- Reaction score
- 83.986
No commentsκατσε να κανω μετρησεις και βγάλει κατι διαγράμματα ονειρεμένα ο λαμπατος και θα σου πω εγω
Και τα δυο τα χρειάζεσαι.θα προτιμούσα να βαλω αυτο το μαγικο που γραφεται συνεχεια... dsp
No commentsκατσε να κανω μετρησεις και βγάλει κατι διαγράμματα ονειρεμένα ο λαμπατος και θα σου πω εγω
Και τα δυο τα χρειάζεσαι.θα προτιμούσα να βαλω αυτο το μαγικο που γραφεται συνεχεια... dsp
Κάνε και έτσι κι αλλιως για σύγκριση.προβληματιζομαι μετρησεις χωρου σαλονιου και χτισιμο συστηματος σε ενα σαλονι να γινει με χαλια η χωρις?
μιας κ καλοκαιριαζει
Μηπως ότι βάλανε το τριπλάσιο μήκος καλωδίου ηχείων από το απαιτούμενο;Μόνο τα καλώδια ηχειων εχουν 15κ το μετρο ....
Νορντοστ βακχαλα ....
Τι πρέπει να προσέξω στο βίντεο ?
Ποσο κανουν τα καλωδια?Βέβαια εσυ δεν δινεις σημασία αλλα ίσως πρέπει να σκεφτείς οτι μόνο τα καλώδια ηχειων εχουν 4 φορές πάνω την αξία των ηχειων έτσι ?
Τελος πάντων εσυ ξερεις καλύτερα ...
'Oxι δεν είχα τα ίδια,μικρότερη σειρά ήταν,αλλά στο σινεμά είναι το ίδιο κ το αυτό δεν έχει σημασία.Επισης νομίζω οτι τα ίδια ηχεία ειχε ο Στάθης για home cinema ...
Δεν τον ρωτάς ;
Επισης νομίζω οτι τα ίδια ηχεία ειχε ο Στάθης για home cinema ...
Δεν τον ρωτάς ;
τον εχω ρωτησει καιρο τωρα οπως και την αντιπροσωπεια'Oxι δεν είχα τα ίδια,μικρότερη σειρά ήταν,αλλά στο σινεμά είναι το ίδιο κ το αυτό δεν έχει σημασία.
Μόνο στη Μουσική έχει σημασία με τα κατάλληλα συνοδά πάντα.