ακουστικα μεχρι 300 ευρω...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Σε διπλανό φόρουμ βγήκαν στο σφυρί στα 250 (αν θυμάμαι καλά) τα HiFiMan τα 400ρια.

Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ τα χάσεις.

Καλή χρονιά!

Reaction score
249
Συμφωνώ απόλυτα. Τους δίσκους μου Rondo Veneziano τους έχω 30 χρόνια (βινύλια)
Αλλά ο άλλος που ακούει π.χ. Γιάννη Ξανθιώτη με κοροϊδεύει και μου λέει "τι μαλ@κίες είναι αυτές ρε;"
Που να μ΄ακούσει ότι ακούω και την Carmen του Bizet.
αμα ακους την Carmen και δεν του αρεσει μαλλον εχει μεγαλο προβλημα ο διπλανος οσο αφορα τα ακουσματα του στη μουσικη
οσο για τα ακουστικα εγω προτεινω ηλεκτροστατικα

Reaction score
766
καλη χρονια παιδες...

η αγορα των ακουστικων θα μεταφερθει λιγο χρονικα, γιατι προτιμησα να αναβαθμισω την εικονα και τον ηχο του pc, με αγορα οθονης, ηχειων και ενισχυτη...

οσων αφορα το ποια ακουστικα τελικα θα παρω, μετα απο τις προτασεις σας και λιγο σκαλισμα δεξια-αριστερα, βλεπω πως οντως ειναι ενα τρυπακι-μικρογραφια του χαλι-εντ...δεν θελω να μπλεξω και εκει με τετοιες καταστασεις..μου αρκει το κοψε-ραψε που κανω, προσπαθώντας να φτιαξω το main συστημα μου..."κριτικες" ακροάσεις προτιμω να γινονται σε κανονικο setup, με ηχεια κλπ κλπ..θα μου πεις, εκει εχεις και το χωρο που αλληλεπιδρα, ενω στα ακουστικα γλιτωνεις ενα σωρο καταστασεις...παρολαυτα δεν...

οποτε ενα ζευγαρι ακουστικα που να ειναι καλο all-around, οταν θελω prive καταστασεις...δλδ "καλο" σε ηχο, με καλη ποιοτητα κατασκευης, εμφανισιμο και σε σχετικα καλη τιμη...να το κουμπωνω πανω στο pc και αν καποια στιγμη θελω και μπορω, να του βαλω και ενα ενισχυτακο, ώστε να παρω κατιτις παραπανω...το βλεπουμε...οποτε, οχι κατι σε απλο πλαστικο και μεγαφωνα, ισα ισα για να ακουμε, αλλα ουτε κατι για κριτικες ακροασεις και τα συναφη...

σαν all-around λοιπον, εξακολουθουν να με τραβανε τα momentum και τα akg q701...και μαλλον σε ενα απ τα δυο θα καταληξω...

no offence people...:)

Last edited:

Gojakla

Reaction score
7.494
Τα 701 εμένα δεν με ενθουσίασαν.
Πολύ καλύτερο vfm τα 240/271 που προτάθηκαν παραπάνω.

Reaction score
61
καλα ειναι αυτα που γραφετε αγαπητοι φιλοι αλλα τα Beyer dynamic που προτεινε ο φιλος ειναι μια κατηγορια μονα τους . οτι καλυτερο παιζει στην αγορα .

Gojakla

Reaction score
7.494
καλα ειναι αυτα που γραφετε αγαπητοι φιλοι αλλα τα Beyer dynamic που προτεινε ο φιλος ειναι μια κατηγορια μονα τους . οτι καλυτερο παιζει στην αγορα .
Θές να μας το στηρίξεις λίγο καλύτερα?
Έχεις στην κατοχή σου Beyer? Έχεις εμπειρία από άλλα ακουστικά, αντίστοιχης τιμής?

Reaction score
61
εχω - ακούσει πολά - άκου τα beyer dynamic και σύγκρινε τα με κατί αντίστοιχο .. μετά μου λές..

Reaction score
159
Έχω τα momentum...ειναι άνετα, με μαλακα μαξιλαρακια, οδηγούνται εύκολα και χωρίς ενισχυτή, έχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής με υπέροχα καλώδια και γενικα σαν πακέτο ειναι περιποιημένα με θηκουλα κτλ. Όσον αφορά τον ήχο ειναι φοβερά για ρόκ, μεταλ, ίσως και σε hiphop λογω του μπασου που έχουν. Δεν νομίζω ότι ειναι για ορχηστρικά αερινα κομμάτια όμως. Έχουν πολύ ισορροπημένο ήχο, αλλα κάπως πιεσμένο. Γενικά ειναι φοβερά ακουστικα. Απομονώνουν παααρα πολύ καλα, αλλα από την μικρή εμπειρία που έχω προτιμώ ανοιχτού τύπου. Επίσης ειναι μικρά και μετα από λίγο τα ξεχνάς. Έχω ακουσει πολλές ώρες επίσης τα hd598, hd650 και τα k271 akg. Άρα αν θές κάποια σύγκριση πες μου συγκεκριμένα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik