T
tresor18
Guest
Θα αργήσει πολύ η inalan να καλύψει περιοχές της Ελλάδας και πολύ είπαΓια τα στατιστικά VDSL Vodafone με κόστος 26 και κάτι ψιλά.
Στα υπέρ είναι σταθερή στα 47-49 Mbps (το χειρότερο που έχω δει είναι 42Μbps σε Download )και 5,6Μbps σε Upload. Στα κατά το rooter που δίνουν είναι απαράδεκτο τα γνωστά άθλια κουτιά της ZTE μια αλλαγή σε Netgear ή όποιο άλλο εμπιστεύεστε το κρίνω απαραίτητη αλλαγή.
Πρόσφατα εργάστηκα από σπίτι συναδέλφου που έχει Ιnalan που απλά είναι κορυφαία σύνδεση αν πραγματικά χρειάζεται κάποιος την αντίστοιχη ταχύτητα - σταθερότητα και το αντέχει η τσέπη του.
[DOUBLEPOST=1524868987][/DOUBLEPOST]
Πω σε καταλαβαίνω φίλε4mbps γραμμη που φτανει 1.8 σπιτι και πληρωνω 62,5!! το μηνα
FULL PACK ote TV ,internet + σταθερη
Ειμαι αυτος που κραταει χαμηλα τις δικες σας γραμμες!
[DOUBLEPOST=1524869270][/DOUBLEPOST]
Μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος Inalan & HCN.Για τα στατιστικά VDSL Vodafone με κόστος 26 και κάτι ψιλά.
Στα υπέρ είναι σταθερή στα 47-49 Mbps (το χειρότερο που έχω δει είναι 42Μbps σε Download )και 5,6Μbps σε Upload. Στα κατά το rooter που δίνουν είναι απαράδεκτο τα γνωστά άθλια κουτιά της ZTE μια αλλαγή σε Netgear ή όποιο άλλο εμπιστεύεστε το κρίνω απαραίτητη αλλαγή.
Πρόσφατα εργάστηκα από σπίτι συναδέλφου που έχει Ιnalan που απλά είναι κορυφαία σύνδεση αν πραγματικά χρειάζεται κάποιος την αντίστοιχη ταχύτητα - σταθερότητα και το αντέχει η τσέπη του.
Αλλα απλά είναι οι κορυφαίες στο είδος τους.
[DOUBLEPOST=1524869623][/DOUBLEPOST]
Βλέπω πολλές διάφορες σε όλους και πολλά σκαμπανεβάσματα παιδιάΑκριβώς, ακριβώς το ίδιο! Με μια πολύ μικρή διαφορα: το upload ανεβαίνει στα 7 mbps..
Last edited by a moderator: