- Reaction score
- 12.739
Μα αυτό μας περιορίζει στα δύο...Βαλτε και απο ενα sub στο καθε σας αυτι
Μα αυτό μας περιορίζει στα δύο...Βαλτε και απο ενα sub στο καθε σας αυτι
Οι από εδώ και από εκεί τυχαίνει να είναι η JBL PROFESSIONAL.διαβασατε απο εδω και απο εκει
Ας βαλει απο δυο, τσιγκουνιες θα κανουμε ?Μα αυτό μας περιορίζει στα δύο...
Προτιμω τις μετρησεις μου και θα μου επιτρεψεις να ξερω τα της JBL και ειδικα τα Professional μιας και τα δουλευα μια ζωη.Οι από εδώ και από εκεί τυχαίνει να είναι η JBL PROFESSIONAL.
Καθόλου.Το εντυπωσιακο ειναι ποσο πολυ σας νοιαζει το πως ακουω εγω την μουσικη μου.
Υπερβάλεις λιγουλάκι.Καθόλου.
Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην γράφονται ανακρίβειες γιατί μπορεί κάποιος πρωτάρης να παρασυρθεί στο λάθος.
Με τι κριτηρια μπορειτε εσεις Στρατηγε κατσιοκοποδαρε Πατον να κρινετε τι ειναι σωστο και τι λαθος ?Καθόλου.
Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην γράφονται ανακρίβειες γιατί μπορεί κάποιος πρωτάρης να παρασυρθεί στο λάθος.
Καθόλου.Υπερβάλεις λιγουλάκι.
οχιΘα κρατηθώ.
Οσα βιβλια και να διαβασω γιατρε μου αποκλειεται να γινω γιατρος και να καμω μια εγχειρηση ή να δωσω σωστη συμβουλη σε καποιον ασθενη.Διαβάζουμε τα βιβλία. Επιστήμη είναι.
Όχι. Διάβασμα θέλει. Διάβασμα.Οσα βιβλια και να διαβασω γιατρε μου αποκλειεται να γινω γιατρος και να καμω μια εγχειρηση ή να δωσω σωστη συμβουλη σε καποιον ασθενη.
Καλο θα ειναι να δινουμε χωρο και στην αλλη αποψη ειδικα οταν εχει αφιερωσει μια ζωη στον ηχο.
Χαλάς όλη τη διασκέδαση ρε..Θα κρατηθώ.
Σωστα διαβασμα θελει αλλα οταν μιλανε τα οργανα και οι μετρησεις ποιος μπορει να αντιπαρατεθει σε αυτα ? Ο μαγος της φυλης ?Όχι. Διάβασμα θέλει. Διάβασμα.
Αν θέλετε να δούμε μετρήσεις ευχαρίστως. Ανεβάστε τις.Σωστα διαβασμα θελει αλλα οταν μιλανε τα οργανα και οι μετρησεις ποιος μπορει να αντιπαρατεθει σε αυτα ? Ο μαγος της φυλης ?
Χαλάς όλη τη διασκέδαση ρε..
Τις μετρησεις δεν θα τις δειτε γιατι δεν τις κρατησα μιας και πανε χρονια απο τοτε που τις εκανα και ανεφερα και το προγραμμα. Εχετε καμει ποτε σας μετρηση ή βλεπετε video και πουλατε φουμαρα στον κοσμο ?Αν θέλετε να δούμε μετρήσεις ευχαρίστως. Ανεβάστε τις.
Αν θέλετε να μάθετε κάτι, μπορείτε να διαβάσετε ή να μας ρωτάτε. Δεν χρεώνουμε.
Μη χαλάς την πιάτσα ρε, γιατρός δεν είσαι;Δεν χρεώνουμε
Μη περιμένεις τζάμπα κι άδικα, δε υπάρχει τέτοια περίπτωση.Αν θέλετε να δούμε μετρήσεις ευχαρίστως. Ανεβάστε τις.
Καλοπροαίρετα και χωρίς να θέλω ν' αμφισβητήσω την εμπειρία σας, θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά παρακάτω. Ίσως βέβαια μετά την χρόνια ενασχόληση σας να το γνωρίζετε καλύτερα, οπότε πάσο.Σωστα διαβασμα θελει αλλα οταν μιλανε τα οργανα και οι μετρησεις ποιος μπορει να αντιπαρατεθει σε αυτα ? Ο μαγος της φυλης ?
Ντοτορε παλι ψεμματα λες !Μη χαλάς την πιάτσα ρε, γιατρός δεν είσαι;
Μη περιμένεις τζάμπα κι άδικα, δε υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Το πολύ πολύ να σου δείξει φωτογραφίες από το μανιουαλ των ηχείων.
Εχετε καμει ποτε σας μετρηση