αναταλλαγη jamo s506+κεντρικο+πισω+sub

Reaction score
56
αγορασμενα απο audio show πριν 6μηνες, εχουν παιξει ελαχιστα μιας και το καλοκαιρι δεν μενω αθηνα και ειναι στην κυριολεξια σαν καινουργια. υπαρχει αποδηξη αγορας για την εγγυηση και τα κουτια τους. το κεντικο ειναι το jamo s500 τα πισω ειναι jamo s502 και το sub jamo 210. τα ανταλλαζω με roister empasis 25. κυριως ενδιαφερομαι για τις κολονες αλλα αν βρεθουν και ολα θα μου αρεσε να ταιριαζουν σαν σετακι. να τα πουλησω δεν νομιζω γιατι δεν ειμαι διατεθημενος να χασω πολλα χρηματα για ηχεια σχεδον καινουργια οποτε για αυτο δεν βαζω και τιμη. θα προτιμησω οι ενδιαφερομενοι να επικοινωνουν μαζι μου τηλεφωνικα μια και δεν μπαινω συχνα στο internet.
νεκταριος 6983522148

Reaction score
56
Απάντηση: αναταλλαγη jamo s506+κεντρικο+πισω+sub

τελικα αφου δεν βγαζω ακρη αποφασησα να δωσω τις κολωνες. ειναι χρωμα μαυρο και φθηνοτερη τιμη skroutz και να υπαρχουν ειναι 350ε. τα δινω 270ε. και να και φωτο.

Reaction score
56

ασχολουμε για τελευταια φορα αλλιως τα κραταω και τα δινω 220ε

Reaction score
56

ναι αυτα ειναι, αλλα δυστηχως εκτος απο τις κολωνες δεν μπορω να σπασω τιποτα αλλο. στην ουσια μονο τις κολονες θελω να αλλαξω, απλα τα αλλα τα δινω για καποιον που θελει κατι παραπανω ωστε να γινουν πιο δελεαστηκα.

Reaction score
9

Καλησπερα φιλε μου. Αν καταλαβα καλα δινεις 2 κολωνες, ενα κεντρικο, 2 σαραουντ και το γουφερ με ανταλαγη τα ροιστερ εμφασισ 25?
Αν ΝΑΙ ενδιαφερομαι. Εχω Τα Piano Black αγορασμενα τον Απρίλη.

Reaction score
56

χρονια πολλα. λογο ημερων νεα τιμη στα 200ε μπας και και παρουμε κατι μεσα στις γιορτες, αλλιως μας μεινανε......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.179
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giorgosfs90