βοήθεια (αρχάριος) για σύνδεση subwoofer

Reaction score
3.500
Απάντηση: βοήθεια (αρχάριος) για σύνδεση subwoofer

δεν το γνωριζω αυτο.
Αν ενοείς πόσα τ.μ. ειναί ο χώρος είναι 25τ.μ.,και τα πίσω και τα μπροστά ηχεία είναι 2.5 μ. από εκεί που κάθομαι.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω στο video settings του ps3 το bd audio format επειδή το έχω συνδέσει με οπτική τον ήχο στον ενισχυτή μου λέει bitstream (mix),bitstream (direct) και linear PCM.Στο linear PCM δεν παίζει 5,1 στα δισκάκια blu-ray απο dvd club παίζει μόνο αν διαλέξω mix ή direct.Τι να διαλέξω κατα τη γνώμη σας για καλύτερη απόδοση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω στο video settings του ps3 το bd audio format επειδή το έχω συνδέσει με οπτική τον ήχο στον ενισχυτή μου λέει bitstream (mix),bitstream (direct) και linear PCM.Στο linear PCM δεν παίζει 5,1 στα δισκάκια blu-ray απο dvd club παίζει μόνο αν διαλέξω mix ή direct.Τι να διαλέξω κατα τη γνώμη σας για καλύτερη απόδοση?
Direct

Reaction score
3.500

Ευχαριστώ απλώς να σου θυμίσω οτι αυτά είναι στα settings του ps3 για διευκρίνηση.Τα άλλα δηλαδή τι σημαίνουνε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388

Στο bitstream το σήμα εξάγεται όπως είναι στον ενισχυτή και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.Στο PCM το σήμα διαχωρίζεται σε κανάλια απ το playstation και μετά πάει στον ενισχυτή.

Reaction score
0

Direct
Πάντως σε μένα στην επιλογή "Bitestream Mix" διαχωρίζονται καλύτερα τα κανάλια...Έσω συνδέσει το PS3 μέσω οπτικής με τα Logitech Z5500. Στο PS3 έχω επιλέξει από το κεντρικό μενού "Linear PCM".

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.278
Members
38.440
Νεότερο μέλος
Asterixx