Άσε το παιδί να....αερίζεται!!Μπορούμε οι ίδιοι να γίνουμε οτιδήποτε συλλαμβάνει ο νους μας,αρκεί να...το πιστεύουμε. :Α
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Άσε το παιδί να....αερίζεται!!Μπορούμε οι ίδιοι να γίνουμε οτιδήποτε συλλαμβάνει ο νους μας,αρκεί να...το πιστεύουμε. :Α
Ωωωω, πρέπει να το δοκιμάσω αυτό! Ζητείται άτομο να μου παρενοχλεί τα καλώδια όσο κάνω ακρόαση!Και αφού ρώτησα τον κατασκευαστή πως γένιν ατό, δηλαδή πως επηρεάζει η δόνηση τον ήχο ενός καλωδίου, και αν αυτή η ακουστή διαφορά είναι μετρήσιμη, ήρθε η επιστημονική απάντηση.
View attachment 144152
Μάγκες, πιάστε τα μολύβια.
ναι , χτυπησες διανα, μεγαλη μορφη ο τυπος στο Fb , μας τα χει κανει.......Και αφού ρώτησα τον κατασκευαστή πως γένιν ατό, δηλαδή πως επηρεάζει η δόνηση τον ήχο ενός καλωδίου, και αν αυτή η ακουστή διαφορά είναι μετρήσιμη, ήρθε η επιστημονική απάντηση.
View attachment 144152
Μάγκες, πιάστε τα μολύβια.
Εγώ τα χτύπησα.Τη γίνεται παιδιά;
Είχαμε κανένα νέο;
Χτύπησε κανένας τα καλώδια του;
Άμα είχες πάρει το καλό καλώδιο, το πρόστυχο, το πυθωνάτο, το ένα πάχος νααα με το συμπαθειο, δε θα σου κουδουνιζε.Εγώ τα χτύπησα.
Μικροφωνιζουν κανονικά, χειρότερα κι από λυχνίες.
Άσε άσε, που να στα λέω...
Σωστά.Το μικρόφωνο δε μετράει χροιές κυριε, ούτε την υγρασία στις μεσαίες, ούτε τη διαφάνεια στις ψηλές..
Αυτά μόνο ένας trained listener μπορεί να τα εκτιμήσει..
Το μωρομαντηλο στα καλώδια υγραινει τις μεσαίες αλλά χαλάει το PRaT.Να βάλω και υγρά μαντηλάκια στα καλώδια μέσα λες;
Ακόμα καλύτερα:Καλύτερα να βρέχεις λίγο τους λοβους των αυτιών σου πριν την ακρόαση.
150€Ρώτα ρε τον Λέανδρο πριν αγοράσεις!
ακριβώς.Το μικρόφωνο δε μετράει χροιές κυριε, ούτε την υγρασία στις μεσαίες, ούτε τη διαφάνεια στις ψηλές..
Αυτά μόνο ένας trained listener μπορεί να τα εκτιμήσει..