- Reaction score
- 4.327
Δεν χρειάζεσαι ncore για τα περιφερειακά, δεν πρόκειτε να δεις καμιά διαφορά. Με τον pro που έχεις αν πάρεις 2 xls1502 θα είσαι καρα cool
Τα νκορ στα μπροστινά και τα ρέστα στα περιφερειακά.Δεν χρειάζεσαι ncore για τα περιφερειακά, δεν πρόκειτε να δεις καμιά διαφορά. Με τον pro που έχεις αν πάρεις 2 xls1502 θα είσαι καρα cool
Δε χρειάζεται ενκορ πουθενά.Δεν χρειάζεσαι ncore για τα περιφερειακά
Υπάρχουν τα NC500, τα UcD 700 και τα UcD 2kχρειαζομαι 4 καναλια
αυτο θα σημαινει 2 κουτια ncore η μπορει και σε εναν
οι labgruppen μου ηρθαν στο μυαλο απο εναν συμφορουμιτη ο οποιος τυγχανει να εχει και αυτος avm60 προ σαν κι εμενα
ομως δεν ξαναδινω 5000 για 4 καναλια τελικο ενισχυτη
ο κλωνος μου φανηκε ελκυστικη περιπτωση σε αυτα τα χρηματα που βγαινει ομως ετσι οπως μοθ τα λετε δεν κανει οποτε παω παρακατω
υπαρχει πιο δυνατος απο τον nc400? της hypex η αυτο ειναι το ταβανι?
Πάρε ncore και ας μην εχουν ακουστή διαφορά, μόνο για το γ@μώτο του καλύτερου
Τα νκορ στα μπροστινά
Συνάδελφε, σου προτείνω ανεπιφύλακτα την τελευταία κουοταρισμένη σου πρόταση.Έξι επισκέψεις στον ψυχίατρο ειναι, δεν ειναι πολλα χρήματα.
γιατι βρε συ φιλε?Συνάδελφε, σου προτείνω ανεπιφύλακτα την τελευταία κουοταρισμένη σου πρόταση.
Κάντες τις γ@μημένες τις επισκέψεις στον ψυχίατρο, να το ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου.
Δεν έχει λογική, δεν έχει βάση. Άλλαξε τρόπο σκέψης.
Γιατί έτσι όπως το πας, λογικά θα πρέπει να υποστηρίζεις και την αγορά του ακριβού πικάπ του Μιχάλη, κι όχι του 1200, για να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο, κι ας μην ακούγεται!
Μπούρδες.
Και σόρρυ δηλαδή, αλλά τα σύκα σύκα.
Άκου κει "για το γ@μώτο του καλύτερου", βρε επισκέψεις στον ψυχίατρο λεμεεεεε
Έχω απαντήσει αναλυτικά.γιατι βρε συ φιλε?
ειναι κακη η φιλοδοξία μου αν θες να τα εχω ολα στο συστημα μου?
οκΈχω απαντήσει αναλυτικά.
Συστήνεται επανάληψη ανάγνωσης.
Η επανάληψη, ως γνωστόν, είναι η μαμά της μάθησης.
Αν με ρωτάς αν είναι κακό να πετάς τα λεφτά σου, όχι δεν είναι. Δικά σου είναι, φάτα.
Όχι. Το ενα ειναι 1.5/1 και το αλλο 100/2. Αλλο να κάνεις χαβαλε με 600€ και αλλο με 100000€.Γιατί έτσι όπως το πας, λογικά θα πρέπει να υποστηρίζεις και την αγορά του ακριβού πικάπ του Μιχάλη, κι όχι του 1200, για να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο, κι ας μην ακούγεται!
και εσύ τι χαμηλώνεις ένταση?Ο labgruppen σκοτωνει με τα μεγαλα JTR αλλα κανει παρα πολυ θορυβο, ακομα και στο χαμηλο των ανεμιστηρων,
τοσο πολυ που δεν μπορει να ειναι στο ιδιο δωματιο που γινετε η ακροαση ....
με δυο τετοιους γινεται πιο αθορυβος και απο προβολεα.Ο labgruppen σκοτωνει με τα μεγαλα JTR αλλα κανει παρα πολυ θορυβο, ακομα και στο χαμηλο των ανεμιστηρων,
τοσο πολυ που δεν μπορει να ειναι στο ιδιο δωματιο που γινετε η ακροαση ....
Nα φανταστώ τότε εσύ που έχεις nc με μη ενεργή πολυ-ενίσχυση, φοράς συνέχεια μεταξωτά βρακιά;Τα μεταξωτά βρακιά, ως γνωστόν...
Χαχαχαχαχα, σωστός!Nα φανταστώ τότε εσύ που έχεις nc με μη ενεργή πολυ-ενίσχυση, φοράς συνέχεια μεταξωτά βρακιά;
Πώω τί σου 'πε!! Τα μισά να μου έλεγε....έχεις nc με μη ενεργή πολυ-ενίσχυση,
E άνοιξε ρε συ καινούργιο thread, έχει πολύ ενδιαφέρον το αντικείμενοΧαχαχαχαχα, σωστός!
Προς το παρόν, όντως δεν έχω φουλ ενεργή πολυενίσχυση, μόνο το σαμπ δουλεύω με κρος με τα ηχεία, αλλά είναι στα σχέδια υλοποίησης με την παραλαβή του hypex dlcp, τα μεγάφωνα είναι έτοιμα και περιμένουν, απλώς δεν τα'σκασα να πάρω με τη μία 6 ενκορ