- Reaction score
- 2
Δηλαδη, για να χουμε καλο ρωτημα, ο Λαμπρος που ανηκει? :happy_8:
Πού να σε δει και ο "άπλυτος" :happy_5:Δεν φταίω εγώ...
Τι να κάνω που είμαι όμορφη και με θέλουν όλοι;
Αντρες, γυναίκες, παιδιά; :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Βρε λές??? :shock:Κάτι μου λέει ότι τον έχει εντοπίσει τον κύριο Interamerican! :happy_5:
Αντρες, γυναίκες, παιδιά; :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Πού να σε δει και ο "άπλυτος"
Λέω ότι η κοπέλα τον θέλει τον άντρα μεγάλο σε ηλικία και με σίγουρη δουλειά. Πού πήγε το πονηρό μυαλό σου; :happy_8:Βρε λές??? :shock:
Ο Λάμπρος είναι μια κατηγορία μόνος του :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Δηλαδη, για να χουμε καλο ρωτημα, ο Λαμπρος που ανηκει? :happy_8:
Εγώ απλές ερωτήσεις κάνω...Λέω ότι η κοπέλα τον θέλει τον άντρα μεγάλο σε ηλικία και με σίγουρη δουλειά. Πού πήγε το πονηρό μυαλό σου; :happy_8:
Ως Γενικός απαιτώ άμεση ενημέρωση για τα συμβάντα τις τελευταίες ώρες...
Έστω και σε περίληψη...
Γενικέ... μόλις ξύπνησα και διαβασα τι εχουν γράψει μερικά καθάρματα εδώ...Ως Γενικός απαιτώ άμεση ενημέρωση για τα συμβάντα τις τελευταίες ώρες...
Έστω και σε περίληψη...
Για το καλό σου τα κάνουμε βρέ!!:happy_9:Γενικέ... μόλις ξύπνησα και διαβασα τι εχουν γράψει μερικά καθάρματα εδώ...
Αν όμως ανοίξω το στόμα μου δεν τους ξεπλένει ουτε ο ΝΕΙΛΟΣ μερικους μερικους (που βρεθηκαν εκεί και μας εδειξαν και φωτογραφικό υλικό)...
Κάποιοι άλλοι δεν θα ξαναφαν αστακομακαρονάδα απο την πίκρα και κάποιους τριτους θα τους σπάσω το κεφάλι με οθονη philips... :happy_5::happy_5: