Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
18.684
Το λοιπον,
3 της Επερεσίας (δεν θέλω ΟΥ)
Μαρκήσιος (τεχνικός σύμβουλος)
thva (audio people)
ΠΑΗ (παρελκόμενα)
Μάκης (ακουστικά)
ear (πολυκάναλα)
Σύνολο 8 τεμάχια εεεε άτομα ήθελα να πω. :p
5 μουσικά τεμάχια έκαστος (στο είδος του). :whistling:
Σύνολο 40 για το εορταστικό album. :rolleyes:
Να σκεφτούμε όλοι ποια.
Album pending..
Τον Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει.
Stay tuned.
:party:
Ναι, να προλάβουμε τα Χριστούγεννα να αυξηθούν και οι πωλήσεις. Και άμα δεν κάνουμε, τουλάχιστον να τα δίνουμε σαν δώρο λόγω των εορτών σαν πρόσχημα για να μην πληγεί το κύρος μας ως Επερεσία. Γιατί απο τότε που κάποιοι (ονόματα δεν λέω) άρχισαν να αμφισβητούν και να μην εκτέλουν τις οδηγίες και εντολές του Προέδρου μας η υπόληψη και το όνομα μας στην audio κοινότητα έχει πέσει κατακόρυφα.

Εκ του γραφείου υποδιεύθυνσης / P.R τμήμα υπευθυνο περί των audio people ζητήματα.

:D :D

Last edited:

Reaction score
3.456
Συμφωνώ με τα ανωτέρω :rolleyes: και απολογούμαι αν και ότι έκανα το έκανα για το καλό της Επερεσίας. :rolleyes:
Με παρεξηγήσατε.. :p

Reaction score
18.684
Συμφωνώ με τα ανωτέρω :rolleyes: και απολογούμαι αν και ότι έκανα το έκανα για το καλό της Επερεσίας. :rolleyes:
Με παρεξηγήσατε.. :p
Σαν απολογία (apologia) μου φάνηκε αυτό. Θα αποφασίσει ο πρόεδρος εάν πρέπει να γίνει αποδεκτή, και εάν ναι, θα το προτείνει στο συμβούλιο που γίνεται την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα πρός ψήφιση και αποδοχή. Δύσκολο βέβαια γιατί μιλάμε ότι είναι η τρίτη φορά που σε διαγράφει. Βέβαια αυτή την φορά φαίνεται να δείχνεις πραγματική μεταμέλεια με την δημόσια αποδοχή της λάθος πορείας που ακολοόθησες συνατσόμενος με αναρχικά στοιχεία και νέα μέλη που η Επερεσία και ο Πρόεδρος είχε την μεγαλοψυχία και καλοσύνη να τα εντάξει εντός τους κόλπους της πρός ανανέωση των λειτουργιών και δραστηριοτήτων της για να καλύψει νέους τομείς. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.512
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106