χρήστες, και καλά κάνουν αφού είναι δικά τους τα δώρα.

ΑΛΛΑ, αν ζητηθεί ή αν ξεφύγει η κατάσταση, προφανώς θα επιβάλουμε τάξη.

Επίσης, αν κάποιος ζητήσει διαγραφή, χωρίς καμία εξαίρεση και χωρίς αστειάκια διαγράφεται άμεσα. GDPR ;)

Αυτά και χρόνια πολλά και ο καλύτερος ο άντρας ο ασίκης ο καραμπουζουκλής με τα 2 κιλά @ να πάρει τα δώρα στις 7/1 και να πάει να τα φάει στις πουτ@νες. :biggrin:

Reaction score
619
πόσα δίνεις?
Έκλαψα! Δεν υπάρχεις ρε! :D :D :D :D :D :D :D
Εγώ δίνω δύο μελομακάρονα για να μη τον διαγράψεις.
Κάντα 4 τα μελομακάρονα, 2 κι από μένα για να σπάμε πλάκα.

Αλλά για GDPR compliance, ο zizik έχει δίκιο, οπότε όσα μελομακάρονα και να δώσουμε δυστυχώς δεν...

gonis

Luger
Reaction score
12.140
Έκλαψα! Δεν υπάρχεις ρε! :D :D :D :D :D :D :D
Λαλίστατο σε κόβω τώρα,πριν που σε χαρακτήρισε σωστα φασιστάκο …..κότα λειράτη :roflmao:
Τη μαλάκια βέβαια την ξεκίνησε ο @daharis666 γιατί ο δέσμιος δεν προκάλεσε,απλά είδε φως και μπήκε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.847
Λαλίστατο σε κόβω τώρα,πριν που σε χαρακτήρισε σωστα φασιστάκο …..κότα λειράτη :roflmao:
Τη μαλάκια βέβαια την ξεκίνησε ο @daharis666 γιατί ο δέσμιος δεν προκάλεσε,απλά είδε φως και μπήκε.
εγώ γιατί φταίω πάλι?
ευγενέστατα ρώτησα τι πρόβλημα υπάρχει..μπαααα

Reaction score
619
Αρκέστηκα στο να εκτεθεί κι όχι στο να απαντήσω με ύβρεις.
Όποιος αδυνατεί να καταλάβει ότι το "Ναούμ" είναι Εβραϊκό όνομα και όχι οι δυο λέξεις που σημαίνουν "να πουμε" και μάλιστα θίγεται και ξεστομίζει το οτιδήποτε, τότε δεν αξίζει να τον παίρνει κανείς και στα σοβαρά.
Αυτό κι έκανα λοιπόν.

Όταν ξανάρχισε η πλάκα, συμμετείχα.

Το παν στη ζωή είναι να επιλέγεις τις μάχες σου. Write that down :D :)

PS: Το "σωστά" που αναγράφεις παραπάνω, το παραβλέπω. Πρώτη και τελευταία όμως.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.632
Δεν ήταν όμως Χριστούγεννα, τα Χριστούγεννα λέει μπαίνει μέσα μας ο έξω από δω, γιαυτό έχουμε φούλ δολοφονίες, βιοπραγίες και άλλα τέτοια ωραία.
Κάνεις λάθος. Τουλάχιστον τρία (3) threads ήταν για χριστουγεννιάτικα/πρωτοχρονιάτικα δώρα. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.020
ωωωωω με το δίκιο του τότε....
αλλού πήγαινε.....λάθος ταγκ έκανα :biggrin:
Πάτα warning στον εαυτός τότε :roflmao:

Βλέπω και τον άλλον στη αγγελία με τα b&w, όπου γράφεις χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια, τους πχιάνει παρμάρα και λαχανιάζουν πάνω από το πληκτρολόγιο :roflmao:

gonis

Luger
Reaction score
12.140
Αρκέστηκα στο να εκτεθεί κι όχι στο να απαντήσω με ύβρεις.
Όποιος αδυνατεί να καταλάβει ότι το "Ναούμ" είναι Εβραϊκό όνομα και όχι οι δυο λέξεις που σημαίνουν "να πουμε" και μάλιστα θίγεται και ξεστομίζει το οτιδήποτε, τότε δεν αξίζει να τον παίρνει κανείς και στα σοβαρά.
Αυτό κι έκανα λοιπόν.

Όταν ξανάρχισε η πλάκα, συμμετείχα.

Το παν στη ζωή είναι να επιλέγεις τις μάχες σου. Write that down :D :)

PS: Το "σωστά" που αναγράφεις παραπάνω, το παραβλέπω. Πρώτη και τελευταία όμως.
Μπα,και απειλές φασιστακο;
Μαθε επισης οτι σε αυτό το σάιτ δεν επιτρέπονται διορθώσεις σε θέματα σύνταξης-ορθογραφίας ;)

Reaction score
619
Μπα,και απειλές φασιστακο;
Μαθε επισης οτι σε αυτό το σάιτ δεν επιτρέπονται διορθώσεις σε θέματα σύνταξης-ορθογραφίας ;)
Λύσε μου μια απορία. Είσαι βλαμμένος?
Απάντησε μου με ένα ναι, ή με ένα ναι.

gonis

Luger
Reaction score
12.140
Λύσε μου μια απορία. Είσαι βλαμμένος?
Απάντησε μου με ένα ναι, ή με ένα ναι.
Γιατί το ριχνεις το επίπεδο σου;λιγο πριν έκανες χαβαλέ,τι άλλαξε;:p

Reaction score
619
Γιατί το ριχνεις το επίπεδο σου;λιγο πριν έκανες χαβαλέ,τι άλλαξε;:p
Εσύ δε πιάνεις το χιούμορ. Ακόμα χαβαλέ κάνω.
Οπότε η απάντηση είναι ναι φαντάζομαι. :p

gonis

Luger
Reaction score
12.140
Εσύ δε πιάνεις το χιούμορ. Ακόμα χαβαλέ κάνω.
Οπότε η απάντηση είναι ναι φαντάζομαι. :p
χαβαλε απειλή δεν μου έχει ξανατύχει αλλα αυτο που κατάλαβα στο προηγούμενο debate με το μέλος που διαγράφηκε είναι ότι λειτουργείς με δεκανίκια ;)

Reaction score
619
χαβαλε απειλή δεν μου έχει ξανατύχει αλλα αυτο που κατάλαβα στο προηγούμενο debate με το μέλος που διαγράφηκε είναι ότι λειτουργείς με δεκανίκια ;)
Ωραία η παπαρολογία δε λέω, οδηγεί σε κουκουρούκου συμπερασματολογίες.
Βέβαια το ποιός λειτουργεί με δεκανίκια και ποιός λειτουργεί με βηματοδότη στον εγκέφαλο, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αλλά και πάλι όσο και χιουμοριστικά να σε ρωτήσω η απάντηση στο παραπάνω καταλαβάινω ότι θα είναι πάντα ναι.

Καλό σου βράδυ και καλή συνέχεια ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.888
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios