βοηθεια με συνδεση ενισχυτη με pc

Reaction score
1
Αν η καρτα ειχε οπτικη ινα..δεν θα υπηρχε προβλημα ετσι ? Την συνδεω και τελος ??
Όχι, πάλι θα είχες πρόβλημα, ό,τι σήματα μεταφέρει η ομοαξονική, τα ίδια μπορεί να μεταφέρει και η ψηφιακή.

Ωστόσω δεν μας έχεις πει ποιον ενισχυτή έχεις...

Reaction score
1.213
Δεν το ειπα γιατι ειναι ενισχυτης απο πακετο sony οποτε δυσκολα θα βρει καποιος παραπανω στοιχεια για αυτον μονο...

Αν βοηθαει...

http://www.sony.co.uk/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-ddwg800/tab/technicalspecs

http://www.avforums.com/forums/all-one-systems/781803-sony-ht-ddwg800-home-theatre-sys-review.html

Ευχαριστω για την βοηθεια...

Reaction score
1
Πατώντας επανειλημένα το κουμπί A.D.F. θα εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη "Multi St.", δηλαδή Multi Stereo. Οι 2κάναλες πηγές θα ακούγονται και από τα 5 ηχεία, θα γίνεται δηλαδή upmixing.

Αν η ενσωματωμένη στη μητρική σου έχει έξοδο SPDIF, τότε να συνδέσεις με αυτή την έξοδο την αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή σου. Αλλιώς, αναλογικά. Πάντως και να αγοράσεις την audigy, μην περιμένεις και μεγάλες διαφορές. Εγώ έχω μια Audigy 2 ZS και την έχω εκτός χρήσης, αφού και η ενσωματωμένη μου κάνει μια χαρά τη δουλειά της (την έχω συνδέσει οπτικά).

Reaction score
0
Όχι, πάλι θα είχες πρόβλημα, ό,τι σήματα μεταφέρει η ομοαξονική, τα ίδια μπορεί να μεταφέρει και η ψηφιακή.

Βρε παιδιά εμένα γιατί παίζει οπτικά??
σάν πηγή έχω αυτό.: iMac
Και για ηχεία αυτό.: Cambridge Desktop theater soundworks 5.1 DTT2500

Κανονικά βλέπω ταινίες σε 5,1 και δουλεύει ακόμα και σε παιχνίδια. Στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου, αναγνωρίζει τα ηχεία ώς 5,1 και τα δοκιμάζεις κιόλας ξεχωριστά..!

Reaction score
2
Δεν το ειπα γιατι ειναι ενισχυτης απο πακετο sony οποτε δυσκολα θα βρει καποιος παραπανω στοιχεια για αυτον μονο...
Και εγώ ένα παρόμοιο έχω.Αν υποθέσουμε ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά από τη μεριά του pc σου:

By default ο ενισχυτής σου έχει το AFD Auto το οποίο ανάλογα με το σήμα που παίρνει από το pc ρυθμίζει και τα κανάλια σου.Πχ αν του στείλεις πολυκάναλο θα παίξει 5.1.Αν του στείλεις 2 κάναλο θα παίξει 2.1.

Τώρα αν εσύ θέλεις να αλλάξεις κάτι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω απλά πατάς το κουμπάκι AFD το οποίο υπάρχει και στο remote σου και πάνω στον ενισχυτή και ρυθμίζεις ανάλογα αυτό που θέλεις.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει πες μου να σου στείλω ακριβείς λεπτομέρειες ρυθμίσεων και του pc και του AV.

Reaction score
1
Βρε παιδιά εμένα γιατί παίζει οπτικά??
σάν πηγή έχω αυτό.: iMac
Και για ηχεία αυτό.: Cambridge Desktop theater soundworks 5.1 DTT2500

Κανονικά βλέπω ταινίες σε 5,1 και δουλεύει ακόμα και σε παιχνίδια. Στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου, αναγνωρίζει τα ηχεία ώς 5,1 και τα δοκιμάζεις κιόλας ξεχωριστά..!
Το πιο πιθανό είναι πως η κάρτα ήχου στο Mac έχει κάποια έξοδο η οποία εξάγει σήμα Dolby Digital ή DTS. Εκτός κι αν έχεις ενεργοποιήσει το CMSS, γι' αυτό έχεις σήμα 5.1 παντού. Για δες μήπως και στα mp3 ακούγεται ο ήχος παντού, καθώς επίσης και αν ανάβει κάποιο αντίστοιχο λαμπάκι στον ενισχυτή.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια με συνδεση ενισχυτη με pc

τελικα παιδια πηρα καλωδιο οπτικης ινας toslink to mini optical jack για να το συνδεσω με την spdif out της mobo αλλα παλι δεν εχω ηχο , δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει η mobo ειναι η asus p5k.Αν εχει καποιος καμια ιδεα παρακαλω σα βοηθησει .
Πρεπει να πας στις ρθμισεις τις καρτας ηχου και να ενεργοποιησης την optical εξοδο.

Reaction score
1
τελικα παιδια πηρα καλωδιο οπτικης ινας toslink to mini optical jack για να το συνδεσω με την spdif out της mobo αλλα παλι δεν εχω ηχο , δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει η mobo ειναι η asus p5k.Αν εχει καποιος καμια ιδεα παρακαλω σα βοηθησει .
Ωχ, τώρα το είδα, νομίζω πως δεν έχεις το σωστό καλώδιο. Εδώ φαίνεται πως η μητρική σου έχεις μόνο ομοαξονική έξοδο. Άρα θα πρέπει μ' ένα ψηφιακό καλώδιο να συνδέσεις τη μητρική από την κίτρινη έξοδο RCA σε μια πορτοκαλί είσοδο digital-in του ενισχυτή.

Εσύ ως spdif out της μητρικής ποιο βύσμα εννοείς;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent