Χαϊφάδες η χομσινεματζήδες

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
έλα ρε Τακούλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι καλός αναλογικός ήχος=ότι μας αρέσει=τυχαιότητα.

τουλάχιστον αυτό βγαίνει απο ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα και απο το παρόν θρεντ και απο παλαιότερα κοκ.

επίσης τα περισσότερα συστήματά μας -αναλογοψηφιακά- παίζουν κουκουρούκου.

για να γίνω κ κακούλης (είμαι, δεν το προσπαθώ), οι χομσινεμάδες είναι μακραν ορθολογικότεροι απο εμας.

Ξέρουν τι πληρώνουν κ γιατί, καλιμπράρουν εικόνα - ήχο με επαγγελματίες τεχνικούς και απολαμβάνουν αποτέλεσμα.

Εμείς άλλα λόγια ναγαπιώμαστε.
Διαφωνώ καθέτως... άμα τους ρωτήσεις τι υπόθεση* είχε η ταινία, θα σου πουν ότι οι σφαίρες και τα κανόνια ακούγονταν...

*ψιλά γράμματα ε, είναι όπως και στην άλλη πλευρά που ακούνε τα γνωστά χιλιοδιασκευασμένα γλυκανάλατα κομμάτια (γιατί ακούγονται καλά στο σύστημά τους)... και νομίζουν ότι ακούνε μουσική. Αυτή η αρτιότητα μας έφαγε... και χάσαμε την ουσία.
Ως προς το νόημα της ταινίας μάλλον έχεις δίκαιο .Οι σημερινές ταινίες πολλάκις είναι αφορμή για εφέ.
Αλλά ως προς την αναπαραγωγή δεν υπάρχουν οι δικές μας βλακείες περί analog warmth,jitter και άλλα τέτχια.
Υπάρχουν σχέδια (πατερνάκια) και μήκη κύματος τα οποία όλοι σέβονται και συμφωνούν.
Δεν χωράει 'άποψη" και άκουσα.
Κι επίσης τα vintage ανήκουν στην σωστή κατηγορία.Χρονοντούλαπο της Ιστορίας .
Κανείς σινεμάκιας δεν θα αγόραζε 10ετίας μηχάνημα,τι να το κάνει ?Να κοιτάει τα λαμπάκια ?
Κι εμείς έχουμε βλαμένους που αγοράζουν dac 10ετίας γιατί είχαν καλή κριτική στον ήχο.Η non upsampling dac sandwich σε μάρμαρα για απόσβεση κραδασμών.Ενισχυτές 30ετίας με πρίμα-μπάσα και ραδιόφωνο με κέρσορα γιατί τότε έβγαζαν καλα μηχανήματα και πάει λέγοντας.
Δεν γουστάρω το home-cinema.Σε αποξενώνει,κλείνεσαι στο καβούκι σου και βομβαρδίζεσαι από εφέ.Χάνεις την επαφή με τον διπλανό σου(τζούφια και αναρωτιέσαι...ποιός κερατάς την άφησε).Να δεις που σε λίγο εκτός από κωδικοποίηση 9.2 θα περιλαμβάνουν και μυρωδιά pop corn .
Αλλά respect στον ορθολογισμό τους μέσα στην μηχανομανία τους.
Μετρήσαμε......αυτά είναι...τέλος .

Τώρα Μάνο... αν ο κάθε Καστρουνής έχει γίνει must για την εικόνα ή τον ήχο, συγνώμη αλλά εγώ δε θα πάρω!
Κακό του κεφαλιού σου.Αν ήξερες πόσα χάνεις ...

Με λίγα λόγια, κατ εμέ κανείς δε γνωρίζει γιατί πληρώνει την ...ταμπακιέρα, πέρα από τα μηχανάκια του.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!! :609:
Αμα αγοράζεις πομπίνες για να γράψεις τα cd για να ακουστούν καλύτερα :140: πόση παραπάνω τρέλλα θέλεις ?

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.673
Απάντηση: Χαϊφάδες η χομσινεματζήδες

Να δεις που σε λίγο εκτός από κωδικοποίηση 9.2 θα περιλαμβάνουν και μυρωδιά pop corn .
Οι ταινίες 4D περιλαμβάνουν εφέ με
δονήσεις και παλμούς στα καθίσματα των θεατών, εξομοιωτές ανέμου και μυρωδιών καθώς και διάφορες άλλες αλλαγές στο περιβάλλον της αίθουσας οι οποίες θα...
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/4d.htmlακολουθούν πιστά όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/4d.html

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.982

Πόσο θα συμφωνήσω με την Κορίνθια!!

Στο μόνο που διαφωνώ είναι εκείνο το σημείο περί αποξένωσης. Σε αντίθεση με πολλούς, προτιμώ να δω την ταινία μου με τα πόδια τεντωμένα, ξαπλωτός ή αραχτός και με το τσιγάρο να ντουμανιάζει. Χτυπάω και καμμιά πίτσα και νιώθω άρχοντας.

Άσε που γλυτώνω και τις κούφιες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Με όποιο Μάρκου κι αν καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις :204::204::204:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Οταν καθομαι σε ενα δωματιο ν'ακουσω θελω ν'απασχολω και τα ματια μου!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

CRT for ever.....
τα αυτιά και τα μάτια δεν είναι όλα ίδια άρα δεν μπορούν να είναι όργανα μέτρησης.........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

Eγω το χομ τσινεμα το γουσταρω και το λατρευω με χιλια............

Με χιλια επισης συμφωνω με Μανο και Τριανταφυλλουλινι......ο καθενας βεβαια με τα θελω του.....

