Χρηση projector σε βιτρινα καταστηματος

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο site και θα ηθελα καποιος που γνωριζει απο projectors να με διαφωτισει. Ανοιγω ενα καταστημα το οποιο ειναι σε ημιοροφο αλλα διαθετει μια πολυ μεγαλη βιτρινα. Θελω σε ενα κομματι της βιτρινας(υψος 2,50 μετρα, πλατος 2,10 μετρα) να παιζει καποιο βιντεακι(με φωτογραφιες απο ψηφιακη μηχανη και διαφορα gif ή flash αρχεία). Σκεφτομαι λοιπον να χρησιμοποιησω ενα projector για αυτη την δουλεια. Το θεμα ειναι οτι οπως θα μπει το πανι στην βιτρινα ο projector θα ειναι απο πισω και θα πρεπει η εικονα να φαινεται απο εξω.Υπαρχει καποιο ειδικο πανι (ημιδιαφανο?) που να επιτρεπει να γινει αυτο?και αν ναι ποσο κοστιζει για αυτες τις διαστασεις και που το βρισκω? Οσον αφορα τον projector ποια ειναι τα minimum χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ωστε να εχω ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα(αναλυση, φωτεινοτητα κτλ)?Εχετε να προτεινετε καποιο οικονομικο μοντελο?Να σημειωθει οτι η βιτρινα δεν ερχεται σε αμμεση επαφη με τον ηλιο λογω της θεσης του μαγαζιου. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Καλησπερα και σε εσενα και καλως ορισες στο AVSite
Ολα αυτα που ζητας ειναι εφικτα αλλα απαραιτητη προυποθεση ειναι το σωστο πανι.
Μια καλη λυση ειναι το Amleto rear της Screen Line ημιδιαφανο , οπως ακριβως το λες.
Θα πρεπει να υπολογισεις περιπου 620 ευρω για διασστασεις 250χ200

Ο προβολεας θα "πυροβολει" ενθεν του χωρου και θα προτεινα καποιον Benq PB 8250 με φωτεινοτητα 3000 ansi και αντιθεση 2000:1

Καλη τυχη και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου :wink:

Reaction score
0
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Σημερα πηγα στο πλαισιο και μου προτειναν τον Epson SVGA EMP-S3.Μου ειπαν οτι για την δουλεια που τον θελω,και δεδομενου οτι δεν θα προβαλλω ταινια και οτι δεν πεφτει ο ηλιος κατευθειαν, ειναι ικανοποιητικος και σε καλη τιμη(720ευρω). Συμφωνειτε με την προταση για το συγκεκριμενο μηχανημα?Οσον αφορα το πανι, δεν υπαρχει πιο οικονομικη λυση?Και που τα βρισκω αυτα τα πανια?Στο πλαισιο μου ειπαν οτι δεν φερνουν τετοια πανια. Που αλλου μπορω να κοιταξω?

Reaction score
2
oχι και στο πλαίσιο για προβολέα...Υπάρχουν εξειδεικευμένα μαγαζια του χώρου που θα σε βοηθήσουν περισσότερο και ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ...Μια λύση είναι να ρωτήσεις τον Αντρέα που είναι ο γκουρού των προβολέων. Άλλη λύση είναι να παρεις ένα περιοδικό του χώρου (ονόματα δε λέμε) και να βρεις πολλες διαφημιστικές καταχωρήσεις ειδικών καταστημάτων.

Reaction score
0
Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Αν θελω να κανω προβολη σε κανονικο πανι απο μπροστα, σε τι αποσταση θα πρεπει να τοποθετηθει ο προβολεας ωστε να εχω εικονα διαστασεων 2μχ2μ?υπαρχουν καποιοι προβολεις που μπορουν να δωσσουν εικονα αυτων των διαστασεων σε κοντινη αποσταση απο το πανι?

Reaction score
41
Λογικά θα χρειαστείς κάπου στα 3.5 μέτρα απόσταση(περίπου τόσο ισχύει στους περισσότερους προβολείς).....
Επομένως και το πανί θα βρίσκεται πλέον 3.5+ μέτρα από την βιτρίνα........
Θα μπορεί κανείς να δει τι προβάλεις όμως?? (γιατί αναφέρεις ότι είναι στον ημιόροφο το κατάστημα.......)

Πάρε τηλέφωνο εδώ: 210 92 73 375
και ζήτα των Αντρέα..........
Θα σου βρει λύση σίγουρα!! :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.509
Members
38.193
Νεότερο μέλος
geobo2004