Χαρτης για dvd αυτοκινητου.

Reaction score
0
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεισ που θα βρω χαρτη σε dvd ωστε να τον παρακολουθω μεσω του dvd του αυτοκινητου?

V

VIDEOMIX

Guest
Πλοήγηση εννοείς;Εαν ναί, υπάρχει ειδικός driver με παρελκόμενα που το κάνει αυτό και οχι τα κοινά players.

Reaction score
41
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεισ που θα βρω χαρτη σε dvd ωστε να τον παρακολουθω μεσω του dvd του αυτοκινητου?
Ουσιαστικά θες χάρτες για πλοήγηση.
Αυτό για να το πετύχεις δεν αρκεί ένα DVDp αυτοκινήτου.....
Χρειάζεται η συσκευή να έχει τις προδιαγραφές για πλοήγηση (όπως πχ κεραία για GPS, συσκευή που να δέχεται το σήμα της κεραίας αυτής και να στέλνει την θέση στην βασική πηγή όπου και υπάρχει το δισκάκι με τον χάρτη & βέβαια κάποια οθόνη για να βλέπεις το αποτέλεσμα με κάποιο zoom που εσύ επιθυμείς....)

Άρα με την απλή συσκευή σου αδύνατον να κάνεις δουλειά......

Η ευκολότερη λύση για σένα είναι ένα pocket pc με ενσωματωμένους τους χάρτες της Ελλάδας (που συμπεριλαμβάνουν και χάρτες των μεγάλων πόλεων) +δέκτη GPS με μέσο κόστος κάπου στα 650 ευρώ....... :wink:

Reaction score
0
Δεν λεω για gps. Θέλω (εαν υπαρχει) ενα dvd-cd με interactive δυνατοτητες ωστε όπως θα βλέπαμε έναν χάρτη (απλό) να μας δείχνει στην οθόνη του αυτοκινήτου (μεσω DVDp) την πόλη την οποία έχουμε επιλέξει. Χωρίς gps και στίγματα για το που βρίσκετε το αυτοκίνητο και άλλα τέτοια. Ένα απλό cd-dvd με χάρτες ψάχνω.

Reaction score
0
Θα μπορεσω να το έχω και εγώ? Είμαι Ηρακλειο Κρητης. Αν μπορουσες να το έκανες μια κοπια και τα εξοδα αποστολης δικά μου?

Reaction score
14
Αν και το έχω ήδη στείλει, θα ήθελα να σε ρωτήσω, σε ενδιαφέρουν οι πόλεις ή η Ελλάδα γενικά..?

Reaction score
0
Πιστευω οτι καλύτερα είναι να εχει κανείς χαρτες με πόλεις. Ξέρεις, να κανεις ζουμ στην οθόνη σου την πόλη οπου θα βρείσκεσαι. Νομίζω οτι είναι ποιο πρακτκό από μια γενικότερη εικόνα με ολόκληρο το χάρτη της Ελλάδας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.132
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam