Ψάχνω Σετ Σύστημα ήχου 2.0 ή 2.1

Status
Not open for further replies.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.785
Λόγο ; Λόγους;
Ένταση , ανάλυση κτλπ

Μόνο λάμπα δεν σου έχω βάλει για ανάκριση 💡💡💡

φίλε μου...ρωτάς πράματα που δεν σου χρειάζονται γιατί όπως εξήγησα και στην αρχή....
για 30τμ αν πεις ότι θέλω να ακούσω κάπως σωστά....χρειάζεσαι 2 χιλιάδες ευρώ χαλαρά

ήδη έχουμε ξεκινήσει με μειονεκτήματα λόγω μπάτζετ
+ ο χώρος σου σίγουρα θα έχει τα ακουστικά θέματά του....
++ στα 3 μέτρα είναι δύσκολη απόσταση για ισορροπημένη απόκριση τουλάχιστον μέχρι τα 80hz

οι λόγοι είναι αυτοί

αν όποιος άλλος συνδυασμός (ηχείου-ενισχυτή) έχεις σκεφτεί ......μπορεί να παίξει έτσι
1635283400095.png

(που δεν θα παίξει...γιατί όπως είπαμε ο χώρος σου σίγουρα θα έχει τα θεματάκια του....)

μπορείς να προχωρήσεις κ σε άλλη επιλογή

Reaction score
5
φίλε μου...ρωτάς πράματα που δεν σου χρειάζονται γιατί όπως εξήγησα και στην αρχή....
για 30τμ αν πεις ότι θέλω να ακούσω κάπως σωστά....χρειάζεσαι 2 χιλιάδες ευρώ χαλαρά

ήδη έχουμε ξεκινήσει με μειονεκτήματα λόγω μπάτζετ
+ ο χώρος σου σίγουρα θα έχει τα ακουστικά θέματά του....
++ στα 3 μέτρα είναι δύσκολη απόσταση για ισορροπημένη απόκριση τουλάχιστον μέχρι τα 80hz

οι λόγοι είναι αυτοί

αν όποιος άλλος συνδυασμός (ηχείου-ενισχυτή) έχεις σκεφτεί ......μπορεί να παίξει έτσι
View attachment 227420

(που δεν θα παίξει...γιατί όπως είπαμε ο χώρος σου σίγουρα θα έχει τα θεματάκια του....)

μπορείς να προχωρήσεις κ σε άλλη επιλογή
Με έπεισες οκ..!! Οπότε εάν υπάρξει κάποιο μέλος που μπορεί να τα αποχωρηστεί, ας επικοινωνήσει ! Ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
11.802
ο @Petros_Dalipis έχει τα jbl 305 για το γραφείο.....είναι σούπερ ικανοποιημένος....
Λέω ναι μέχρι 3 μέτρα για τα 305, αλλά φυσικά έχω και το sub τους, όχι σκέτα. Μεγάλη διαφορά με.
Εγώ δεν έχω καταλάβει αν είναι ενεργά (διενισχυση) ή απλά αυτοενισχυόμενα με ένα ενισχυτή. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ψάξω κιόλας. Για πε!
Ό,το και να'ναι πάντως, σε αυτό το budget δεν πιστεύω ότι έχουν ανταγωνισμό.
(Γαλλικά... >:()
Φυσικά και έχουν 2 ενισχυτές το καθένα μέσα τους. Έναν για το woofer και έναν για το tweeter.
Δλδ μου λες να μην κοιτάω 8ιντσα σε αυτήν την κατηγορία λόγω budget;
Τι θα επέλεγες : πχ.: yamaha ax 496/596 + audio spectrum s37 gold ή
τα jbl 308 ;;;🤔
Όχι! Να κοιτάς 8ιντσα!!! Απλά αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να γλυτώσεις τα έξτρα χρήματα, πάρε τα 305 που για 2 κομμάτια δεν δίνεις πολλά χρήματα.
Και ειλικρινά τώρα, για τα 3 μέτρα θα σου έλεγα να δεις καλύτερα 10άρι γούφερ. (Κάτι KRK που υπάρχουν).

