Χθες άκουσα το jitter...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Παιδιά δεν φταίω εγώ. Ζητάει πνευματικά δικαιώματα, δηλαδή αν το πω, θα πρέπει να τον πληρώσω. :137: Τον έχω βάλει κάτω και τον πατάω όμως. Τα βασανιστήρια είναι γκεσταπίτικα, πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει σπάσει. :126:

...

Reaction score
13
Αντε να σε βοηθησω.

Μια φορα ηταν ενας Μανωλιος που ειχε ενα φιλο απ' τα παγωμενα μερη του Βορρα, τον Λουνταλιο ...
Μια μερα, εκει που καθοτανε ομορφα κι ωραια ο Μανωλιος, αρχισε να ακουγεται κατι σαν τζιτ - τζιτ - τζιτ....
"Ιντα ναναι τουτο μωρε" αναρωτηθηκε ο Μανωλιος.

Συνεχισε ....

Reaction score
3.234
Ολα αυτά θα τα ξεχάσουμε τώρα που κατασκευάστηκε το καλύτερο DAC chip του κόσμου.
Περιλαμβανει κύκλωμα για την καταστολή του jitter. Με το jitter τέλος. Κοστίζει γύρω στα $20 αλλά πρέπει να φέρεις 1.000 κομμάτια.
Θα δω αν μπορώ να φέρω ένα sample για δοκιμή. Περιμένετε κανά εξάμηνο (ή και χρόνο) μέχρι να βγουν τα εμπορικά high-end DACs που θα περιλαμβάνουν αυτό το chip νέας γενιάς ειδικά σχεδιασμένο για την υπερ-υψηλή ανάλυση του αύριο.

Reaction score
70
Ολα αυτά θα τα ξεχάσουμε τώρα που κατασκευάστηκε το καλύτερο DAC chip του κόσμου.
Περιλαμβανει κύκλωμα για την καταστολή του jitter. Με το jitter τέλος. Κοστίζει γύρω στα $20 αλλά πρέπει να φέρεις 1.000 κομμάτια.
Θα δω αν μπορώ να φέρω ένα sample για δοκιμή. Περιμένετε κανά εξάμηνο (ή και χρόνο) μέχρι να βγουν τα εμπορικά high-end DACs που θα περιλαμβάνουν αυτό το chip νέας γενιάς ειδικά σχεδιασμένο για την υπερ-υψηλή ανάλυση του αύριο.
Για πες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το dac chip...

Υ.γΜήπως κάνεις πλάκα??

Reaction score
3.234
(01/08/2008 )

Fremont, CA — ESS Technology has announced the ES9008 Sabre Reference audio DAC chip, which it claims is the industry's highest performance studio-quality audio DAC. Offering a dynamic range of 134 dB and a THD of -118 dB over sampling rates from 44.1 to 192 kHz, the DAC is claimed to bring true studio quality audio to consumer digital home entertainment products including Blu-Ray/HD-DVD players, Universal DVD/DVD-Audio/SACD players and Home Theater receivers.

The latest member of the company's Vista family of high-definition audio/visual products, the Sabre Reference features a patented multi-bit Hyperstream modulator with dynamic matching using a 48-bit accumulator and 28-bit data path, which the company says allows true reproduction of audio as it is mastered at the recording studio. In addition, a time-domain jitter eliminator is claimed to deliver audio clarity free from clock jitter. The DAC's Hyperstream architecture supports mono, stereo, 4- and 8-channel output in current or voltage modes, and features click-free soft mute and volume control, de-emphasis, zero detect and programmable roll-off filter characteristics. Other features include an all-digital S/PDIF receiver and support for multi-channel digital audio in PCM or DSD formats. Power consumption is 100 mW in 8-channel mode.

http://www.esstech.com/products/digitalaudio/Sabre PF 080221.pdf

Reaction score
70
Και που μου τα έγραψες αυτά δεν κατάλαβα και πολλά.Μήπως είναι κανένα κόλπο του marketing σαν αυτά που έλεγαν ότι με το sacd ανακάλυψαν τον καλύτερο ήχο κτλ?Για πές αυτά που μου παρέθεσες τι σημαίνουν πρακτικά.Ότι το jitter της αναπαραγωγής θα μηδενηστεί?Και με το jitter της ηχογράφησης τι θα γίνει??

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα βγει και kit με το Sabre (από την Twisted Pear που βγάζει το Opus).
Τα πρώτα σχόλια είναι πολύ θετικά, αλλά θα δείξει..

Reaction score
3.234
Και που μου τα έγραψες αυτά δεν κατάλαβα και πολλά.Μήπως είναι κανένα κόλπο του marketing σαν αυτά που έλεγαν ότι με το sacd ανακάλυψαν τον καλύτερο ήχο κτλ?Για πές αυτά που μου παρέθεσες τι σημαίνουν πρακτικά.Ότι το jitter της αναπαραγωγής θα μηδενηστεί?Και με το jitter της ηχογράφησης τι θα γίνει??
Δεν νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να μας ενοχλεί και το jitter της ηχογράφησης.
Πάντως με το πέρασμα του χρόνου και οι ηχογραφήσεις θα περιέχουν λιγότερο jitter.

Reaction score
3.234
Θα βγει και kit με το Sabre (από την Twisted Pear που βγάζει το Opus).
Τα πρώτα σχόλια είναι πολύ θετικά, αλλά θα δείξει..
Οταν βγει το kit, ενημέρωσέ μας.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον στους σχεδιαστές των high-end DACs είναι τα λαμπάτα αναλογικά στάδια. Μια κοροϊδία και μισή, για τα θύματα του high-end που αναζητούν τον αναλογικότερο του αναλογικού (δήθεν) ήχο.

Reaction score
43
Δηλαδή πόσο καλύτερο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα συγκρινόμενο με ένα Benchmark DAC1 ας πούμε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μια κοροϊδία και μισή, για τα θύματα του high-end που αναζητούν τον αναλογικότερο του αναλογικού (δήθεν) ήχο.
Τς τς τς... Γιατί γίνεσαι ισοπεδωτικός? :137:

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Χθες άκουσα το jitter...

..
Το μόνο που έχει μείνει πλέον στους σχεδιαστές των high-end DACs είναι τα λαμπάτα αναλογικά στάδια. Μια κοροϊδία και μισή, για τα θύματα του high-end που αναζητούν τον αναλογικότερο του αναλογικού (δήθεν) ήχο.
Είναι ικανοί να βγάλουν και αντίστοιχο kit για πικ-απ :142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS