Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
18.720
Το λοιπον,
3 της Επερεσίας (δεν θέλω ΟΥ)
Μαρκήσιος (τεχνικός σύμβουλος)
thva (audio people)
ΠΑΗ (παρελκόμενα)
Μάκης (ακουστικά)
ear (πολυκάναλα)
Σύνολο 8 τεμάχια εεεε άτομα ήθελα να πω. :p
5 μουσικά τεμάχια έκαστος (στο είδος του). :whistling:
Σύνολο 40 για το εορταστικό album. :rolleyes:
Να σκεφτούμε όλοι ποια.
Album pending..
Τον Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει.
Stay tuned.
:party:
Ναι, να προλάβουμε τα Χριστούγεννα να αυξηθούν και οι πωλήσεις. Και άμα δεν κάνουμε, τουλάχιστον να τα δίνουμε σαν δώρο λόγω των εορτών σαν πρόσχημα για να μην πληγεί το κύρος μας ως Επερεσία. Γιατί απο τότε που κάποιοι (ονόματα δεν λέω) άρχισαν να αμφισβητούν και να μην εκτέλουν τις οδηγίες και εντολές του Προέδρου μας η υπόληψη και το όνομα μας στην audio κοινότητα έχει πέσει κατακόρυφα.

Εκ του γραφείου υποδιεύθυνσης / P.R τμήμα υπευθυνο περί των audio people ζητήματα.

:D :D

Last edited:

Reaction score
18.720
Συμφωνώ με τα ανωτέρω :rolleyes: και απολογούμαι αν και ότι έκανα το έκανα για το καλό της Επερεσίας. :rolleyes:
Με παρεξηγήσατε.. :p
Σαν απολογία (apologia) μου φάνηκε αυτό. Θα αποφασίσει ο πρόεδρος εάν πρέπει να γίνει αποδεκτή, και εάν ναι, θα το προτείνει στο συμβούλιο που γίνεται την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα πρός ψήφιση και αποδοχή. Δύσκολο βέβαια γιατί μιλάμε ότι είναι η τρίτη φορά που σε διαγράφει. Βέβαια αυτή την φορά φαίνεται να δείχνεις πραγματική μεταμέλεια με την δημόσια αποδοχή της λάθος πορείας που ακολοόθησες συνατσόμενος με αναρχικά στοιχεία και νέα μέλη που η Επερεσία και ο Πρόεδρος είχε την μεγαλοψυχία και καλοσύνη να τα εντάξει εντός τους κόλπους της πρός ανανέωση των λειτουργιών και δραστηριοτήτων της για να καλύψει νέους τομείς. :D

Reaction score
3.483
To δεν εισαι εις θεσην :errwhat: το εγραψες για καλο της Επερεσιας;;;;;;:lol::lol::gotcha::acute:
Εεεεε :redface:
Εννοούσα ότι τα εν λόγω 2 μόρια εε άτομα ήθελα να γράψω :biggrin:, τον ΠΑΗ και τον Μάκη τυνχάνει να τα γνωρίζω καλύτερα από τον Πρόεδρο. :idk:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.277
Το λοιπον,
3 της Επερεσίας (δεν θέλω ΟΥ)
Μαρκήσιος (τεχνικός σύμβουλος)
thva (audio people)
ΠΑΗ (παρελκόμενα)
Μάκης (ακουστικά)
ear (πολυκάναλα)
Σύνολο 8 τεμάχια εεεε άτομα ήθελα να πω. :p
5 μουσικά τεμάχια έκαστος (στο είδος του). :whistling:
Σύνολο 40 για το εορταστικό album. :rolleyes:
Να σκεφτούμε όλοι ποια.
Album pending..
Τον Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει.
Stay tuned.
:party:
έχω διαλέξει ήδη ένα:

(ψιλοκαλύπτει μέχρι και το μανέστρο αν δε βιαστεί να κάνει zapping :p )

Reaction score
3.483
Εγώ σκέφτηκα ήδη τα 4/5. Η τελική λίστα με τα 40 συμφωνήσαμε με το μέλος wnet να μπει στο spotify επειδή έχει ελεύθερη πρόσβαση.
Άντε να ετοιμάζονται και οι άλλοι με τις 5άδες τους. Όλα είναι δεκτά από κλασική μέχρι ποπ, ροκ κλπ.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.290
Μαλιμπορε τι λεει αυτουνος ο Αρθουρ Σοπενχαουερ Γερμανος φιλοσοφος ηταν παλια ζουσε οχι σημερα :lol: :errwhat:
Η επιδραση της μουσικης στον ανθρωπο ειναι τοσο πιο ισχυρη και διεισδυτικη απο την επιδραση που ασκουν σ αυτον οι αλλες τεχνες, επειδη οι αλλες τεχνες εκραφραζουν τις σκιες των πραγματων ενω η μουσικη την ουσια τους.
Κανε μια αναλυση μρε Μαλιμπορε στο θεμα να μαθω κι εγω:lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106