Ψάχνω δορυφόρους για τα Z2300

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια.

Εχω τα ηχεια Ζ2300 της logitech και μια βδομαδα μετα την ληξη της εγγυησης τους μου χαλασε ο ενας δορυφορος (προβλημα στον ενα ακροδεκτη που ακουμπαει στο δαχτιλιδι του κονου. Αν το παιξω δυνατα χαλαει και πρεπει παλι να το πιεσω μεσα).

Προσπαθησα απο ebay να βρω δορυφορους, αλλα μονο στην αμερικη εχουν και δεν στελνουν ελλαδα.

Δεδομενου οτι συνδεονται με RCA στο sub, ψαχνω για 2 δορυφορους μαγνητικα θορακισμενους, που παιζουν σχετικα καλα, δεν κανουν πανω απο 150€ (παιρνω καινουργιο συνολο!) και να μην ειναι και τεραστιοι γιατι τους θελω για πανω στο γραφειο!

Οι δορυφοροι που εχει η μαμα ειναι 8Ω, 40W.

Παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω ψαξει αρκετα, αλλα δεν εχω βρει τιποτα και δε θελω να το πεταξω το sub-ακι!

Code:
Technical Specifications

o Total RMS power: 200 watts RMS
            Satellites: 80 watts RMS (40 watts x 2)
            Subwoofer: 120 watts RMS
          o Total peak power: 400 watts
          o Frequency response: 35 Hz–20 kHz
          o Signal-to-noise ratio @ 1 kHz: >100 dB
          o Amplifier: Ultra-linear, high-capacity analog

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.386
Δες τα KODA EX-686S με κόστος γύρω στα 60 ευρώ. Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Για το αν είναι θωρακισμένα δεν είμαι βέβαιος οπότε ρώτα το.

Reaction score
0
Απάντηση: Ψάχνω δορυφόρους για τα Z2300

Λιγο ογκωδη μου φαινονται... αλλα αν δεν υπαρχει κατι αξιολογο με μικροτερο ογκο τι να κανεις...
Απο χρηματα super! Αλλα απο αποδοση στα 2/3 - 3/4 του volume control τι λενε? (1)
Εχε υποψιν οτι το crossover του sub (αν εχει δλδ) τα ταϊζει τουλαχιστον 120hz μιας και οι δορυφοροι που εχει τωρα παιζουν στο οριο (μεσα-εξω) οταν ακουω house δυνατα. Το να βγαζουν σουπερ μπασο δε με απασχολει παντως!

Επισης δεν αναφέρουν Ω... εδώ που τα βρηκα. Αν ειναι 4Ω εχουμε προβλημα? (2)

Σε ποιο αλλο καταστημα να κοιταξω για μια οικονομική τιμη (3)?

ΥΓ: Σημειωσα με αριθμους τις ερωτησεις μου για να γινω περισσοτερο κατανοητος. Συγνωμη για το ζαλισμα και σ ευχαριστω εκ τον προτερων

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.386
Είναι ελαφρώς ογκώδη αλλά από απόδωση και αντοχή είναι αρκετά καλύτερα από αυτά που έχεις. Τα 120 ΗΖ είναι χαβαλές για τα συγκεκριμένα. Πρώτα θα έρχεται ο ενισχυτής σου στο όριο του και πολύ αργότερα αυτά.

Reaction score
0

Μηπως να παω για τα SL-601S ?
Στα ιδια χρηματα ειναι πανω - κατω και φαινονται καλυτερα.
Βασικα το να ειναι ευκολοδιεγερτα για να παιζουν παραπανω SPL με τον ενισχυτη του Z2300 με απασχολει. Αλλα απο την αλλη κοιταω και την ποιοτητα!
Θα παω να τα δω απο κοντα και ισως παρω τα πιο μικρα γιατι εχω προβλημα χωρου.

Θα θελα να ακουσω τη γνωμη σου παντως μεταξυ των 2.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.386
Δε θα το έλεγα. Τα 2 db παραπάνω ευαισθησίας των 686 θα σου είναι χρήσιμα με το ενισχυτάκι που θα τα δουλεύεις.

Reaction score
0

Ασχετο... ημουν σημερα στο saturn που εχει πολλα ηχεια 2.1 και 5.1 απο logitech, altec lansing, harman cordon... και αλλες...

Δοκιμασα παρα πολλα σετ. Τα 2300 ηταν με διαφορα τα κορυφαια σε ενταση.
Αφου σκεφτομαι να τα ξανα αγορασω ρε γμτ.....

δυστυχως με προβληματιζει πολυ ο χωρος που θα πιασουν τα μεγαλα ηχεια...

Εχει δοκιμασει κανεις το σετακι 2.1 της klipsch? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα δε το βρισκω να το ακουσω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l