1 Ιανουαρίου 2009 #1 thanasis k. Μηνύματα 5.020 Reaction score 8 Μιας και εδω στην πρωην χαι ενδ εχουμε εκλεκτους Βασιληδες, θα μου επιτρεψετε ως εξαιρεση να ανοιξω ειδικο θεμα για την γιορτη τους.
Μιας και εδω στην πρωην χαι ενδ εχουμε εκλεκτους Βασιληδες, θα μου επιτρεψετε ως εξαιρεση να ανοιξω ειδικο θεμα για την γιορτη τους.
1 Ιανουαρίου 2009 #2 thanasis k. Μηνύματα 5.020 Reaction score 8 και πρωτα χρονια πολλα στον Βασιλη Τσαντουλη
1 Ιανουαρίου 2009 #7 vastsar Μηνύματα 5.004 Reaction score 4.247 Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Θαναση σ ευχαριστω για τις ευχες. Και συ οτι επιθυμεις. Τις ευχες μου και σ ολους τους φιλους εορταζομενους και μη.
Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Θαναση σ ευχαριστω για τις ευχες. Και συ οτι επιθυμεις. Τις ευχες μου και σ ολους τους φιλους εορταζομενους και μη.
1 Ιανουαρίου 2009 #8 noizmaker Μηνύματα 3.618 Reaction score 7 Θαναση, Ευχαρισστω πολυ γαι τις ευχες σου και ανταποδιδω, για μια Καλη Χρονια γεματη υγεια και χαρα σε εσενα και οσους αγαπας.:107:
Θαναση, Ευχαρισστω πολυ γαι τις ευχες σου και ανταποδιδω, για μια Καλη Χρονια γεματη υγεια και χαρα σε εσενα και οσους αγαπας.:107:
1 Ιανουαρίου 2009 #9 ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus Μηνύματα 742 Reaction score 2 χρονια πολλα σε ολους τους Βασιλιδες.
2 Ιανουαρίου 2009 #10 Τσαντουλής Βασίλης Μηνύματα 2.868 Reaction score 250 Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Ευχαριστώ για τις ευχές ! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές χαρές....:619:
Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Ευχαριστώ για τις ευχές ! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές χαρές....:619:
2 Ιανουαρίου 2009 #11 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.745 Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Δεχοσαστε ευχες απο εναν μη-χαιεντα, ex-dj και ισοβιο εραστη της μουσικης? Επειδη δεν ειναι ωρα για αρνησεις..:116: θερμες ευχες στους Βασιληδες της κατηγοριας !
Απάντηση: Χρονια πολλα σε χαιενταδες Δεχοσαστε ευχες απο εναν μη-χαιεντα, ex-dj και ισοβιο εραστη της μουσικης? Επειδη δεν ειναι ωρα για αρνησεις..:116: θερμες ευχες στους Βασιληδες της κατηγοριας !
2 Ιανουαρίου 2009 #12 vlasis Φωτογράφος! Μηνύματα 11.833 Reaction score 7.817 Και απο μενα ευχες χαρας και υγειας σε ολους τους φιλους Βασιληδες και παντα στην ζωη τους να τους συντροφευει η αγαπη ,η ανθρωπια,ο ερωτας και φυσικα το χαιεντι συστημα τους!!!!!! Πολυχρονοι βρε μπαγασιδες..........
Και απο μενα ευχες χαρας και υγειας σε ολους τους φιλους Βασιληδες και παντα στην ζωη τους να τους συντροφευει η αγαπη ,η ανθρωπια,ο ερωτας και φυσικα το χαιεντι συστημα τους!!!!!! Πολυχρονοι βρε μπαγασιδες..........
2 Ιανουαρίου 2009 #13 thanasis k. Μηνύματα 5.020 Reaction score 8 Bλασση χρονια πολλα, που εισαι βρε και σε ψαχνω;
2 Ιανουαρίου 2009 #14 skaloumbakas 4Haris Μηνύματα 24.751 Reaction score 1.677 Χρόνια Πολλά και καλές Ακροάσεις! (και αυτή τη χρονιά, να τη σκίσετε τη γάτα να ανέβει λίγο ο ΜΟ του WAF...)
Χρόνια Πολλά και καλές Ακροάσεις! (και αυτή τη χρονιά, να τη σκίσετε τη γάτα να ανέβει λίγο ο ΜΟ του WAF...)
2 Ιανουαρίου 2009 #15 PeterMeni DIY - "Επαγγελματίας" Moderator Μηνύματα 9.912 Reaction score 13.301 Χρόνια καλά, πολλά και δημιουργικά σε όλους.
2 Ιανουαρίου 2009 #16 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.202 Reaction score 3.830 Χρόνια Πολλά σε όλους! Βλάσηηηηηηηηηηηηηη, Xρόνια Πολλά και ιντερνετικά πασά μου! ...
2 Ιανουαρίου 2009 #17 ΒΜ Μηνύματα 372 Reaction score 262 Θαναση ευχαριστω και σου ευχομαι υγεια και καθε ευτυχια (συμπεριλαμβανεται κι η ακουστικη ευτυχια :107 Βασιλης
Θαναση ευχαριστω και σου ευχομαι υγεια και καθε ευτυχια (συμπεριλαμβανεται κι η ακουστικη ευτυχια :107 Βασιλης