Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.804
....ενα κουτάκι και απολαμβάνεις .................
-
-
-

-
-
-
Last edited:
Οσοι ακούν από Ψωράλ έχουν τόσο πολύ FUN που το FAN CLUB γίνεται FUN CLUB.Ψωράλ Speakers Fun Club
*Fixed*
γραψτα μου να σε κληρονομήσω...Οσοι ακούν από Ψωράλ έχουν τόσο πολύ FUN που το FAN CLUB γίνεται FUN CLUB.
Φυσικά δεν είναι για όλους. Μόνο για λίγους. Οπως λέει και ο Γερμανός όποιοι πήρανε πήρανε.
Οι υπόλοιποι λυπούμαστε δεν θα μπορέσετε.
ΠΟΤΕ.γραψτα μου να σε κληρονομήσω...![]()
Λόγω των φάλτσων;Αυτό ακούγεται εξαιρετικά .
θα κάνεις ...αποδοχή κληρονομιάς ή θα τα αφήσεις στο κράτος ;γραψτα μου να σε κληρονομήσω...![]()
Δεν έχει κανένα φάλτσο.Λόγω των φάλτσων;
Γιατί υπάρχει περίπτωση να του γράψω ; Του γιδοβοσκού ;θα κάνεις ...αποδοχή κληρονομιάς ή θα τα αφήσεις στο κράτος ;![]()
Ακουσέ το καλύτερα και θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει φάλτσα . Απλά είναι μία άλλη εκτέλεση , με κάποιες διαφορές στα σημεία . Αλλο take ρε παιδάκι μου , αλλά φάλτσα δεν έχει.
Βάλτε την εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος την πιστοποίηση . Εντάξει ; καταλάβατε;Για το πως παίζν θα αποφανθεί η Υπερεσία..
Μην τα ξαναλέμε.
Θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά με την πιστοποίηση ή μη.![]()
Τι επεξεργαστή έχει το pc σου, Intel ή amd;Ακουσέ το καλύτερα και θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει φάλτσα .
Εσύ πάντως είσαι από το Ψωράλ Speakers...Gun Club.Βάλτε την εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος την πιστοποίηση . Εντάξει ; καταλάβατε;
Η μήπως να φέρω και τον μπέμπη να χ@σει ;