Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

Reaction score
1
Ο Atkinson όμως είναι βαρετός..

Αλλά αλλού θέλω να σε πάω εγώ..

Σε κάποιους εγχώριους reviewers που περιγράφουν μετά θαυμαστής ικανότητας και εκπάγλου γλαφυρότητας τα περί κατασκευαστικών δομών και ακουστικών εντυπώσεων, καταλήγοντας σχεδόν πάντα σε διθυραμβικές κριτικές, σύμφωνα με τις οποίες το "αυθεντικό μουσικό γεγονός" έχει προσεγγιστεί (και επαναπροσεγγίζεται διαρκώς) εδώ και δεκαετίες.

Aυτό, για μένα, συνιστά το κακό review και όχι οι υφολογικές ή γλωσσολογικές ατέλειες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.456
monsoon said:
Aυτό, για μένα, συνιστά το κακό review και όχι οι υφολογικές ή γλωσσολογικές ατέλειες.
Πάντως, γλωσσική επιμέλεια χρειάζονται όλα. Και το Cocmopolitan.

(Άντε, εξωσχολικέ, θα φανερωθείς να τελειώνουμε; :lol:)

Reaction score
3.205
Για τους αντιπροσώπους με τα πετρέλαια και τις Ferrari ουδείς λόγος. Καλά πάμε.

Πάρτε κόσμε HiEnd και Home Cinema. Ελα μωρέ τώρα ο reviewer ο πεινάλας !!! Για πάρε ρε Μήτσο ένα τηλέφωνο τον ασχισυντάκτη του περιοδικού να του στείλουμε εμείς έτοιμο και καθαρογραμμένο το review ... !!!
Και πες του, ότι αν συμπληρώσει κάτι που δεν μας αρεσει, δεν πρόκειται να τους ξαναστείλουμε μηχανήματα για test.
Και να μην αναφέρει πουθενά ότι σε ένα μήνα θα έρθει το νέο μοντέλο. Κουβέντα μην κάνει γιατί πρέπει να ξεστοκάρουμε :wink:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
monsoon said:
Ο Atkinson όμως είναι βαρετός..

Αλλά αλλού θέλω να σε πάω εγώ..

Σε κάποιους εγχώριους reviewers που περιγράφουν μετά θαυμαστής ικανότητας και εκπάγλου γλαφυρότητας τα περί κατασκευαστικών δομών και ακουστικών εντυπώσεων, καταλήγοντας σχεδόν πάντα σε διθυραμβικές κριτικές, σύμφωνα με τις οποίες το "αυθεντικό μουσικό γεγονός" έχει προσεγγιστεί (και επαναπροσεγγίζεται διαρκώς) εδώ και δεκαετίες.

......το "αυθεντικό μουσικό γεγονός" έχει προσεγγιστεί (και επαναπροσεγγίζεται διαρκώς) εδώ και δεκαετίες.Aυτό, για μένα, συνιστά το κακό review και όχι οι υφολογικές ή γλωσσολογικές ατέλειες.

Επιτελους καποιος ειναι απολυτα ευστοχος με "πεντε κουβεντες" .
Συμφωνω απολυτα .

Reaction score
1
Κώστας Κόγιας said:
monsoon said:

Για το πρώτο συμφωνώ, για το δεύτερο σας βεβαιώ ότι σας είμαι απολύτως άγνωστος..

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κώστας Κόγιας said:
monsoon said:

Ενας ενας .....προηγειται ο Ντοχερτης ! :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.456
monsoon said:
Για το πρώτο συμφωνώ, για το δεύτερο σας βεβαιώ ότι σας είμαι απολύτως άγνωστος..
Aαα, συγγνώμη! Προσπάθησα να μαντέψω... :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κώστας Κόγιας said:
monsoon said:
Aαα, συγγνώμη! Προσπάθησα να μαντέψω... :D
Άσε Κώστα. Έχω βάλει τους ρουφιάνους όλης της χώρας να δουλεύουν. Είναι θέμα χρόνου. :lol: :lol:

p.s. Πλάκα κάνω, δεν με ενδιαφέρουν τα στοιχεία της ταυτότητας του αγαπητού monsoon, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι αποτελεί μια σοβαρή και χρήσιμη παρουσία στην παρέα μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
RDoherty said:
Δεν βλέπω σχόλια επί των σημείων που ήγειρα, πλην Σπύρου. Τι έγινε ρε παιδιά (που θα 'λεγε και ο Απαράδεκτος), διστάζουμε? Αυτολογοκρισία? Άντε να δω τα κουράγια σας. Δεν κρίνουμε ανθρώπους και υπολήψεις, κρίνουμε κείμενα και πράξεις (ή παραλείψεις).
Φυσικά και δεν κρίνουμε υπολήψεις ή ανθρώπους, έχεις απόλυτο δίκιο.
Πραγματικά δεν έχω διαβάσει το κείμενο και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν το μεταφέρεις αυτούσιο. Παρόλο που έμαθα ποιός είναι ο συντάκτης και η αλήθεια είναι ότι τον εκτιμώ ιδιαιτέρως, η περιγραφή σου δεν αφήνει αμφιβολίες για τα υπονοούμενα. Βεβαίως χρειάζομαι περισσότερα δεδομένα και γι αυτό θα προσπαθήσω να έρθω αντιμέτωπος με το θηρίο, ήτοι θα αγοράσω το περιοδικό (ύστερα από καιρό ομολογουμένως)... :wink:

Reaction score
297
Σε περίπτωση που δεν έγινε αρκετά σαφές από το κείμενό μου, δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα των ακουστικών εντυπώσεων (και ούτε αναφέρθηκα καν σε αυτές). Η κριτική μου αφορά στα ελλιπή πληροφοριακά στοιχεία της δοκιμής και περισσότερο στην απόλυτη έλλειψη αναφοράς στο μυστηριώδες "user-adjustable variable axis". Περισσότερα αύριο με ένα ακόμα χειρότερο κείμενο :shock:

Reaction score
14
Δυστυχώς για τον αρθρογράφο...έχει απόλυτο δίκιο ο Rdoherty.

Κάνει μπάμ ότι το "κομμάτι" είναι γραμμένο στο πόδι.
Ακριβώς τις ίδιες παρατηρήσεις που έκανε ο Rdoh και ο Σπύρος έκανα και εγώ.

Το σύστημα ανάρτησης των mid/tweeter βγάζει μάτι....
Το μόνο που γράφτηκε για αυτό επί λέξη.... "γύρω από τις μονάδες αυτές υπάρχει ένα αρκετά παχύ
ελαστικομερές, που όπως αποδείχτηκε έπειτα από τις ακροάσεις, κάνει πολλά πράγματα...."

Έπειτα από τις ακροάσεις....τελείωσε το άρθρο χωρίς την παραμικρή αναφορά στο τι κάνει αυτό το ρημαδιακό. :?

Άλλο σημείο.
"Τα ηχεία δεν ήταν κάτι το κοινό, δηλαδή τα γνωστά κουτιά. Τα έξι γούφερ...."
Προσωπικά δεν κατάλαβα σε τι διαφέρουν τα κουτιά τους από των υπολοίπων μη ελλειπτικών καμπινών
bassreflex. Γιατί; Διότι ο αρθρογράφος ποτέ δεν το αιτιολόγησε. :?

Άλλο σημείο.
" Τον άπειρο ακροατή θα τον καταλάβεις αμέσως:σε λίγα λεπτα, αν δεν του αρέσει κατι στο σύστημα, θα έχει φύγει"
Το απαύγασμα της σοφίας μας έλειπε.
Όχι θα καθίσουμε να μαζοχιζόμαστε.
Μάλλον ωριμότητα και εμπειρία προδίδει η άμεση αντίδραση παρά απειρία.
Ο άπειρος ακροατής....θα φάει ότι του σερβίρουν. Και θα πει και ένα τραγούδι.
Και θα κάτσει να ακούει με απλανές ύφος συγκατανεύοντας δουλικά.

Άλλο.
"Αμερικάνικη σχολή; Ναι, στον αντίποδα υπάρχει και η ...μη μου άπτου, για να μην την πω αλλιώς."
Να την πείς. Αγγλική είναι η ονομασία της.
Γιατί το ... "μη μου άπτου" δεν έιναι ακριβώς αυτό που ήθελες να γράψεις. :p

Άσχετο.
Το ηχείο τιμάται λιανικώς 3.500 euro κατά τον "Ήχο".
Το review που κατέβασα από το site της εταιρείας ...λέει...1800$ :shock: :shock: :shock:
Τι έγινε ρε παιδιά; :o
Από το 1,5 χιλιάρικο που έπρεπε να πωλείται μέχρι τα 3,5 χιλιάρικα....υπάρχει μια "μικρή" :? διαφορά...έτσι;
Τι διάλα...στην πλάτη ...κολυμπώντας το έφεραν στην Ελλάδα; :p

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.116
Members