Ομως αν εισαι γκαγκας ...που ειμαι και σαφως εχεις και το μικροβιο του ηχητικου ψαξιματος ακομα και δω την ψαχνεις την δουλεια......νασου αλλο κεντρικο,νασου αλλο προβολι ,νασου εξωτερικος τελικος καρφωμενος στο Preout του AV σου για να σου παιξουν καλλιτερα τα front και γιατι οχι.....και αλλους τελικους για το center και τα surround speakers!!!!!!

To κεντρικο παιζει χωνατα γιαυτο και θα παω πχ. σε ενα HTM1 D και ας χρειαζομαι και εναν δικαναλο 2χ300 στα 8 για να το οδηγησει και σαφως καμια ταλληρα για την αγορα του!!!!!!

Ρε ......αν εισαι πειραγμενος τα μαλλα δεν ξεφευγεις απο το κυνηγι ......αυτο ειναι η κα@λα μας,το παιχνιδι μας.........!!!!!!!!!!!

Εχω σκασει που δεν μπορω ακομα να χρησιμοποιησω τους κονβερτορες της Metric στον χομ τσινεμα AV μου....που θα παει ομως........θα το σαξω καποια στιγμη!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Οι ταινίες 4D περιλαμβάνουν εφέ με
δονήσεις και παλμούς στα καθίσματα των θεατών, εξομοιωτές ανέμου και μυρωδιών καθώς και διάφορες άλλες αλλαγές στο περιβάλλον της αίθουσας οι οποίες θα...
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/4d.htmlακολουθούν πιστά όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/4d.html
Θα έχουν ενδιαφέρον και οι τσόντες τότε......μόνο που θα πρέπει να φοράς αλεξισπέρμιον

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Εχω σκασει που δεν μπορω ακομα να χρησιμοποιησω τους κονβερτορες της Metric στον χομ τσινεμα AV μου....που θα παει ομως........θα το σαξω καποια στιγμη!!!!!!!
Μετά τους πυκνωτές Βλάση μου.....κάθε πράμα στον καιρό του:405::405::405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

Aπανω που ειχα ανοιξει ενα ζορικο νεο thread..........ηρθες Μανομ με αυτο και θα απαξιωθω.......!!!!:135::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

Μετά τους πυκνωτές Βλάση μου.....κάθε πράμα στον καιρό του:405:::
Σε μισω ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:623::619:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Σε αντίθεση με πολλούς, προτιμώ να δω την ταινία μου με τα πόδια τεντωμένα, ξαπλωτός ή αραχτός και με το τσιγάρο να ντουμανιάζει. Χτυπάω και καμμιά πίτσα και νιώθω άρχοντας.
Φλερτάρεις με καρκίνο του πνεύμονα και καρδιαγγειακά .
Να πας περπατώντας σινεμά να φλερτάρεις με τον κλέφτη της γειτονιάς σου.Να παίξετε και κυνηγητό .
Καλύτερα δεν ακούγεται ?:414:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Aπανω που ειχα ανοιξει ενα ζορικο νεο thread..........ηρθες Μανομ με αυτο και θα απαξιωθω.......!!!!:135::204:
Ο "διορθώστε με" φταίει........αυτός έβαλε το φυτίλι

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.982

Eγω το χομ τσινεμα το γουσταρω και το λατρευω με χιλια............

Με χιλια επισης συμφωνω με Μανο και Τριανταφυλλουλινι......ο καθενας βεβαια με τα θελω του.....

Ομως αν εισαι γκαγκας ...που ειμαι και σαφως εχεις και το μικροβιο του ηχητικου ψαξιματος ακομα και δω την ψαχνεις την δουλεια......νασου αλλο κεντρικο,νασου αλλο προβολι ,νασου εξωτερικος τελικος καρφωμενος στο Preout του AV σου για να σου παιξουν καλλιτερα τα front και γιατι οχι.....και αλλους τελικους για το center και τα surround speakers!!!!!!

To κεντρικο παιζει χωνατα γιαυτο και θα παω πχ. σε ενα HTM1 D και ας χρειαζομαι και εναν δικαναλο 2χ300 στα 8 για να το οδηγησει και σαφως καμια ταλληρα για την αγορα του!!!!!!

Ρε ......αν εισαι πειραγμενος τα μαλλα δεν ξεφευγεις απο το κυνηγι ......αυτο ειναι η κα@λα μας,το παιχνιδι μας.........!!!!!!!!!!!

Μωρέ έτσι είναι. Ακόμα και στο hc υπάρχουν κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε) που ασχολούνται με τα καβλώδια.

Από την άλλη δεν βρίσκω κακό το να πάρεις ένα κεντρικό που θα σου δώσει και τον όγκο και την απόκριση που απαιτείται, ούτε να χτυπήσεις και τον ανάλογο ενισχυτή που θα μπορεί να το "κουνήσει". Θα ήθελα κι ένα προβόλι που να έχει το μαύρο της Kuro και τη διάρκεια ζωής του led μου.

Τουλάχιστον όταν βάζω ταινία, δεν ψάχνω για χροιές. Κι αν κάποια ταινία έχει να μου δώσει μόνο εφέ, αυτά παίρνω. Αν έχει κάτι παραπάνω, θα πάρω κάτι παραπάνω.

Ποιός ακούει τον xfader τώρα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Μολις θυμήθηκα κατι απο hi tech 'το δικαναλο ψοφησε και μονο οσοι εθελοτυφλουν δε το βλεπουν!!:114::136:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.