- Reaction score
- 0
Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριες!!!!
Και αλλος ...σκασμενος!!
Και αλλος ...σκασμενος!!
Kritikιa koufalitsa... :109:Διαβάστε και κανένα paper ντε... :126:
:144:Kritikιa koufalitsa... :109:
...
Αντε μαγιστρε, ή πες το, ή πες καμμια ιστορια.good idea!:109:
but i have a better one!:137:
Για πες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το dac chip...Ολα αυτά θα τα ξεχάσουμε τώρα που κατασκευάστηκε το καλύτερο DAC chip του κόσμου.
Περιλαμβανει κύκλωμα για την καταστολή του jitter. Με το jitter τέλος. Κοστίζει γύρω στα $20 αλλά πρέπει να φέρεις 1.000 κομμάτια.
Θα δω αν μπορώ να φέρω ένα sample για δοκιμή. Περιμένετε κανά εξάμηνο (ή και χρόνο) μέχρι να βγουν τα εμπορικά high-end DACs που θα περιλαμβάνουν αυτό το chip νέας γενιάς ειδικά σχεδιασμένο για την υπερ-υψηλή ανάλυση του αύριο.
Δεν νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να μας ενοχλεί και το jitter της ηχογράφησης.Και που μου τα έγραψες αυτά δεν κατάλαβα και πολλά.Μήπως είναι κανένα κόλπο του marketing σαν αυτά που έλεγαν ότι με το sacd ανακάλυψαν τον καλύτερο ήχο κτλ?Για πές αυτά που μου παρέθεσες τι σημαίνουν πρακτικά.Ότι το jitter της αναπαραγωγής θα μηδενηστεί?Και με το jitter της ηχογράφησης τι θα γίνει??
Οταν βγει το kit, ενημέρωσέ μας.Θα βγει και kit με το Sabre (από την Twisted Pear που βγάζει το Opus).
Τα πρώτα σχόλια είναι πολύ θετικά, αλλά θα δείξει..
Τς τς τς... Γιατί γίνεσαι ισοπεδωτικός? :137:Μια κοροϊδία και μισή, για τα θύματα του high-end που αναζητούν τον αναλογικότερο του αναλογικού (δήθεν) ήχο.
Είναι ικανοί να βγάλουν και αντίστοιχο kit για πικ-απ :142:..
Το μόνο που έχει μείνει πλέον στους σχεδιαστές των high-end DACs είναι τα λαμπάτα αναλογικά στάδια. Μια κοροϊδία και μισή, για τα θύματα του high-end που αναζητούν τον αναλογικότερο του αναλογικού (δήθεν) ήχο.