Χαϊφάδες η χομσινεματζήδες

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαϊφάδες η χομσινεματζήδες

Μεγάλη μπουκιά φάε ,μεγάλη κουβέντα μην λες.

Αν δεν ήξερα οτι είναι 2χ85 , θα ορκιζόμουνα οτι είναι 2χ300, με ρεύματα.(αν παίζει ετσι ο μικρός , ο μεγάλος 2χ170 πως θα παίζει?)
Απίστευτο για μια ακόμη φορά.Εχω ακούσει και άλλα μηχανάκια με τα ηχεία μου , κανένα δεν εχει παίξει τόσο εξωφρενικά καλά.Ο ιατρού , αλλά και ο σωτήρης μπορούν να επιβεβαιώσουν των λόγων μου το αληθές.
Το πρόβλημα είναι οτι και να αλλάξω , που θα αλλάξω , πυκνωτές στον sansui μου είναι σίγουρο οτι αυτόν τον ηχο δεν πρόκειται να τον πιάσω ποτέ.
Εφαγε ξύλο ο sansui, και εγω μαζί.Εντάξει είναι μηχάνημα 30 ετών , αλλά δεν είναι χλάπα.Ξανά εντάξει , οι πυκνωτές του εδω και κανά 3μηνο , εχω καταλάβει οτι πνέουν τα λίσθια. Εντάξει , αλλά αυτή η ολογραφική λεπτομέρεια που άκουσα απο τα μηχανάκια του Μιχάλη με εχει αφήσει άναυδο.Φυσικά και δεν θα πουλήσω τον sansui, αυτό εννοείται.
Ομως αυτό το ζευγαράκι του μιχάλη θα το χτυπήσω σίγουρα
Είναι οτι καλύτερο εχω ακούσει ποτέ σε συνδυασμό με τα ηχεία μου.

Όπους κι να του κάνουμι του ζεύγους του μιχάλλλιη , παντού ίπαιζε καλίυτερα.
Αι ρα ξύλου που ίφαγε ου sansuiς , ξύλου να φαν κ οι κότς.
Αλλά οχι θα ήθελα να γράφει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ AUDIO
Σπάσε όσες λάμπες θέλεις , εγω τέτοιο άκουσμα , ποτέ πριν .
Σε όλα τα χρονικά.
Δεν θα σταματήσω να το λεω και να το διαλαλώ οτι τα μηχανάκια; του μιχάλη τα βάζουν όλα κάτω....

Reaction score
8.905
Απάντηση: Χαϊφάδες η χομσινεματζήδες

:141:.... Το πρόβλημα είναι οτι και να αλλάξω , που θα αλλάξω , πυκνωτές στον sansui μου είναι σίγουρο οτι αυτόν τον ηχο δεν πρόκειται να τον πιάσω ποτέ. Εφαγε ξύλο ο sansui, και εγω μαζί.
Και τι του είπε ο Τάκης!:409:

ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!! ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ SANSUI !!!!
Εντέλει ο Μάρκου άλλαξε πυκνωτές και ξύπνησε το ακατονόμαστο θηριό? :410: Η μήπως άλλαξε... και έχει κολλήσει το ταμπελάκι?

Reaction score
30.109

Οχι ρε του άλλαξα πυκνωτές και συνήλθε το μηχάνημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.022

Για να πάμε στην ουσία του θέματος:

Το χάι-φάι μου θυμίζει την εποχή που πιτσιρικάς άκουγα το "θέατρο της Δευτέρας" στο ραδιόφωνο. Βλέπεις 2 ηχεία και κάτι λαμπάκια, και φαντάζεσαι την ορχήστρα, το συγκρότημα, τον/την τραγουδιστή/ρια να τραγουδάει μπροστά σου. Και μιλάς για αληθοφάνεια, χροιές, πιστή αναπαραγωγή του μουσικού γεγονότος και δεν συμμαζεύεται.

Ε, το χομ σίνεμα είναι σαν να πήγες επιτέλους στο θέατρο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.754

kai το δικαναλο χοουμ σινεμα μια χαρα ειναι ...
Μισή χαρά είναι...

Όταν βλέπεις το αεροπλάνο να έρχεται από μπροστά και να φεύγει προς τα πίσω; :121:

abcd

Super Moderator
Reaction score
109.754

Για να πάμε στην ουσία του θέματος:

Το χάι-φάι μου θυμίζει την εποχή που πιτσιρικάς άκουγα το "θέατρο της Δευτέρας" στο ραδιόφωνο. Βλέπεις 2 ηχεία και κάτι λαμπάκια, και φαντάζεσαι την ορχήστρα, το συγκρότημα, τον/την τραγουδιστή/ρια να τραγουδάει μπροστά σου. Και μιλάς για αληθοφάνεια, χροιές, πιστή αναπαραγωγή του μουσικού γεγονότος και δεν συμμαζεύεται.

Ε, το χομ σίνεμα είναι σαν να πήγες επιτέλους στο θέατρο.

Συμφωνώ.

Μη ξεχνάτε ότι στο χάι-φάι λείπει και μια αίσθηση...:616:

Reaction score
8.905

Μισή χαρά είναι...

Όταν βλέπεις το αεροπλάνο να έρχεται από μπροστά και να φεύγει προς τα πίσω; :121:
Και πως το βλέπεις όταν φεύγει από πίσω... είναι όπως λέμε ο χομ-σινεμάκιας έχει και μάτια πίσω...:410:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.409

Χόουμ σίνεμα με Σανσουί, γίνεται; Κάνουν τα Σανσουί για κανονιές, ή είναι μόνο για Πατρίκ Χερνάντεζ και Πατρίκ μον σερί;

Y

Yiannis_B

Guest

Η μουσική είναι σαν τα βιβλία...η φαντασία οργιάζει!

Ποτέ δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μου οποιαδήποτε κινηματογραφική μεταφορά μυθιστορήματος!

Y

Yiannis_B

Guest

Από την άλλη, περιμένω να δω τον κινηματογράφο που δεν έχω δει ακόμη, εικόνες και κίνηση, φως και σκιά, που μιλά ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ...κατευθείαν σε εκείνο το θαμμένο κέντρο του μυαλού μας, που το υποψιαζόμαστε μόνο στα όνειρα.

Είναι πολύ λίγος ο κινηματογράφος όπως γίνεται σήμερα, κακό θέατρο θα το χαρακτήριζα.

Πιο είναι το αντίστοιχο μιας ορχήστρας στην κινούμενη εικόνα?

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει, απλά είναι τοπίο ανεξερεύνητο.

Reaction score
3.980

Από την άλλη, περιμένω να δω τον κινηματογράφο που δεν έχω δει ακόμη, εικόνες και κίνηση, φως και σκιά, που μιλά ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ...κατευθείαν σε εκείνο το θαμμένο κέντρο του μυαλού μας, που το υποψιαζόμαστε μόνο στα όνειρα.

Είναι πολύ λίγος ο κινηματογράφος όπως γίνεται σήμερα, κακό θέατρο θα το χαρακτήριζα.

Πιο είναι το αντίστοιχο μιας ορχήστρας στην κινούμενη εικόνα?

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει, απλά είναι τοπίο ανεξερεύνητο.
Έχουν γίνει όλα όσα αναφέρεις Ιανις!!

Ψάξιμο θέλει.

abcd

Super Moderator
Reaction score
109.754

Και πως το βλέπεις όταν φεύγει από πίσω... είναι όπως λέμε ο χομ-σινεμάκιας έχει και μάτια πίσω...:410:
Βλέπεις μία ταινία δύο ωρών, αλλά την ακούς σαν να είναι τριών! :616:

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος... :612:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

Eiναι ωραιες και οι κινηματογραφικες αυταπατες.......ειδικα αν ειναι πολυκαναλες!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

Σχεδον καθε μερα θα δω μια ταινια...πολλα τα ειδη,πολλα τα γουστα,τεραστιο παγκοσμιο casting.

Καποτε που ο χρονος ηταν συμμαχος εβλεπα πολλες ταινιες στον κινηματογραφο και ειλικρινα το απολαμβανα....τωρα πια που εχουμε τεκνα με διαβασματα και ενα σωρο εξωτερικες δραστηριοτητες δυστυχως ο κινηματογραφος μεταφερθηκε ,εστω νοητα στο τσαρδι μου και μου καλυπτει πολυ τα θελω μου!
Σαφως και δεν μπορω να δυναμωσω και να το ευχαριστηθω.....ο υπνος των παιδιων βλεπετε,αλλα και παλι η κινηματογραφικη αναζητηση υφισταται και μπορει να αναπληρωθει εν μερει με ενα καλοστημενο Home cinema.....πολυκαναλο βεβαιως βεβαιως!

Αντε.......και οπου ναναι θα σκασει και ο Προμηθεας........:204::146:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo