αγορα ενισχυτη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.811
Και ποιός είναι ο Fremer μωρέ? :lol:
Πλάκα κάνω...

Σωστόν!
Είμαι κι εγώ υπέρ αυτής της άποψης! Και θα έκανα ακριβώς τα ίδια σχόλια με εσένα αν δεν ακολουθούσε αυτό (που μπορεί και να μην είδες):
vallhala said:
φυσικα listen and learn first.
Άρα συμφωνούμε άπαντες τελικά :wink:
--------

Πάντως πρέπει να πω ότι χαίρομαι πολύ που όλοι μας έχουμε πολύ ανεπτυγμένο το feeling με τον οποίο πρέπει να γίνεται ένας δημόσιος διάλογος. Είναι ωραίο να συζητάς με φίλους που δεν αφήνουν εύκολα να πέσει τίποτε κάτω, καλό ή κακό. Κι εγώ αυτό θέλω!
Μπράβο ρε παιδιά, και ευχαριστώ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.550
Τι είπες ρε παπάρα για τα ηχεία τα sony?
Πάνε άκουσε και μετά πες μου, ντάξ?
Άντε, γιατί πολλά μας τα λες με τα σκατοηχεία σου!

Κι όλα αυτά με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ανεπτυγμένο το feeling που μας λες!

χο χο χο

Στο θέμα μας:

Φίλε Νίκο Ρ.
Τα σπέντορ είναι από την εποχή του SP1 και SP100 (D2010 θαυμάσιο τουιτερόνι της δανέζας σκανσπικ, το έκανα και αντιγραφή!) μέσα στην καρδιά μου. Από την ίδια εποχή και τα ιταλικά στολίδια με τα μεσαία τους! Είσαι στον σωστό δρόμο θα έλεγα, αυτόν που διαλέγω κι εγώ (γι'αυτό είναι σωστός!!!), εννοώ πως ταιριάζουνε τα ακούσματά μας. Κατάλαβες υποθέτω.
Πάμε παρακάτω.

Διαφωνώ για τη σκέψη σου ότι ο συμφόνικ θα τα γλυκάνει. Κάθε άλλο. Τέλος με αυτό, δε τα προτείνω. Πάμε παρακάτω.

'Ορμα για λάμπες, πάνε λουκούμι και με τα δυό. Αλλά θέλει καλές λάμπες, βαρβάτες. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής, τίποτα EAR, Quicksilver, Audio Research, VTL, τέλος πάντων κάτι γερό, δυνατό, ε... ακριβό...

Και φυσικά με δοκιμές πάντα, γουρούνι στο σακκί δε παίρνουμε.

Πάντως καλά θα κάνεις να καταλήξεις σε λάμπα. Αυτό είχα βασικά να πω.

IMHO βεβαίως βεβαίως....

Reaction score
1
Γιατρέ, κάτσε να διαβάσεις κανένα μάθημα γιατί δεν σε βλέπω να περνάς αν ασχολείσαι με εμάς τα αρρωστάκια. Πρέπει πρώτα να πάρεις την ειδικότητα και μετά να ασχοληθείς με τους αρρώστους αγόρι μου. :mrgreen:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
relax my boys...

Παρακαλώ, θα ήθελα Νικόλας και valhalla να μην τσακώνονται... (αν και δεν τους ξέρω προσωπικά... :wink: )

Ο καθένας από μας έχει το ιδιαίτερο ύφος που εκφράζεται κι έμαθα με τη μικρή μου πείρα ότι... δε μπα να χαλάσεις το δάκτυλό σου στο πληκτρολόγιο, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ... (εκτός αν είναι στην εφηβία...)

Το καλό είναι ότι το ιδιαίτερο ύφος του καθενός μας σε λίγο μαθαίνεται από τους υπόλοιπους και έτσι δεν ενοχλεί πιά. Το δικό μου ύφος π.χ... το έχουν αντιληφθεί πιά κι οι πέτρες και ενώ παλιότερα ενοχλούσε, τώρα το έχουν συνηθίσει... :wink:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΣ...

Στο θέμα μας τώρα:

Μόνον ο Rowland είναι ενισχυτής. Ολοι οι άλλοι είναι για τα σκουπίδια... :lol:

Reaction score
1
Λαμπες????

λεω να στραφω στους λαμπατους ενισχυτες
ακουω προτασεις σε λογικες τιμες
γιατι με τα ASR ξεφευγαμε λιγο
μετα θα χρειαστει να αλλαξω κ ηχεια :)

τι γιατρος εισαι κωστα??
ΩΡΛ?? (ear) :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.811
Re: relax my boys...

skaloumbakas said:
Το δικό μου ύφος π.χ... το έχουν αντιληφθεί πιά κι οι πέτρες και ενώ παλιότερα ενοχλούσε, τώρα το έχουν συνηθίσει... :wink:
Εσύ είσαι αντιπαθητικός γενικώς, δεν σε πάει κανένας, ουουουου 666 :lol:
Άσε που έμαθα ότι είσαι και κουφός! :lol: :lol:

Όσο για τους Rowland, μάπα το καρπούζι! :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.811
Re: relax my boys...

skaloumbakas said:
Μόνον ο Rowland είναι ενισχυτής. Ολοι οι άλλοι είναι για τα σκουπίδια... :lol:
Με τα sony μου θα παίξουν πρόεδρε? :roll:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.550
Βγήκε ένας ρόουλαντ με παλμοτροφοδοτικό, έμαθα γα...ργαλεί και δέρνει, μπας κι έχει και ψηφιακά μέσα; γιατί πολύ καπακωμένα τά'χουνε τούτοι... Κάποιος ψηφιακός goldmund κυκλοφόρησε; κάτι τρέχει στα γύφτικα...

Νικο ρ μη ξεχάσεις να ακούσεις ψηφιακούς ενισχυτές. Σα τη λάμπα χωρίς λάμπα ένα πράμα. Τώρα θα πέσουν να με φάνε κάποιοι αλλά δε θα με βρούνε!
Ίσως βέβαια να είναι το επόμενο βήμα σου (μετά τη λάμπα) και βιάζω καταστάσεις, αλλά είμαι γνωστός ...βιαστής!

Τες πα, εμουά μετά από γουρουνίσια ενισχυτικά κορυφαίων εταιρειών, μερικές φορές και κορυφαία μοντέλα αυτών (counterpoint), κατέληξα σε λαμπάτα (EAR 100w), και μετά τα χιλιομετατροποποιημένα και αναβαθμισμένα λαμπάτα μονομπλόκ βρήκα την υγειά μου με ψηφιακό, εσείς κάντε ό,τι σας φωτίσει η Παναγιά!

Νόσος rienberg, νόσος kohler, νόσος osgood-schlatter, νόσος kienbock. Απλά πράγματα, αποσπαστική οστεοχονδρίτιδα, αλλά τους δώσανε ονόματα οι άρρωστοι! Τι τραβάω και δε το μαρτυράω...

Σας αφήνω στην δικιά σας αρρώστια (α ρε κόραξ...) και πάω για διάβασμα, δίνω εξετάσεις σε κανα μήνα, ακτινολογία, δεν είναι τίποτα, διαβάζω ανατομία, παθολογία, και ακτινολογία... Απ'όλα τα καλά, εγκέφαλο, οστά, γαστρεντερικό, ουροποιητικό, περιφερικό νευρικό, μυολογία, νεφρολογία, αγγεία, μπου χου χου, θα μπήξω τα κλάμματα....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.550
skaloumpaξ, η μικρή σου... πείρα είναι σα το ηχείο σου; Τόσο μικρή; Ρε συ σοβαρά; Την έχεις τόσο μικρή; Και δε μπορεί να σε βοηθήσει και το μεγάλο σου ..δάχτυλο, αφού το χάλασες στο ...πληκτρολόγιο! κρίμα... να είναι τόσο μικρή... μα... τόσο μικρή; τι να πω...

Τώρα κατάλαβα γιατί δε σε πάει ο αδερφός μου, αυτό που δε κατάλαβα είναι γιατί του κόλλησαν τα sony στο μυαλό! Σα την τυρόπιτα ένα πράμα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Where is George Kops.??

Περιμένω και τον George Kops. να μου γράψει τις εντυπώσεις του εδώ.

Μήπως τον πήρε το μάτι σας?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.811
Είναι sonus faber expert o κος kops.
Αλλά μάλλον τον ταϊσατε πολύ και ακόμα προσπαθεί να χωνέψει :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271