αγορα κολλας για magnepan ?

Reaction score
29.599
Απάντηση: αγορα κολλας για magnepan ?

αληθεια σου λεω costa πληρωνω να το φτιαξω αλλα εγω ειμαι θεσσαλονικη ..... ? αλλωστε οτι εχεις γραψει σε ποστ το εχω ευαγγελιο !!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.283

και γω βρε στη σαλόνικα μπιτς είμαι!

Reaction score
29.599

εχω γειτονα το δασκαλο !!!!!!! παρε τηλ 6957363377 οποτε θες εχω μιλησει και με τον μακη που τον βοηθησες παλια .........βουρ για κολλα θα τηλεφωνησω στην αντ/πια αυριο να μαθω ευχαριστω για ολα και ολους

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.683

Να βάλουμε και καμιά ψησταριά μια που θα βρεθείς με τον Κώστα;
Να γιορτάσουμε το κόλλημα των μεμβρανών.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.020
Ναι ναι κι οι υπολοιποι να το γιορταζουμε ενω εσεις θα κολλατε εεεε??? τι λετε καλη η ιδεα του Μιχαλη...:137::137::137::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.283

κατάλαβα, όλοι έχετε μια φαγούρα για το ηχείο του ανθρώπου, τι να σας πω, μόνο τη μάσα σκέφτεστε, ιδίως αυτός ο κοτσίδης που μας έχει βγει και φαταούλας...

sportteo, μη τους ακούς αυτούς, μόλις παραλάβεις την κόλλα, θα μιλήσουμε να πεταχτώ ένα απόγεμα να στα σιάξω.

μετά βουρ στου μελίδη.:143::135::138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Εγώ μπορώ να πάω απ' ευθείας στον Μιχάλη;
Η σκέψη μου υπόσχομαι να είναι μαζί σας που θα κολλάτε το ηχείο. :116:

...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.020
Ρε σεις τα δικα μου τα ηχεια πηρε ο ανθρωπος, να μην ενδιαφερθω δηλαδη???
Πως ετσι να τον αφησω?? και να τον κυνηγαει η γυναικα του μετα κ να χω τυψεις??:137::137:

Reaction score
29.599

αχ και βαχ το σερβις στην αθηνα μου ειπε οτι δεν στελνουν τη κολλα ουτε ξερουν που μπορω να τη βρω πηγα σε μαγαζια πολλα στο practiker εστηλα μαιλ στην 3Μ αλλα απαντηση καμμια -ενας θεος ξερει που αλλου θα ψαξω!!?
οσο για τη μασα κανενα αρνητικο..... να το φροντησουμε- ολοι για μια περιδρομιακη συναντηση

Reaction score
29.599

αγοραστηκε η κολλα απο την 3Μ θεσσαλονικης -το τρεξιμο της αρκουδας - μονο που γραφει 3Μ 77 και οχι 3Μ super 77 ωστοσο με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ιδια αλλα made in poland 24 ευρο παρακαλω ! αντε με τις διακοπες να κανω τα ηχεια μου κουφετα !
EAR και μακη αναμεινατε στο ακουστικο σας !

Reaction score
29.599

μετα απο 2 μηνες αγωνιας , αναζητησης και ατελειωτα μηνυματα τα magnepan 1,4 κολληθηκαν και παιζουν .Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μακη ευμορφοπουλο που βοηθησε αμεσα καθως και σε ολη την φιλικη ομαδα του- Κωστα και Νικο Τσαρουχα .Επιλεχτηκε η μεθοδος του τεμπελη χωρις καθαρισμα και κολλημα με 3Μ SPRAY συν ενα μικρο βαρος απο κορνιζες για να σταθεροποιηθουν στο κολλημα ?! ειναι λιγο πιο ασχημα εμφανισιακα στο εσωτερικο τους τωρα, αλλα απο ηχο ομως...!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Ενα γουβέτσι, ενα κότσι,12 σουβλάκια, 5 μπιφτέκια και 14 μπύρες πράσινες.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1