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.505
Καμιά αντίρρηση για τα ενεργά τα τζιμπιέλια (ή όποια άλλα) αλλά με τι πηγές θα παίζουν;;;
Πρέπει με κάποιο τρόπο να διαλέγεις πηγή και να ρυθμίζεις ένταση...

Reaction score
12.654
Γαλλικά... :()
Φυσικά και έχουν 2 ενισχυτές το καθένα μέσα τους. Έναν για το woofer και έναν για το tweeter.
Τα αναφέρουν ως αυτοενισχυόμενα, άρα ήθελα να σιγουρευτώ ότι πρόκειται για ενεργά βρε οξύθυμο αγόρι!!! :p

Reaction score
5
Καμιά αντίρρηση για τα ενεργά τα τζιμπιέλια (ή όποια άλλα) αλλά με τι πηγές θα παίζουν;;;
Πρέπει με κάποιο τρόπο να διαλέγεις πηγή και να ρυθμίζεις ένταση...
Σκέφτομαι να βάλω dac τύπου cambridge audio+mp3, flac αρχεία PC & πικάπ Dual
Λέω ναι μέχρι 3 μέτρα για τα 305, αλλά φυσικά έχω και το sub τους, όχι σκέτα. Μεγάλη διαφορά με.

(Γαλλικά... >:()

Όχι! Να κοιτάς 8ιντσα!!! Απλά αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να γλυτώσεις τα έξτρα χρήματα, πάρε τα 305 που για 2 κομμάτια δεν δίνεις πολλά χρήματα.
Και ειλικρινά τώρα, για τα 3 μέτρα θα σου έλεγα να δεις καλύτερα 10άρι γούφερ. (Κάτι KRK που υπάρχουν).
Κοιτάω και τα JBL 308 (8ιντσο) και γενικά αυτοενισχυόμενα σε αυτήν την κατηγορια και πάνω λόγω budget δεν βγαίνει και για Subwoofer !

Reaction score
5
Είμαι πολύ κοντά στα 308.. ΑΛΛΑ! Είδα το εσωτερικό τους στο YouTube και μου φαίνεται κάπως ψεύτικο το tweeter του;;Είναι ιδέα μου; Ναι ξέρω σφικτό budget...!!
Ποιά είναι η άποψη σου από την εμπειρία σου για αυτό;
Δηλαδή που στέκεται μπροστά σε μια μονάδα tweeter SEAS ας πούμε ή VIFA;

Το παίρνεις αργότερα, όπως εγώ.
Το παίρνεις αργότερα, όπως εγώ.
Μην με κολάζεις στην φάση που μαι! Πάω και παίρνω την δόση μου σε φίλο που έχει SVS σετ και ξελαμπικάρω..!!!

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.785
επειδή πρόκειται για αγγελια ζητησης(το πήρα αργά χαμπάρι χθες) καλό είναι να ανοίξεις σε άλλη κατηγορία για να κάνουμε κουβέντα εκεί

και θα τα κάνω μεταφορά

Reaction score
5
επειδή πρόκειται για αγγελια ζητησης(το πήρα αργά χαμπάρι χθες) καλό είναι να ανοίξεις σε άλλη κατηγορία για να κάνουμε κουβέντα εκεί

και θα τα κάνω μεταφορά
Σε ποιά κατηγορία; Ένα λινκ παρακαλώ!

Reaction score
5
Καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνω ενισχυτή Hi-Fi σε καλή εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση παράδειγμα: yamaha, Nad, Denon κτλπ ιδανικά 100W Rms ανά κανάλι,
Μαζί με ηχεία είτε βάσης είτε δαπέδου παράδειγμα: Roister Silk 100, Roister Emphasis 20, Audio Spectrum s37 κτλπ.
Ή Αυτοενισχυόμενα κατά προτίμηση με 8ιντσο γουφεράκι !π.χ.: JBL, KRK, M-AUDIO κλπ κλπ!

Τα χρήματα μου κυμαίνονται στα 300€

Ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις σας!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.143